osmisch Frequentie Nieuws – 9 Augustus 2023 – “Stroom Weekend” / Door: Dr. Schavi M. Ali


Kosmisch Frequentie Nieuws – 9 Augustus 2023 – “Stroom Weekend”

Door: Dr. Schavi M. Ali – 9 Augustus 2023

Van vrijdag 11 augustus om “18:52” (EDT) tot en met zondag 13 augustus staat onze Maan in waterige Tropische Kreeft – het teken van de “Grote Moeder”, van koestering en van diepe genezing.

 

Onze maanbol zal pas op maandagochtend 14 augustus om “3:46” AM (EDT) “Leeg” worden.

Het zal dus op maandag om “2:25” AM (EDT) naar Tropische Leo verhuizen.

Het komende hele weekend is een geweldige tijd om te “STROMEN” in plaats van te pushen, aandringen en veeleisend te zijn over verschillende activiteiten waar we ons mee bezig houden en die vaak bijna overweldigend, uitputtend en angstaanjagend kunnen zijn.

Dit weekend brengt ons verder in de “pre-schaduw” van Mercurius Retrograde waarvan het hoogtepunt van zijn werkelijke retrograde is van 23 augustus tot 15 september – ongeveer twee weken verwijderd – wanneer het zich zal voegen bij de reeds retrograde planeten van Venus, Saturnus, Neptunus, Pluto, en Cheiron.

Uranus begint zijn retrograde op 29 augustus – slechts een paar dagen nadat Mercurius retrograde is gegaan.

Met alle andere kosmische gebeurtenissen zoals zonnevlammen, CME’s, enz., is dit veel om mee om te gaan als het gaat om kalm en ontspannen blijven.

Bij dit alles komen natuurlijk de vele wereldse gebeurtenissen die de neiging hebben om gedachten en emoties vast te leggen.

Het zenuwstelsel kan uitgeput raken.

Niet intrinsiek betrokken raken bij chaos – hoewel we er vaak getuige van zijn – is een uitdaging.

Daarom, terwijl de kosmos planeet Aarde een snellere “spin” geeft, en terwijl onze moleculen ook “sneller” draaien, moeten we leren om te “STROMEN” in plaats van te worstelen zoals drijvend op een oceaan, rivier, meer of een zwembad. zwembad.

Nu onze Maan zoals gezegd het waterelement Tropische Kreeft binnengaat, is dit weekend ideaal voor een “STROOM WEEKEND”.

Dit geeft aan dat mensen dit weekend definitief zouden moeten beginnen te ontspannen als ze dat nog niet hebben gedaan vanwege de vele kosmische gebeurtenissen in augustus.

Hier zijn een paar tips om te genieten van dit “STROOM WEEKEND”:

1.) Dit klinkt misschien vreemd, maar loop en praat letterlijk langzamer. Ik heb gemerkt dat mensen niet alleen snel rijden, maar ook sneller lopen en praten. Ook spreken journalisten snel, en commentatoren op televisiecommercials spreken snel. Mensen onderbreken elkaar tijdens telefoongesprekken. Het is alsof veel mensen drugs gebruiken die in de omgangstaal ‘uppers’ worden genoemd. (Velen zijn dat ook).

2.) Plaats elke dag op een bepaald moment in een badkuip met warm water zes druppels van een combinatie van de essentiële oliën van wierook, roos en sandelhout. Plaats vervolgens in het bad 1/4 kopje Epsom Salts. Laat ongeveer twintig minuten weken voordat u het inzeept. Terwijl je aan het baden bent, spreek je hardop en langzaam de mantra “AUM” uit. Drink terwijl je in bad zit ook langzaam een glas bronwater met citroen. Vergeet niet om de mantra uit te tekenen wanneer je hem reciteert——“AUUUUUUUUM”. Breng na je bad bodylotion of crème aan over je hele lichaam waarin je verschillende druppels van dezelfde etherische oliën hebt gedaan die je in het bad hebt gedaan.

