Ascensie Gedachten Update / Door: Sierra NZ

Ascensie Gedachten Update

Door: Sierra NZ – 30 Oktober 2023

 

Dit is een uitstekend artikel over de huidige
splitsing van de tijdlijn.

 

 

 


Attentie: Aankomende Grote Tijdlijn Splitsing

Door: Owen Waters – Volgens de beste helderzienden en Remote viewers zijn we slechts enkele weken verwijderd van een grote tijdlijnsplitsing. Ze voelen wereldveranderende gebeurtenissen aankomen en proberen meer te weten te komen over het wat, waar en wanneer van deze gebeurtenissen. Wat het ook is dat ze voelen, het resultaat zal waarschijnlijk zijn dat sommige van …… doorgaan met lezen (NL)

Infinite Being


Ik verwijs vaak naar het uitgebreide oeuvre van Dolores Cannon over Ascension. Ze sprak over hoe mensen uit je leven zullen verdwijnen als je bijna opstijgt. Je zult waarschijnlijk merken dat dit de laatste tijd steeds sneller gebeurt. Het is een goed teken – het betekent dat Ascentie nu heel dichtbij is.

Bedenk dat er geen fout of blaam verbonden is aan het wegvallen van deze relaties. Het is niemands schuld. Het is eenvoudigweg een geval van niet op elkaar afgestemde trillingen. Het is noodzakelijk dat deze mismatches voor alle betrokkenen worden opgelost.

Je ZULT ascenderen met je zielenstam. Er is geen twijfel over mogelijk. Op dit moment bevinden sommigen van hen zich misschien midden in een intense emotionele strijd met jou en/of andere mensen. Dat is een teken dat zij hun laatste 3D-lessen afronden om vrij te kunnen ascenderen.

Bedenk dat de zielenstam heel anders is dan de geboortefamilie. Elke Lichtkrijger die ik ken, is vervreemd van een of meer leden van hun biologische familie. Jouw biologische familie is ontworpen om je in dit leven te lanceren. Het was niet nodig om de verbinding de hele levensduur te behouden. Als er geen resonantie is met een biologisch familielid, ben je vrij om verder te gaan.

Als je om je heen kijkt, zul je zien dat bijna iedereen die je kent een of andere intense worsteling ervaart, of het nu gaat om lichamelijke ziekte, emotionele zuivering of een spirituele crisis. Dit MOEST gebeuren.

Mogelijk ervaar je zelf een aantal last-minute triggersituaties. In plaats van weerstand te bieden aan de triggers, beschouw ze als een geschenk. Ze zijn een kans om al je karmische blokkades op te ruimen. Ik leer emotioneel afstandelijk te blijven als ik getriggerd word. Ik zeg: ‘Oké, één les minder die behandeld moet worden…’ Het is het pad van zielevolutie.

Mensen worden eindelijk geconfronteerd met hun angsten, om bevrijd te worden zodat ze kunnen stijgen. Een van de regressiecliënten van Dolores Cannon sprak over hoe de duistere krachten hun grip op de mensheid verliezen omdat we onze angsten onder ogen zien…

‘Angst is de manier waarop ze de macht hebben behouden, en bijna iedereen in deze wereld leeft in angst. Er is veel bezorgdheid onder degenen die aan de macht zijn, omdat de angst nu aan het verdwijnen is (dankzij de vrije communicatie). Veel dingen die gebeuren, zelfs de catastrofes, werken als een katalysator om angst naar buiten te brengen, zodat er iets aan gedaan wordt. Het is dus in zekere zin een reiniging. Maar degenen die aan de macht zijn willen niet dat dit proces plaatsvindt…’ (Dolores Cannon The Three Waves of Volunteers And The New Earth)

Mijn lieve vriend Walt zei dat wij (de mensheid) in de aanloop naar Ascensie schaakstukken zijn op een gigantisch schaakbord. Het spel wordt in het donker gespeeld. Momenteel zijn we druk bezig met het schuifelen op het bord om in de perfecte positie te komen voor onze Ascensie. Omdat het donker is, weten we niet wat de andere stukken doen, afgezien van onze meest directe verbindingen.

Wanneer het Licht aangaat (Ascensie/Het Event), zal het schaakbord zichtbaar zijn – en dat is het moment waarop je weet waar iedereen zich bevindt. Vertrouw tot die tijd op jouw intuïtie om je van moment tot moment te begeleiden, en op jouw geloof om te vertrouwen op jouw goddelijke zielsplan. Alles goed.

Tenslotte, als je moe bent, maak dan tijd vrij om uit te rusten en een dutje te doen. Een dutje doen is de nieuwste trend geworden onder mijn Licht Strijders-vrienden – zelfs de mannen! We gaan als ziel door DE krachtigste diepgaande tijd in ons hele bestaan (tot nu toe). De intensiteit is buiten de hitlijsten. Neem een pauze. Wandel door de natuur, ontspan met een tijdschrift of komisch tv-programma… of ga slapen. Je hebt het verdiend.

WIJ BEGRIJPEN DIT.

Bedankt voor het lezen van dit bericht. Je bent van harte welkom om het te delen, zolang je het maar in zijn geheel opnieuw plaatst, inclusief de link naar mijn blogsite.

Waar we heen gaan, gaan we allemaal.

Liefde en Licht

Sierra

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org