Iedereen aan boord! Non-stop naar X-Klasse

Iedereen aan boord! Non-stop naar X-Klasse

Auteur: Dr. Schavi M. Ali – 19 Mei 2023

Onze zon explodeert non-stop met “M-Klasse” zonnevlammen en geeft energie om “X-Klasse” zonnevlammen te ontketenen.

Gisteravond, donderdag 18-05-2023, was er een “M4-Klasse” -fakkel en vanmorgen was er een “M5-Klasse” -fakkel gevolgd door een “C5-Klasse” -fakkel die duidelijk middenklasse was. nog een “M-Klasse” -fakkel.

De Zon – Laatste 48 uur

 

De bovenste atmosfeer van onze planeet werd geïoniseerd door krachtige straling die op verschillende plaatsen technologische black-outs veroorzaakte.

Omdat elektromagnetisch deeltjesplasma (CME’s) altijd deel uitmaken van het zonnevlamscenario en omdat ze zich vermengen met de elektromagnetische energieën van de aarde, vonden er verschillende sterke weersomstandigheden plaats toen de binnen- en buitenvelden van onze planeet werden geactiveerd.

Dit was vandaag het geval toen er een zeer krachtige aardbeving met een kracht van 7,7 op de schaal van Richter plaatsvond in Nieuw-Caledonië.

In de afgelopen 24 uur hebben er in totaal 142 bevingen over de hele wereld plaatsgevonden doordat tektonische platen sterk verschuiven.

De magnetosfeer is zoals gewoonlijk omhuld met plasma van binnen en buiten ons zonnestelsel, maar vanaf 8:42 uur (EDT) drukt het niet hard.

Dit zal waarschijnlijk gebeuren naarmate de dag en de avond vorderen en naarmate de zonnevlammen sterker worden.

De nieuwe maan arriveert om 11:53 uur (EDT) in Tropical Taurus, maar zal om 14:58 uur (EDT) naar Tropical Gemini gaan.

Magnetosfeer druk 19 mei 2023

 

In Stier zal het conjunct zijn met onze Zon, Jupiter, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in datzelfde teken.

In Tropisch Tweelingen zal het een driehoek Pluto vormen in Tropisch Waterman, dat momenteel retrograde is.

Deze planetaire energieën zullen de wereldwijde discussies over ernstige economische kwesties op alle niveaus bevorderen: in het bankwezen, in bedrijfsstructuren (zoals de auto-industrie), in buitenlandse handel, in immigratieomstandigheden (vooral in de VS), in wapens die naar naties worden gestuurd op oorlog en meer situaties. De mensheid zal in een geëscaleerde protestmodus verkeren terwijl ze strijden tegen het beleid van politieke leiders.

Er zullen ook rapporten verschijnen over verschillende juridische gevechten met betrekking tot politieke figuren en mensen van de populaire sociale set.

Niet om humoristisch te zijn over ernstige wereldsituaties, maar iedereen op de middelbare school of universiteit die voor het einde van het schooljaar een opstel moet schrijven over wereldkwesties, heeft genoeg nieuws om uit te kiezen.

Er zal nu ook een energie in de algemene sfeer onder de mensen zijn om meer onderweg te zijn, actiever in uiterlijke aangelegenheden, terwijl er tegelijkertijd een onrustig gevoel is niet precies te weten hoe nieuwe programma’s en projecten te beginnen. zal bestaan.

Dit komt omdat de energie van de nieuwe maan, die de neiging heeft om een ​​uiterlijke verschuiving van gedachten en emoties te veroorzaken, zich moet stabiliseren. Over een paar dagen (11 juni) zal Pluto verder teruggaan in zijn retrograde status naar Tropische Steenbok.

Nogmaals, de focus zal liggen op alles wat met “Steenbok” te maken heeft, zoals bedrijven, bedrijven, organisaties, politie, het leger, enz.

Wat het kosmische weer betreft, zullen er mogelijk meer grote aardbevingen en weersomstandigheden zoals stormen zijn.

Dit weekend – met zowel menselijke als kosmische activiteit in opkomst – zullen degenen die wijs zijn de inventaris opmaken van benodigdheden zoals voedsel en water en ook spiritueel georiënteerde voorraden, zodat als de gebeurtenissen zich in de komende weken ontvouwen, er basisbehoeften beschikbaar zijn.

Het reciteren van beschermende gebeden en mantra’s werkt altijd kalmerend.

CFN Update

Vrijdag, 5/19/2023, en in het weekend

De druk van protondeeltjes bouwt nu op aan de andere kant van onze planeet vanaf 13:52 uur (EDT). Terwijl het doorgaat met bouwen, zal het deeltjesdichtheid in de aarde uitoefenen en haar binnen- en buitenvelden binnendringen en veranderen.

Onze Zon herbergt nog steeds energie voor “X-Klasse” fakkels aangezien zonnevlek nummer “AR3310” klaar is voor explosies.

Kosmische energie kan komend weekend heel krachtig zijn. Zonnewinden reizen op normale niveaus in het midden van de jaren 300. Nog geen 400 km/s.

Maar zelfs met normale windsnelheden zijn zonnevlammen nog steeds in staat tot krachtige kracht als de wind ze naar buiten duwt.

De zonnewinden zullen in het weekend echter waarschijnlijk toenemen, evenals de protonfluxen.

Auteur: Dr. Schavi M. Ali

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org