Edgar Cayce: Afstammelingen van Atlantis zijn rh Negatieve Bloedgroepen

Edgar Cayce: Afstammelingen van Atlantis zijn rh Negatieve Bloedgroepen

Er zijn veel websites die suggereren dat de RH-negatieve mensen afkomstig zijn van het verloren continent Atlantis. Er zijn talloze boeken die zeggen dat de mensen van Atlantis in de Pyreneeën van Frankrijk en Spanje, het noordelijk Afrikaanse gebied van Marokko en Egypte en in Amerika zijn gaan wonen.

Kunnen we hier de bloedgroep van RH-negatief van hebben gekregen? Het lijkt erop dat de theorie dat RH-negatieven afkomstig zijn van Atlantis een hypothetische redenering is, gebaseerd op een van Edgar Cayce’s lezingen.

LEZING: 990-1

De entiteit bevond zich in het gebied dat bekend staat als het Atlantische land, in die perioden waarin er mensen kwamen die van Atlantis naar de Pyreneeën kwamen en daarna naar Egypte; toen de verspreiding van die leerstellingen was gecorreleerd door de volken van de entiteit en de priester, met die in de Mongoolse, de Indiase en de Karpatische ervaring.

Edgar Cayce zei dat de Atlantiërs zich voor het eerst vestigden in de Pyreneeën van Frankrijk en Spanje, hetzelfde gebied waar de Basken wonen. Het is niet moeilijk te zien waar mensen de sprong zullen maken, in hun begrip, om de RH-negatieve mensen met de Atlantiërs te willen verbinden.

3528-1 21.

Voordien was de entiteit in het land van het huidige verblijf, tijdens de vroege activiteiten van een volk dat verbannen was uit Atlantis.

  1. De entiteit behoorde tot die van de tweede generatie Atlantiërs die vanuit Yucatan naar het noorden trokken en zich vestigden in wat nu een deel is van Kentucky, Indiana, Ohio; behoren tot die van de eerdere periode die bekend staat als Mound Builders.

Andere Atlantiërs vestigden zich aan de andere kant van de Atlantische Oceaan in Amerika, dus daarom zegt hij dat sommige Indianen van Noord-Amerika afstammelingen zijn van Atlantis. Deze mensen staan ​​bekend om het maken van de Indiase heuvels die overal in het oosten van Amerika te vinden zijn.

364-13 6.

(V) Zijn de plaatsen die zijn aangewezen voor het begin van de vijf races correct?
(A) Zoals we vinden, zijn deze veranderd, in die zin: die in de Gobi, het geel. Het wit – eerder in de Karpaten dan in India, hoewel dit de verandering is waarin ze worden aangebracht. Het rood natuurlijk in de Atlantische en in de Amerikaanse. Het bruin in de Andes. Zwart in de vlakte en Soedan, of in Afrikaans.

  1. (Q) Waar was de Karpaten regio?
    (A) Aarat.
    8. (Q) Waar is de locatie? Staat het vandaag op de kaart?
    (A) Zuidelijk deel van Europa en Rusland, en Perzië en de Kaukasische bergen.

Als de Atlantiërs van het rode ras zijn en zich vestigden in het gebied waar het Baskische volk leeft, zou dit betekenen dat de voorouders van het Baskische Frankrijk en Spanje en het Ierse Keltische volk afstammen van de Atlantiërs. Deze mensen vermengden zich echter ook met het blanke ras van Europa, dus daarom zouden de afstammelingen van Atlantis aan de Europese kant een mix zijn van de rode en witte rassen. Het lijkt heel interessant aangezien de kleuren van onze vlag in Amerika wit, rood en blauw zijn. De ‘blauwe bloedcellen’ duiden natuurlijk onze RH-negatieve bloedgroep aan.

Hoewel Edgar Cayce in zijn lezingen heeft gezegd dat de Baskische mensen uit Atlantis kwamen, moeten we het genetische bewijsmateriaal voor ons bewijs onderzoeken. De geneticus heeft inderdaad een overeenkomst gevonden in de gebieden waar Edgar Cayce zei dat de Atlantiërs gingen leven nadat hun eiland de oceaan in was gegaan. De haplogroep X is het humane mitochondriale DNA of mtDNA haplogroep. Het mtDNA traceert de maternale DNA-verbindingen die zijn geërfd, maar volgt de vaderlijke kant niet. Sommige theorieën suggereren dat de haplopgroep X die alleen in bepaalde plaatsen over de hele wereld voorkomt, zijn oorsprong vindt in het verloren continent Atlantis. Het is interessant op te merken dat haplogroep X voorkomt in exact dezelfde gebieden waar Edgar Cayce zei dat de mensen van Atlantis zich hadden gevestigd,

Dit zou kunnen suggereren dat de oorsprong van de Haplogroep X begon in het legendarische land Atlantis. Edgar Cayce channelde deze informatie in de jaren dertig, lang voordat deze genetische tests waren uitgevoerd. Dit genetische bewijs is opmerkelijk omdat het feitelijk bevestigt wat Cayce in zijn trance zei. Hoe kon Cayce deze enorme hoeveelheid informatie ophalen?

https://youtu.be/u23ZcgZ2HJI

https://youtu.be/ndYi7_g9SCw

Bron

Vertaling: Martien