Versnellen – Van 3D Naar 4D En 5D – De Grote Quantum Transitie / Door Lev

Versnellen

Van 3D Naar 4D En 5D
De Grote Quantum Transitie

Door Disclosure News | Bijgewerkt op 13 november, 2022 | Lev

Versnelling – Door Lev

In november zijn alle gebeurtenissen op het fysieke en Subtiele Vlak drastisch versneld. Dit is vooral merkbaar in ons dagelijks leven.

Gebeurtenissen zijn beter merkbaar

Het probleem van statische elektriciteit is erger geworden. We krijgen ontladingen van bijna alles. Meestal van metaal, minder vaak van rubber. Zelfs van mensen die we soms aanraken. We krijgen voortdurend een ontlading van de autodeur (als we uitstappen), en van de stoel waarop we werken.

Op onze websites en blogs treden voortdurend storingen op, of de computer opent de homepage niet, of bij het zoeken geeft hij de verkeerde, of meldt dat hij niet beschikbaar is.

Er gebeurt zoveel dat we geen tijd hebben om op adem te komen. De energie bruist zodat de tanden verkrampen, ons lichaam trilt, de hersenen zacht gekookt zijn. Vaak hebben we nergens tijd voor. Maar als we gewoon onze routine doen zoals gewoonlijk, komt het goed. Alles bouwt zich vanzelf op; we worden duidelijk geleid en geholpen.

Oude pijntjes worden erger; soms weten we gewoon niet waar we ons moeten plaatsen. Slapeloosheid, vermoeidheid, duizeligheid, suizen in de oren, hoofdpijn, pijn in gewrichten en gewrichtsbanden, wazig bewustzijn en zicht, gehoorverlies, uitdroging, onvermogen om ons te concentreren … Dit is geen volledige lijst van wat we nu meemaken, ook al zijn we absoluut gezond …

Dit zijn de effecten van hoge-freqs’ kwantumgolven die naar de Aarde komen.

Ze blijven alle oude, 3D-programma’s snel resetten en nieuwe, vijfdimensionale programma’s downloaden.

De gebeurtenissen versnellen voor sommigen, en vertragen voor anderen tot een doodse kalmte.

De gevoeligheid (empathie) wordt scherper. Krachtige energiestromen veroorzaken trillingen in ons lichaam, veroorzaakt door het verhogen van trillingen.

We ervaren moeilijkheden met de slaap: slapeloosheid, te oppervlakkig/niet diep, wisselende dagelijkse slaapcycli (van een leeuwerik naar een uil of omgekeerd). Soms worden we teruggeworpen op een van onze oude genetica die bestond in een tijd dat de dag op Aarde 36 uur duurde, gekoppeld aan de planetaire cyclus. Zo kunnen we vandaag om 21 uur naar bed gaan en morgen om 9 uur. Soms slapen we dagenlang, en soms is 4-5 uur genoeg.

Onze aandacht verandert voortdurend. Het wordt verstrooid, dan geconcentreerd. Superkrachten worden wakker. Vooral gevoelige mensen kunnen de wereld gaan zien als een matrix, landschap, voelen de overdracht van de ene tijdlijn naar de andere. Gebeurtenissen herhalen zich, spiegelen elkaar.

Huishoudelijke apparaten gaan periodiek kapot en herstellen zichzelf weer. Naast energiefluctuaties (bijvoorbeeld bij communicatie met bepaalde persoonlijkheden of bij emotionele uitbarstingen) wordt dit ook vaak veroorzaakt door een overdracht langs de takken van de werkelijkheid.

Onze psycho-emotionele toestand verandert periodiek exponentieel. Als er angst of woede ontstaat, groeien ze; liefde en vreugde doen hetzelfde. Als we moe zijn, worden we slapper; als we vrolijk zijn, krijgen we steeds meer energie, enz.

Ook de stemming verspringt voortdurend. s Morgens voelen we ondraaglijke vermoeidheid, moedeloosheid, apathie en depressie, bijna tot het punt van psychose en verlies van controle over onszelf; en ’s avonds – uitbarstingen van liefde, vreugde, humor en nieuwe vreugdevolle emoties.

Relaties met naaste familieleden, collega’s en vrienden zijn gecompliceerd. Sommigen van hen kunnen zo gepureerd worden dat het voor ons lijkt alsof ze een totaal ander persoon zijn. Het wordt steeds moeilijker voor ons om schandalen en misverstanden te vermijden, om onze reactie en ons gedrag onder controle te houden.

Onze eetlust zorgt voor verrassingen. Vandaag heeft het lichaam een wekelijkse portie voedsel nodig, en morgen – alleen een beetje fruit en yoghurt.

Wat te doen in al deze gevallen?

Als onze telefoon of computer vandaag buggy is, kunnen we ons concentreren op het normale werk van gisteren en in een goed humeur blijven. Stel de intentie “Ik maak het systeem in orde”. De computer is meestal buggy als er geheel nieuwe informatie wordt doorgegeven. Het past niet in de 3D Matrix, en daarom hapert de PC.