3.) Draag dit weekend kleding in de koele kleuren lichtblauw, lavendel, lila, orchidee, groen, roze of wit. Vermijd rood, oranje en felgeel, die je zenuwstelsel in beroering kunnen brengen, ook al beseffen we dat dit de kleuren zijn van de wortel-, voortplantings- en zonnevlechtchakra’s. De koelere kleuren helpen ook om deze gebieden te genezen.

4.) Natuurlijk ga ik het hebben over mala’s! Draag er een van de bomen zoals Amber, Boddhi Seed, Rosewood, Rudraksha of Sandalwood. Zalf elke kraal met kalmerende en helende sandelhoutolie. Je kunt ook de kalmerende en helende kristallen en edelstenen van Amber, Amethist, Blue Lace Agaat, Chrysocolla, Maansteen, Rozenkwarts of Turkoois dragen.

5.) Mediteer elke dag op een bepaald punt bij een meer, vijver of beek, of stel je een koel blauw meer, vijver of beek voor. Adem diep. Nogmaals, reciteer “AUM” na je meditatiesessie.

6.) Eet natuurlijk biologisch en drink veel water met citroen.

7.) Neem dit weekend 4 keer per dag 2 druppels “Rescue Remedy” van Bach Flowers om stress te verlichten. Als je te maken hebt gehad met uitputting (en de meeste mensen zijn dat), neem dan ook 4 keer per dag 2 druppels “Olive” van Bach Flowers, en drink een paar kopjes per dag “Nettles” thee.

8.) Probeer dit weekend niet zo veel onderweg te zijn. Breng tijd door met “JEZELF”, want dan breng je tijd door met de BRON – het GODDELIJK HOGERE ZELF in jezelf.

9.) Luister naar zachte, ontspannende muziek.

10.) Spreek niet met mensen wier leven gevuld is met traumadrama. Wees niet onvriendelijk, maar laat ze weten dat je een “STROOM WEEKEND” hebt waarin je je “terugtrekt” van zoveel voor anderen doen en luisteren naar problemen. Als ze het niet begrijpen omdat ze eraan gewend zijn dat jij altijd hun “klankbord” bent, laat ze dan gewoon los in het LICHT. Wees geen martelaar!

11.) Kijk of luister niet naar veel mainstream nieuws. Tien of vijftien minuten is voldoende om je te laten weten wat er in de wereld gebeurt en wat je aan jouw gebeden kunt toevoegen. Bombardeer je fysieke voertuig, geest of emoties niet met stressvolle woorden en foto’s van de nieuwszenders.

12.) Trakteer jezelf op iets speciaals. Het kan een stuk gezonde pure chocolade zijn of een boek of een nieuwe mala, enz. Maak er iets van dat een glimlach op je gezicht tovert.

De Tropische Kreeft-maan kan heel rustgevend zijn als je je afstemt op zijn vibratie.

We zullen kalm, koel en beheerst moeten zijn, aangezien zonnevlammen, zonnewinden, CME’s en andere kosmische verschijnselen onze planeet steeds meer op geïntensiveerde niveaus activeren.

Als je de voorgestelde activiteiten voor dit “STROOM WEEKEND” doet, zul je merken dat je deze dingen vaker wilt doen om in afstemming te blijven met BRON en om te realiseren wie je werkelijk bent in je kosmische identiteit.

Het zal je ook voorbereiden op de Mercurius Retrograde.

Stralingsstormen doen zich voor als zonnevlammen, winden en protonfluxen toenemen.

Vandaag is weer een dag van krachtige kosmische gebeurtenissen, aangezien de magnetosfeer van de Aarde opnieuw dichte plasmadeeltjes ontvangt die “Haar” innerlijke kern en buitenste veld in beroering brengen.

“Light Activation Experiences (LAE)” kan voor sommigen versterkt zijn. Onthoud dat dit transformationele gebeurtenissen zijn.

Magnetosfeerdruk 9 augustus 2023

https://www.disclosurenews.it/wp-content/uploads/2023/08/magnetosphere-pressure-9-august-2023.mp4

Dr. Schavi M. Ali

Vertaling: wakkeremensen.org