Operatie 5D Grid Deel 2 – De Grote Kwantum Transitie / door Lev

Operatie 5D Grid Deel 2 – De Grote Kwantum Transitie

door Lev – Disclosure News – Geupdate op 8 november, 2021

De Activering van het nieuwe 5D kristalraster van de Aarde op 22 oktober 2021, startte de helderheid van de planeet die als een Ster haar eigen Licht uitstraalt, heeft haar algemene trillingsachtergrond sterk verhoogd, waardoor alle transformatieprocessen versneld worden (zie – Operatie 5D Rooster, DNI, 29 oktober 2021).

Dankzij de Absoluut-achtige Merkaba ontvangt en absorbeert de Aarde nu meer de kwantumstromen van de Bron van hoge frequentie en kracht.

Dit alles tezamen heeft de sterkste invloed op de planeet op het Subtiele en fysieke vlak, op al haar werelden – minerale, plantaardige en biologische.

Interplanetaire Kristal activiteit is verdrievoudigd. De toestand wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de Siriaanse Maanbasis in 23D.

De toestand op de corticale laag van de planeet komt overeen met de sterk toegenomen stralingen, niet alleen van de kern van de Aarde maar ook van de Centrale Spirituele Zonnen – van het Lokale Universum, het Melkwegstelsel, en Helios.

Onder hun invloed werd de planetaire herstructurering geïntensiveerd. Het ging over in een nieuw tijdelijk, versneld programma.

Het nieuwe kristalraster gekoppeld aan de dramatisch verhoogde buitenste Lichtstroom, stelde Galacom en Argorianen in staat om een nieuwe vurige sterilisatie te beginnen, d.w.z. een volledige reiniging van de Aarde van de oude 3D energieën en de introductie van de nieuwe 5D energieën en hoger.

Dit proces was zichtbaar in de gebeurtenissen van de laatste dagen, direct na 22 oktober 2021.

Een X.1-klasse zonnevlam van de naar de Aarde gerichte zonnevlek AR.2.887 werd geproduceerd over de Zon. Zijn straal om 15:35 UT op 28 oktober veroorzaakte een enorme plasma tsunami in de zonneatmosfeer.

Operation 5D Grid Part 2

De uitbarsting ging gepaard met een krachtige Coronale Massa Ejectie (CME). Tijdens de uitbarsting ioniseerde een puls van röntgenstraling en extreme ultraviolette straling de bovenste atmosfeer van de aarde, waardoor in het centrum van Zuid-Amerika een sterke black-out van de kortegolf radiocommunicatie ontstond.

Piloten, zeelui en radioamateurs aan de dagzijde van de aarde konden propagatie-effecten op frequenties onder 30 MHz waarnemen.

X-klasse flitsen, de krachtigst mogelijke, worden tot 10 keer per jaar afgevuurd en daarna gaan de nummers omhoog: X.10, X.20, enzovoort. Het zal nu nog niet tot X.10 en meer komen.

De nieuwe kwantumtsunami die op 1 november op gang kwam, toen zonnevlek AR.2.891 zich volledig naar ons toedraaide, bracht een kettingreactie van natuurlijke cataclysmen op het Subtiele en fysieke niveau van de Aarde op gang.

Een vulkaan op het eiland La Palma blijft uitbarsten. De vulkaan Aso in het zuidwesten van de prefectuur Kumamoto barst uit in Japan. Het Meteorologisch Agentschap heeft een alarm van niveau drie (niveau vijf is het hoogst mogelijke) afgekondigd voor het gebied, en waarschuwt mensen om de gevaarlijke regio niet te naderen.

De vulkaan Krakatau in Indonesië, op het eiland Manam in Papoea-Nieuw-Guinea, en de vulkaan Karymsky in Rusland, Kamtsjatka, zijn ook geactiveerd.

Tectonisme is toegenomen. Honderd tot zeshonderd aardbevingen van verschillende magnitudes doen zich dagelijks voor in verschillende regio’s.