Zet de gadget uit, ga naar bed, en als we met een goed humeur wakker worden, is de kans groot dat alles goed werkt. Het is keer op keer bewezen. Deze techniek kan en moet worden toegepast op alle andere terreinen van het leven.

Schakel zombibox (TV) uit. Kijk en lees alleen waarvan we zeker weten dat het geen negatieve emoties oproept. Vooral ouderen, zieken en gevoelige mensen hebben dit het hardst nodig.

Begrijp dat verergering normaal is. Wees niet nerveus, volg onze emoties en reacties. Probeer hun oorsprong te begrijpen en de les die ze in zich dragen (jaloezie, woede en andere vormen van afwijzing).

Als we een plotselinge adrenalinestoot voelen (signaal van een aanval), hebben we onmiddellijk energiebescherming. Hetzelfde geldt voor andere gevallen waarin sommigen ons uit balans proberen te brengen. Het is belangrijk tact, acceptatie en kalmte te tonen.

Alle daders te vergeven, onze emoties niet vast te houden en niet te onderdrukken. Te begrijpen dat mensen en situaties ons worden gegeven voor onze persoonlijke groei, als een les voor iets, en niet als een straf. En we hebben het recht om te leren, zelfs door fouten.

In feite bestaan er geen fouten. Alles is ervaring. Elke stress maakt het mogelijk dieper in ons te kijken, lieverd. Idealiter is het belangrijk om uit elke situatie, emoties en gevoelens een les voor onszelf te trekken, ongeacht de trillingen van dit gevoel, om deze of gene toestand te ervaren, maar ons er niet door te laten beheersen.

Wanneer het ons beheerst

Veel “energieaanvallen” zijn lessen die we zelf aantrekken, maar die we ten koste van alles proberen te vermijden. Zoals een kind zich onder het bed probeert te verstoppen voor zijn ouders om straf voor een grap te vermijden, zo kunnen wij, volwassen tantes en ooms, een manie hebben voor vervolging door zichtbare en onzichtbare vijanden, en beginnen we ons op te hangen aan amuletten, runen, bollen en andere magische apparaten.

Door ons te beschermen tegen kleine invloeden van buitenaf, ontnemen we onszelf een les, waardoor we die uitstellen naar de toekomst en de problemen vermenigvuldigen, omdat we ze nog moeten oplossen.

Het is veel verstandiger om geleidelijk onze zwakheden, emoties, overtuigingen en karaktereigenschappen die “ongewenste” situaties in ons leven aantrekken, weg te werken, in plaats van te weigeren om met externe stimulatoren om te gaan, als de les nog steeds niet geleerd is.

Deze studies kunnen beter geleidelijk worden uitgevoerd, bij eenvoudige gebeurtenissen, in plaats van voortdurend in een gepantserde cocon van “bescherming tegen negativiteit” te verkeren, waarbij de aandacht wordt getrokken door vindingrijkere “agressors” die hun functie vervullen in het ecosysteem van de leraar.

Natuurlijk heeft elke regel zijn uitzonderingen. Er zijn bijvoorbeeld gevallen waarin een directe psycho-energetische aanval op ons afkomt, of waarin we in een agressieve omgeving terechtkomen.

Zulke dingen zijn echter ook niet toevallig. Voor het grootste deel zijn ze het resultaat van onze keuzes en/of een overvolle kom van door ons opgebouwde (niet doorgegeven, genegeerde) lessen. Het heeft geen zin ons ertegen te verdedigen (we kunnen niet wegrennen voor onszelf), we zullen er doorheen moeten werken.

Dit betekent niet dat energetische bescherming helemaal niet nodig is. Maar het heeft geen zin om in de meeste dagelijkse gevallen paranoïde te reageren, zoals het geen zin heeft om in het dagelijks leven een kogelvrij vest te dragen.

We moeten onthouden: de wereld is ons spiegelbeeld. Wat binnen is, is buiten. We geven letterlijk vorm aan onze werkelijkheid met elke gedachte, emotie en woord. Hoe meer we bang zijn en ons proberen te verdedigen, hoe meer de wereld ons objectlessen zal geven over de wet van resonantie, totdat we beginnen verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf, en die niet afschuiven op externe krachten en vermeende omstandigheden buiten onze controle.

Omstandigheden zijn niet zo belangrijk als ons karakter, want dat vormt de omstandigheden.

Fluctuaties van kosmische en planetaire energieën zullen verschillende effecten hebben op onze gezondheid – van hoofdpijn, pijnlijke gewrichten en spieren, verergering van chronische ziekten, tot fatale gevolgen voor degenen die de stroom niet kunnen weerstaan.

Zoals DNI herhaaldelijk heeft geschreven, hebben zulke Zielen hun programma op Aarde volbracht, en is het tijd voor hen om te vertrekken. Niet noodzakelijkerwijs door ziekte. Ongelukken, weer- en natuurrampen en andere overmacht zijn mogelijk … Het is raadzaam hen zonder spijt op een nieuw pad te laten gaan; het zal voor hen en voor ons veel gemakkelijker zijn.

