JEZUS: WEES HET LICHT OP AARDE

JEZUS: WEES HET LICHT OP AARDE

25 oktober 2022 elias

Jezus toont een donkere vlek die zich uitspreidt op aarde en dan Maria Magdalena die heel druk bezig is met de energie van vreugde rond de mensen op aarde aan te brengen, want de aarde heeft er moeite mee om de emoties van de mensen te kanaliseren. Zij maakt gebruik van de Lichtzuilen die geplaatst zijn

en werkt ook met andere manieren om die emoties die op de aarde gedumpt zijn, te kanaliseren door onder meer te werken met vulkanen.

Jezus: “Het is goed om hulp te vragen aan de Geestelijke Wereld en dit wordt door de Lichtwezens ook op prijs gesteld die heel graag willen helpen, ook als je pijn voelt. Ga in meditatie en vraag ons om hulp en adem er door heen, wat je ook voelt. Wij zijn dan in de doorademing altijd aanwezig.”

Jezus toont dan een beeld van de aarde die kouder wordt en zegt dat we de zon mogen vragen om op de aarde te schijnen. De zon heeft moeite om door de chemtrails te schijnen. Het is een soort van waas wat rond de aarde gelegd wordt. Daarom is het zo belangrijk om in onze aardekracht te komen, omdat we daarmee ook onze geestelijke kracht vrij maken.

Jezus: “Er is iets heel belangrijks aan de gang. Stel je voor, als je niet innerlijk geaard bent, dan gaan de emoties met je op de loop. Er gaat een volkswoede ontstaan, er gaat een grote woede ontstaan onder de bevolking als ze merken dat ze ontzaglijk zijn bedrogen en belogen. Daarom is die aarding zo belangrijk om Meester te zijn, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Je moet Meester zijn over jouw eigen aarding. Dat is essentieel in de komende periode. En het houdt ook verband met de chemtrails, want als je Meester bent over je eigen aarding, is het onvoorstelbaar wat je dan kunt doen.

Meer lezen >>>