JEZUS OVER KLEUREN

JEZUS OVER KLEUREN

23 oktober 2022 elias

Jezus: “Je wordt door bepaalde kleuren aangetrokken, maar je hebt alle kleuren van het spectrum nodig, ook donkere kleuren, vooral als je niet in evenwicht bent.

De donkere kleuren zorgen voor de aarding, met name donker groen en bruin en daarvoor ook kleren in die herfstkleuren dragen. Je hebt alle kleuren nodig en daardoor ontvang je ook je kracht.

Natuurlijk heb je kleuren die meer bij je passen dan andere tinten, maar je hebt alles nodig. Als je in het bos wandelt, welke kleuren zie je dan?

Als je enkel lichte kleuren draagt zweef je boven de aarde. Jullie hebben echt die aarding nodig om naar de Nieuwe Tijd toe te kunnen gaan. Je moet stevig in je schoenen staan om in de Nieuwe Tijd te kunnen geraken. Je hebt die basis nodig en dat geldt momenteel voor ieder mens.

Het is ook belangrijk om contact te maken met de aarde, bijvoorbeeld met blote voeten over het gras en op de aarde te lopen, of je handen in de aarde te steken en te voelen, alsook met je handen in de aarde bezig te zijn. Ik juicht het ook toe in de tuin te werken en om de kleuren lief te hebben, ook al zijn ze bruin, ook al zijn ze rood-bruin of donker groen. Het zijn de kleuren die horen bij de aarding. Geel en pastelkleuren horen ook bij het geheel, maar vergeet de meer donkere tinten niet. Breng die kleuren naar je hart, voel die tint en ervaar wat die kleur voor je doet. In de dualiteit heb je zowel Licht als duisternis, maar als je vanuit een hoger niveau kijkt, is in feite alles verinnerlijkt, dan sta je er boven en heb je yin en yang al afgerond, zodat deze onderdeel zijn van je totale wezen. Die ervaringen heb je gemaakt en dan ben je Meester over het een zowel als over het ander en sta je neutraal in alles wat er gebeurt.

Deze neutraliteit vraagt ook dat je zowel het Licht als het donkere hebt verinnerlijkt, dat je alles in je hart hebt genomen. En als je de donkere tinten mijdt, heb je in feite de negativiteit, die momenteel op aarde heerst, afgewezen. Heb je die kleuren ook in je hart genomen, kun je zien wat ze voor je doen en kun je ze gebruiken voor alles waarmee ze verbonden zijn.

Meer lezen >>>