Zware regens hebben het noorden van India, het westen van Nepal, Maleisië, het centrum van Vietnam, Sicilië, Asir (Saudi-Arabië), Abidjan (Ivoorkust), Algerije, Tunesië, de provincie Alicante (Spanje), het noordwesten van Engeland, het zuidwesten van Schotland en Wales getroffen.

In Colombia hebben zich overstromingen en aardverschuivingen voorgedaan. In de loop van de week vielen er zware regens in de departementen Antioquia, Meta en Putumayo, waar ernstige wateroverlast en grote grondverschuivingen werden waargenomen.

Krachtige tornado’s trokken door het oosten van Texas, VS. Vortexen bliezen alles op hun pad weg. De tornado’s ontwortelden bomen, trokken hoogspanningskabels en daken kapot en tilden alles op hun weg de lucht in.

Dit is hoe op Aarde een energetische reiniging wordt uitgevoerd van alles wat verouderd en overbodig is in de nieuwe 5D wereld. Voor de algemene reiniging op het Subtiele en fysieke vlak wordt op grote schaal gebruik gemaakt van lava-uitbarstingen en krachtige stortregens die de normale dagelijkse jaarlijkse neerslaghoeveelheid overschrijden.

Beginnend in de hete zomer van 2021, terraformeerden vuurelementen het planeetoppervlak en zuiverden grote gebieden van Amerika, Europa, en Turkije.

Gelijktijdig over de gehele Aarde, en vooral in die gebieden waar actieve vertoningen van luchtelementen niet eigenaardig zijn, worden sterke orkanen, tornado’s en stormen gelanceerd, die alles wat negatief is op bepaalde plaatsen verwijderen.

Al deze processen worden geleid door het Galactisch Comité, waarbij zo nodig bevriende kosmische rassen worden betrokken.

Een voorbeeld is de operatie van de Argoriërs op 4 november 2021, om 10:24 AM CET, om de kwantumstromen te sturen die naar de Aarde werden gestuurd.

Op die dag verspreidden hun schepen zich in een baan langs de equatoriale lijn van de planeet. Mentaal herenigd, richtten de bemanningen samen en gelijktijdig drie pulsen LIBRO-energie en vervolgens drie pulsen GREMO-energie op de corticale laag van de Aarde.

Het was zichtbaar hoe boven de wolken de energiegolven op de evenaarlijn, afkomstig uit de ruimte nabij de Aarde, en de golven uit de ingewanden van de planeet elkaar ontmoetten. Alles versmolt tot een enkele regenboog.

Op de evenaar verzamelden de Argoriërs de LIBRO-energie in een gigantische bol, en openden hem toen met een krachtige puls. De stromen die eruit vloeiden verspreidden zich over de breedtegraad, en aan de andere kant van de Aarde kwamen ze samen. Zo werd drie keer gedaan.

Toen herhaalden de Argorianen hetzelfde op met GREMO energie. Het verspreidde zich naar verschillende kanten van de evenaar. Zo werd de ruimte nabij de Aarde bedekt met een beschermend schild.

Daarna werd de operatie herhaald in de meridiaan richting. Van buitenaf leek het alsof op de top van de Aarde een zilveren energie ring was geplaatst. Daarachter strekte zich een dunne argentische pluim uit.

De ring bereikte de evenaar en begon te schuiven, 360 graden rond. Toen ging de dunne energie naar de Zuidpool, en zo drie keer.

Toen werden ze vervangen door GREMO-energieën. Op dezelfde manier, nadat zij de evenaar hadden bereikt, werden de stromen voor een moment gefixeerd, omspannend, en ook zij vloeiden drie keer naar de pool. In deze energieën draaide de Aarde rond haar as als in een cilinder.

Het is hoe kwantumgolven de ruimte veranderden. Zij verwijderden het oude 3D Hologram dat de werkelijkheid vervormde met laagfrequente energieën. Het nieuwe begint zich in te bedden in elke fractal. Dit zal enige tijd duren.

