“LICHT EXPANSIE”. De krachtige zonne-energieën van juli 2022 – Door Dr. Schavi M. Ali

“LICHT EXPANSIE”.

De krachtige zonne-energieën van juli 2022 –

Door Dr. Schavi M. Ali – 1 Juli 2022

De maand juli is elk jaar een zeer heilige maand.

Het oude Maya einde van het Galactische Jaar is op 25 juli die “De Dag buiten de Tijd” wordt genoemd; de oude Kemetische Nieuwjaarsdag wanneer het sterrensysteem “Sepdet” (“Sirius”) opkomt boven de piramiden op het Gizeh Plateau is ook 25 juli.

Gedurende de hele maand juli van 2022 zullen er echter extra krachtige zonne-energetische verschijnselen plaatsvinden die begonnen met de Nieuwe Maan op 28 juni in het verzorgende, moederlijke, helende teken Kreeft in de Tropische Zodiak.

Sinds de jaren ’60 hebben wetenschappers – zowel traditioneel als spiritueel-georiënteerd – opgemerkt dat zonne-energieën dieper werden in hun vlammen, winden en coronale massa ejecties – die allemaal invloed hebben gehad op de trillingsfrequentie en amplitude van onze planeet Aarde/Gaia (algemeen bekend als de “Schumann Resonantie” genoemd naar de natuurkundige, Dr. Weinfried Otto Schumann, wiens onderzoek in het begin van de 20e eeuw ging over hoe de Zon van ons zonnestelsel onze planeet beïnvloedt; zijn onderzoek werd gepubliceerd in 1952).

De “Vibratiefrequentie” heeft te maken met de snelheid waarmee onze planeet om zijn as draait.

De “Amplitude” is de omvang, de reikwijdte, en de kracht of macht van de zonne-effecten op onze planeet.

Elk planetair domein in ons melkwegstelsel (bekend als de “Melkweg”) heeft een zon (of meer dan één zon) waarvan de energie wordt afgeleid van de Grote Centrale Zon – een draaikolk of portaal van krachtige fotonische energie.

Tegelijkertijd reist ons melkwegstelsel door de “Fotonengordel” (een donutvormig gebied in de kosmos dat intense elektromagnetische frequenties uitstraalt) die twaalf draaikolken van energie heeft, en deze trek gebeurt ongeveer elke 26.000 tot 28.000 jaar.

Wij bewegen ons door de eerste van de twaalf draaikolken – een reis die vele malen is gemaakt in de miljarden jaren die de heersende wetenschap de leeftijd van ons melkwegstelsel berekent. Deze nieuwste intrede in de “Gordel”

Ons melkwegstelsel is naar schatting 13 tot 15 miljard jaar oud en bevat 101 miljard sterren.

Zijn diameter is 100.000 lichtjaren.

De afstand van onze Zon tot het “Galactisch Centrum” (dat op 28 graden van Sagittarius staat) is 27.000 lichtjaren.

De snelheid van onze Zon rond het “Galactisch Centrum” is  217.26 KM (135 miles) per seconde.

De tijd die onze Zon nodig heeft om volledig rond het “Galactisch Centrum” te draaien is 250 miljoen jaar.

Een “lichtjaar” is de afstand die het licht in één jaar kan afleggen en dat is ongeveer 9.6 triljoen KM (6 Triljoen miles).

Zoals men kan zien, is de kosmos een prachtig architectonisch gebeuren, geschapen door een Goddelijke Intelligentie – BRON (met vele heilige namen volgens de vele spirituele paden die er bestaan – het oudste daarvan is “Sanatana Dharma”, dat zich laat vertalen als het “Eeuwige Pad”).

De “Rishi’s” (“Wijzen”) van dit pad ontvingen Goddelijke openbaringen over de kosmos die in veel van de Vedische geschriften zijn opgetekend en die in de moderne tijd wetenschappelijk zijn gevalideerd.

Zonneactiviteit – vooral door zonnevlammen – vergroot de capaciteit van het menselijk brein om Hogere WETENSCHAP te hanteren die binnenkomt via het centrale zenuwstelsel waarvan het primaire energiecentrum de zonnevlecht is, en de mensheid krijgt een grotere functionele staat van bekwaamheden.

Bijvoorbeeld, intuïtie neemt toe en is wetenschappelijk gevalideerd als zijnde een normaal aspect van een voelend wezen – bewustzijn hebbend.

Oud cellulair afval dat zich in het DNA van elke cel bevindt (en we hebben triljoenen cellen in onze fysieke vaten) wordt gereinigd, en het proces van de reiniging kan oncomfortabel zijn.

De zonne-activatie in deze zin kan zich manifesteren als misselijkheid, diarree, en extreme vermoeidheid. Wanneer de “God-Cel” (de Pijnappelklier) – onze verbinding met de BRON-FREQUENTIE – wordt gezuiverd van duizenden jaren van voorouderlijk en persoonlijk “puin”, kan dit zich manifesteren als duizeligheid en hoofdpijn.

Andere zuiverings- en schoonmaakervaringen waar velen naar verwijzen als “Ascensie Symptomen”, en waar ik naar verwijs als “Licht Activerings Ervaringen” (afgekort LAE) omdat dat is wat ze zijn – activeringen van het LICHT van de kosmos dat sterk binnenkomt op onze planeet en op heel de schepping die, natuurlijk, de mensheid omvat.

De schepping is altijd in een proces van LICHT EN GELUID TRANSMISSIE EN ONTVANGST.

Met andere woorden, wij zijn in synchronisatie met onze planeet die te allen tijde energetica ontvangt van onze Zon via de “Grote Centrale Zon” zoals eerder genoemd.

Juli 2022 zal zelfs nog kosmisch actiever zijn dan de vorige maanden van dit jaar.

Dit zal vereisen dat we bijzonder zelf-verzorgend zijn en elke activiteit die niet absoluut noodzakelijk is loslaten zodat we adequaat het krachtige LICHT kunnen ontvangen en ons aanpassen aan het krachtige LICHT dat zijn reiniging van onze cellulaire kronieken zal voortzetten.

Het thema van juli 2022 is: “LICHT EXPANSIE”.

Dr. Schavi M. Ali

Vertaling: wakkeremensen.org