Aangezien de binnenkomende energieën gegeven zijn voor onze ontwikkeling, moeten we ze daarvoor gebruiken, in plaats van te blijven zitten in de gebruikelijke beledigingen, ontevredenheid en routines. We kunnen onze levensstijl veranderen als we dat nodig achten. Alle sjablonen (metro-werk-slaap) naaien ons dieper in de 3D Matrix programma’s en stellen ons niet in staat de nieuwe hoogfrequente 5D energie te beheersen. Neem een vrije dag of vakantie, ga wandelen of op reis.

Vergeet niet dat de eetgewoonte voor het slapen gaan veel energie kost en niet alleen kan leiden tot vermoeidheid in de ochtend, maar ook tot een slechte kwaliteit van slaap en dromen, omdat ons lichaam ’s nachts rust en de dichte maaltijd niet goed kan verteren.

Natuur, creativiteit, beweging en gezonde voeding zijn altijd onze vrienden geweest en blijven dat ook, maar nu is het beter om ons vaker tot hen te wenden.

Beschikbaar voor iedereen

Drink meer zuiver water, dat niet alleen gifstoffen oplost en verwijdert, maar ook producten van aanpassing aan 4D/5D energieën, maar ook gevaar en zelfs een deel van het karma.

Consumeer minder alcohol, koffie en andere stimulerende middelen. Kleine doses geestrijke drank, vlees of tabak zijn echter toelaatbaar als het heel moeilijk is om onmiddellijk op te geven. Als we proberen te stoppen, maar het lukt niet, moeten we goed naar ons lichaam luisteren. Het is veel slimmer dan wij en zal vertellen wat het nodig heeft. Het is het niet waard het te verkrachten omwille van de kortstondige “verlichting”.

Langdurig gebruik van een gifstof wordt een gewoonte voor ons lichaam. Soms leidt een volledige weigering tot schadelijke gevolgen (terugtrekking, malaise, verergering van stress, enz.), omdat het gif deel is gaan uitmaken van ons lichaam en ons energiesysteem, en een onmiddellijke afwijzing ervan moeilijk te verdragen is.

Verwerp angsten en moedeloosheid. Schoonmaken is altijd pijnlijk, en dat is normaal. Als er niets te reinigen valt, dan zijn er geen negatieve effecten zoals hierboven beschreven, en als we ons bewustzijn allang hebben gezuiverd van ruwe 3D Matrix programma’s of daar dicht bij zijn, dan zal alles gewoon super zijn.

Kwantumgolven die via de Zon uit het Galactisch Centrum komen, zullen toenemen. Eén of twee zullen normaal zijn, dan, een krachtige vloed en een kleine terugval, en daarna zullen ze weer vervangen worden door normale.

Eind 2022 zullen de hoogfrequente kwantumgolven naar verwachting nog sterker zijn dan in november. Als we tijdens een krachtige tsunami geen tijd hebben om ons aan te passen en uit te stellen wat naar buiten komt om uit te werken, zal het zich opstapelen en ons verpletteren. Als gevolg daarvan zullen we een zenuwinzinking of depressie krijgen. Ziekten zullen ontstaan en verergeren op die plaatsen waar de bijbehorende emoties en gevoelens opkwamen.

Tijdens de passage van krachtige golven krijgen we een kans om een nieuw niveau van opwaardering te betreden. Zelfs bij een kleine succesvolle aanpassing neemt de energie-intensiteit van ons lichaam toe, en ervaren we de volgende golf als minder sterk.

Naast het beheersen van de pendel van emoties, is het noodzakelijk om te controleren wat er uit ons komt om te “bestuderen” en op te ruimen, op te lossen. Er zijn vele methoden, en ze zijn ruim beschikbaar. Voor elke situatie kunnen we de onze kiezen, strikt individueel.

Naar een nieuw niveau

In de huidige tijd is het stadium van de theorieën bijna voorbij; we moeten al onze kennis vertalen in het leven, in de praktijk. Als we veel weten maar weinig doen, zal dat alleen maar onze interne spanning en ontevredenheid vergroten.

Velen van ons zijn bezig tijdlijnen samen te voegen, waar aspecten van onze Monaden zich bevinden. Van hieruit ontstaan onze herinneringen aan andere werelden, beschavingen en incarnaties. Iemand is langzaam, iemand is heel snel. Soms is het genoeg om één kick te krijgen, en de poorten zwaaien wijd open…

De reeds gastvrije wereld van 4D/5D geeft ons allen de kans om deze poort binnen te gaan en over te gaan naar een nieuwe ronde. We krijgen veel hints en mogelijkheden.

Op een Subtiel Vlak lijkt het op het ontsteken van nieuwe Zonnen en Sterren. We beginnen te schijnen en maken anderen wakker met ons licht. Anderen reiken naar ons uit, en er ontstaat een kettingreactie. Dit was al eerder het geval, maar nu is het relevanter dan ooit, en zeer merkbaar.

Wat beschreven wordt geldt niet voor iedereen, en niet in dezelfde mate. Het kan echter niet alleen nuttig zijn tijdens de dichtstbijzijnde Zonnestormen en uitbarstingen van Schumann-resonanties, maar ook voor de toekomst als geheel.

LEV

Vertaling: wakkeremensen.org