Op het Subtiele vlak heeft Galacom het oude levensondersteunende systeem van de Aarde vervangen door een nieuw van 5D. Argorians houden de processen in de interplanetaire werelden nauwlettend in de gaten.

Er vinden nu belangrijke gebeurtenissen plaats op de Noordpool. Een stroom van zwarte een-dimensionale energie, als een dikke laag, wordt uit de binnenruimte van de planeet geperst.

Argorianen sturen het in kwantumtransducers. Daarna wordt de daarin verzamelde ervaring van de Aarde gericht op de ontwikkeling van 1D/2D/3D energieën op andere planeten van de Grotere Kosmos.

Dit waren de energieën van de Aarde en de mensheid als geheel, wat eerder was neergelegd voor hun ontwikkeling. Nu verlaten zij de planeet voorgoed, als verbruikte substanties die hun functie hebben vervuld.

Er komt ruimte vrij voor verdere veranderingen in de machtsbalans naar het Licht. Zeer binnenkort zullen de hoogfrequente energieën van 5D en 6D op Aarde beginnen te domineren. Het is voor hen dat het podium wordt vrijgemaakt voor verdere opwaardering.

De Aarde kan de lage vibraties die de mensheid uitzendt niet langer houden.

De Zielen die deze trillingen creëren en versterken zullen naar andere werelden worden gezonden (en worden al gezonden).

Gaia is al aan het ascenderen naar een nieuw stadium van transformatie.

Zij ondersteunt niet langer het oude formaat van de mensheid.

Al haar systemen draaien op volle toeren, als een machine waarvan de motor is afgesteld op maximale snelheid.

Een mens zal niet verder kunnen door de inertie van zijn gewone levenswijze. Iedereen zal geconfronteerd worden met de noodzaak om dringend te veranderen – werk, woonplaats, relaties, gedachten, gevoelens, perceptie. Er zal niemand meer zijn die in de oude comfortabele werkelijkheid blijft leven. Dit is nu al overal te zien.

Als een mens verandering bewust begint te aanvaarden, besluit en beslissingen neemt, zal zijn pad worden verlicht. Hij zal worden geholpen.

Tijdens de recente zonnevlammen en magnetische stormen voelden velen van ons de symptomen van Overgang zeer acuut. Koorts oplopend tot 38 graden gedurende letterlijk één dag; misselijkheid; zwevende gang; geheugenverlies; deja vu; vrees, angst om ziek te worden en te zoeken naar symptomen; droge mond; jeukende huid; scherpe pijn in rug, onderarm, nek bij het draaien van het lichaam; trillingen door het hele lichaam (vooral voeten, handpalmen); wazige realiteit; dorst; verstoorde slaap…

Ongewone verschijnselen komen steeds vaker voor. Dingen verdwijnen of verschijnen. Vreemden zeggen hallo op straat, vrienden merken het niet op, of mensen verschijnen of verdwijnen plotseling. De tijd versnelt of duurt juist nauwelijks. Af en toe duiken er kleine lichtgevende puntjes en grote lichtflitsen op.

Veel dingen zijn fotografisch repetitief: details, emoties, zaken, plots. Het is een cirkel van stagnatie.

Het zal niet meer worden zoals vroeger. Materie verliest elke keer meer aan dichtheid. Meubels kraken, lampen branden door, apparaten haperen, het internet houdt nauwelijks stand. De ruimte wordt gel-achtig.

Dit zijn hardnekkige hints om onszelf te geloven, om op te houden oude spelletjes te spelen die niet bestaan. En wie zich er wanhopig aan vastklampt, is ook zo goed als verdwenen…

De indicatoren van snelle veranderingen zijn de energieën die door de piramides van Gizeh worden uitgezonden. Op het Subtiele Vlak zien zij eruit als wit-melk stromen, bestaande uit buizen, die aan elkaar grenzen. Zij vormen een enkel veld, zeer helder, gloeiend van binnenuit.

Sommige energiebuizen zijn hoger, andere lager, en allen zijn in voortdurende beweging. Groepen buizen stijgen en dalen alsof zij ademen.

Aan de top van elke buis, in een kleine depressie, is er een “parel” bal. Dit is de levensenergie voor de Zielen op de nieuwe 5D Aarde. Eén buisje is één Ziel. Wanneer de energie rijp is, zal het zich over de planeet verspreiden. Nu, is het in het proces van rijping in Gizeh.

Alle “parels” slaan het geheugen van de Aarde op. Zij bevatten oorspronkelijk alle informatie over de geschiedenis van de mensheid en de planeet, haar processen, alle levende wezens erop.

Deze energie is de energie van Zuiverheid. Veel mensen nemen nu deel aan de accumulatie en ontwikkeling ervan, stralen uit gevuld met de zuiverheid van gedachten en Zielen, oprechte liefde, vriendelijkheid, tederheid, zorg, vreugde.

Dit is het spirituele fundament van de toekomstige 5D Aarde.

De snelheid van 5D energierijping hangt af van de hoeveelheid mentale en emotionele stromen die door mensen worden gegenereerd.

Dit beïnvloedt op zijn beurt de veranderingen in het leven van de samenleving waar iedereen op wacht.

Daarom is het vandaag zo belangrijk om het innerlijke evenwicht en de staat van harmonie te bewaren. Het zal langverwachte gebeurtenissen versnellen.

De energie van menselijke cognitieve dissonantie gedraagt zich anders. Haar geelgroene golven bewegen chaotisch, gehoorzaam aan de denkgeest, gedachten en gevoelens van de mensen.

Uitbarstingen van paniek en heen en weer stuiteren, soms stijgen de toppen tot 8 meter boven de grond. Deze energie is meer geconcentreerd in steden, op plaatsen met de grootste concentratie van mensen.

Haar schommelingen worden bepaald door het verschil in de informatie die de mensen ontvangen. Wat moet men geloven? Het een is vandaag, en het ander morgen. Naar wie moet men luisteren? Waar is de waarheid? Deze energie kan niet van buitenaf gekalmeerd worden.

Zij die kalm zijn hebben geen interactie met deze energie. Het is alleen synchroon met de vibes van angst, waardoor karmische knopen worden gevormd die zenders worden van beide energieën.

Deze knopen kunnen alleen ontmanteld worden door innerlijk werk, door zelfbeheersing.

De nieuwe 4D/5D ruimte is actief verzadigd met hoog vibrerende kwantum energieën. Zij verbranden de kwade 3D substantie en transformeren de velden van subtiele energieën in hoog freqs’ materie die Lichtstromen van de Bron kunnen ontvangen en vasthouden in hun krachtvelden.

Naarmate ons bewustzijn meer verlicht wordt en ons hart zich opent, zal de wereld van de 4D en 5D zich wijder voor ons openen. Daarom bevinden zij die nu leven, bewust het innerlijke werk naderen, zich in gunstige omstandigheden voor de versnelde transformatie van hun lichaam en spirituele ontwikkeling.

Afgevallen van de Bron, die niet willen ontwaken en verdronken zijn in hun comfortabele percepties en gewoontes, zullen niet overleven in een hoge-frequentie van 4D/5D realiteit. En de wereld zal hun illusies en onuitgewerkte passies aan hen teruggeven in de vorm van een karmische boemerang.

De mate van transformatie van de ruimte om ons heen hangt van ons af. De natuur zal onze negativiteit niet teruggeven in de vorm van woedende elementen als ons bewustzijn en onze Ziel zuiver en spiritueel zullen worden.

Op 7 november 2021, om 9:53 AM CET, zond de ruimtevloot van Argorians, die de Aarde in een 5D vibrationele baan transporteerde, de volgende info uit:

“We zijn de zevende (van negen – LEV) cascade filter tussen dimensies binnengegaan. Dit is de ruimte van supersonische golven en pulsen van planetaire analyserende informatie scannen. De gegevens over de reactie van staande golven die de resonantie binnengaan, worden onderzocht door de analytische groep van het squadron”.

De Aarde ondergaat globale veranderingen in de gehele infrastructuur. De invloed op het planetaire complex door binnenkomende impulsen uit het Gerios-stelsel wordt groter.

Magnetische anomalieën en zonneactiviteit betekenen dat de generator onder de baan van de Maanbasis steeds meer hoogfrequente energieën in de atmosfeer van de planeet injecteert, zo snel als de Aarde klaar is om ze te ontvangen en te transformeren.

De menselijke beschaving zal zich moeten aanpassen aan de verhoogde kosmische straling. De opruiming van de planeet wordt intenser, en alle onvoorbereide lichamen beginnen het proces van zelf-liquidatie.

Hun omgeving begint drastisch te veranderen. De harde stralen van de kwantumstraling dragen mutaties over op alle levende wezens, maar alles gebeurt in doses, gereguleerd door de Hoogste Intelligentie.

De daling van de immuniteit en de nieuwe ziekten zijn uitsluitend afhankelijk van het vermogen van een persoon om de binnenkomende energie te transmuteren.

Alleen degene die zuiver is van Ziel zal het kwantumfilter zuiveringsvuur tussen de dimensies passeren, omdat alles wat donker en grijs is in de mens begint uit te branden onder invloed van de vurige energieën.

De GREMO energie van Liefde arriveert in grote hoeveelheden op de planeet. Zij doet niet alleen het leven herleven, maar maakt ook een selectie op het niveau van het bewustzijn. Een wreed, gesloten en agressief persoon kan het niet verdragen.

De Gerios Melkweg is verzadigd met de hoogfrequente energieën van Liefde en de stralende AETRON Intelligentie energie.

De ruimte wordt radioactief voor velen.

Hoe hoger de trillingen, hoe pijnlijker ze zijn voor een onvoorbereid persoon.

Het is niet alleen nodig om hoge spirituele kwaliteiten van de Ziel te hebben, maar het lichaam moet ook voorbereid zijn op de energie-uitwisseling op een hoger niveau.

Er zijn veel valse theorieën over de kwantumovergang gebaseerd op de oordelen van mensen met driedimensionaal bewustzijn.

Er zijn de Wetten van de Grotere Kosmos waarop alles is gebaseerd.

Een louter verlangen om naar de vijfde dimensie te gaan is niet genoeg. Elke Ziel ondergaat een zorgvuldige selectie voor alle reïncarnaties, waarbij haar energiepotentieel wordt bekeken en gewogen. Dit wordt gecontroleerd door de speciale engelachtige structuur van de Gerios Melkweg. Alles moet in overeenstemming zijn met de harmonieuze ontwikkeling van de Ziel.

Op dit punt is iedereen verantwoord en verspreid over 16 tijdlijnen. Maar waar men zich ook bevindt, het is belangrijk om altijd naar zijn geweten te handelen en zich aan de geboden te houden.

Elke actie die de man onderneemt, bouwt het volgende leven op. Alles wat je doet, doe je voor jezelf en de Schepper. Maak je geen zorgen over wat de mensen zullen zeggen. Denk na over wat je de Schepper zal zeggen voor je gedachten en acties.

Het is gemakkelijker voor een kameel om door het oog van een naald te gaan dan 5D binnen te gaan met oude bagage. Aardse dingen zullen op Aarde blijven, en de Ziel zal met zijn bagage naar de Bron gaan.

Met dat in gedachten, help het Licht in uw Ziel om helderder te schijnen en door uw goede daden de weg te banen naar meer volmaakte werelden. In het huis van de Vader zijn vele woningen, zei Jezus Christus.

Door: Lev

©  Disclosure News – All text including images may be freely copied and shared

Bron

Zie hier deel 1 (Engels)

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org