Een Dag En Weekend Van Krachtige Frequenties! / Door: Dr. Schavi M. Ali

Een Dag En Weekend Van Krachtige Frequenties!

Door: Dr. Schavi M. Ali – 12 Mei 2022

Gisteren, woensdag 11 mei 2022, waren er twee zonnevlammen van de “M-klasse” in de vroege namiddag (Eastern Daylight Time), en er is een bèta-gamma delta energie voor sterke “X-klasse” zonnevlammen binnen enkele uren of dagen.

Wanneer een zonnevlam van onze Zon explodeert, heeft wetenschappelijk onderzoek ontdekt dat het ongeveer acht minuten duurt voor hij bij onze planeet aankomt, wat erop wijst dat hij plasmadeeltjes met zich meebrengt, aangezien onze Zon sterk geladen is met plasmadeeltjes – ook

wel coronale massa-ejecties (CME’s) genoemd.

Wanneer de zonnevlammen intens zijn, zoals in de hoge “C-klasse”, “M-klasse”, of “X-klasse” bereiken, is het plasma enorm krachtig en pulserend met LICHT.

Vandaag, donderdag 12 mei, wordt de magnetosfeer (het magnetische veld dat onze planeet direct omringt) geactiveerd door de vermenging van langzame, gemiddelde en snelle zonnewinden, en de druk van het deeltjesplasma duwt gestaag in het veld.

Deze voortdurend pulserende zonnegebeurtenissen rondom de Aarde/Gaia zijn “Energiefluxen”.

Er wordt verwacht dat dit alles vandaag, vrijdag, en gedurende het weekend zal blijven toenemen als we naar de “Totale Maansverduistering” gaan op zondag, de 15e of 16e, afhankelijk van de tijdzones.

“Licht Activerings Symptomen” (LAS), ook wel “Ascensie Symptomen” genoemd, worden over de hele wereld op verhoogde niveaus gemeld.

Empaten voelen symptomen die gebaseerd zijn op hun eigen blauwdrukken en op die van het collectieve bewustzijn, dat zich momenteel bezighoudt met oorlogsnieuws uit Rusland/Oekraïne, pandemische informatie en de controverse “Roe versus Wade”.

Iedereen heeft de neiging om enigszins empathisch te zijn wanneer hun DNA zich herstelt en transformeert.

Velen zijn echter niet zozeer empathisch als wel zeer intuïtief omdat ze voortdurend verbonden zijn met boodschappen van het Hogere ZELF, wat hen in staat stelt medelevend te zijn met de uitdagingen van anderen zonder de uitdagingen ook zo krachtig lichamelijk, geestelijk of emotioneel te ervaren als Empaten zo scherp doen.

Iedereen, Empaath of niet, wordt beïnvloed door de kosmische energiestromen die zich dagelijks voordoen.

Dus, niemand is “immuun” voor de kosmische krachten – zelfs als hij niet de kennis heeft die nodig is om ze volledig te begrijpen of om anderen erover te onderwijzen.

Maar zij die het wel begrijpen hebben meer spirituele hulpmiddelen om mee te werken omdat zij meer geneigd zijn om zich vrijwillig te verbinden met de BRON-LICHT-FREQUENTIE in plaats van zich verward op het hoofd te krabben en zich af te vragen wat er aan de hand is.

Een van de belangrijkste “symptomen” die worden gerapporteerd is het gevoel van intense hitte, gepaard met wat zweten.

Dit gebeurt wanneer moleculen sneller ronddraaien terwijl ze overtollige energie van oude cellulaire programmering afwerpen.

Dit gevoel kan gepaard gaan met gevoelens van angst en het onvermogen om goed te slapen als het ’s nachts optreedt.

Wat ook begrepen moet worden is dat zelfs wanneer wetenschappelijke organisaties en instituten geen verslag doen van de schijnbaar geïntensiveerde frequenties in de kosmos en de activeringen die zij veroorzaken in de schepping, dit is omdat hun primaire missie is verslag te doen van de basisgebeurtenissen in de ruimte – niet van de resultaten van de gebeurtenissen – behalve wanneer sommigen van hen vermelden hoe de gebeurtenissen technologische apparaten verstoren, zoals die welke te maken hebben met communicatievermogen.

Het is niet hun taak om te onderwijzen over de spirituele componenten van kosmische gebeurtenissen.

Hier is afstemming op het Hogere ZELF/ZIEL/BRON – zoals altijd wordt aangegeven – van vitaal belang.

Op deze manier kan het hele plaatje worden begrepen als spiritualiteit in wetenschap wordt gebracht.

De mens die zich verheft in bewustzijn wordt een laboratorium van “Spirituele Wetenschap” en een “boek” van Hogere Spirituele Kennis.

Een grotere intensivering van kosmische krachten zal zich vandaag (donderdag) ontwikkelen en verder voortduren.

Wees er zeker van om te “aarden” op de vele manieren die zijn voorgesteld in eerdere geschreven verhandelingen.

Hier is een extra suggestie: Om te voorkomen dat het zenuwstelsel in beroering wordt gebracht, draag je vandaag en het hele weekend verkoelende kleuren.

Deze omvatten de blauwe, violet, en groene kleurenfamilies evenals de kleur roze of licht perzik.

Draag niet de hete kleuren uit de rode, oranje, of helder gele tinten.

Deze kunnen de bloeddruk verhogen, en zoals gezegd, ze kunnen het zenuwstelsel opwekken.

Wees niet bezorgd over de AMBER steen die van verschillende natuurlijke roodachtige, gele, of oranje kleuringen is.

Zijn barnsteenzuur werkt kalmerend, stressverlagend en pijnstillend. Andere kalmerende en verkoelende edelstenen, om er maar een paar te noemen, zijn: BLAUWE LEGAAT, LAPIS LAZULI, LARIMAR, en MAANSTEEN.

Een verkoelende mantra om te reciteren is: “AUM PREEM DHAM DHANVANTRE DHAM PREEM AUM” (“Oh, Goddelijke, verlaag en kalmeer alstublieft de hitte”).

Deze mantra is ook uitstekend voor het verlagen van een verhoogde bloeddruk. Naast de menselijke verhoogde temperaturen en bloeddruk, ervaren vele plaatsen op onze planeet een ongewone intense hitte voor dit seizoen.

In het middenwesten van de VS bijvoorbeeld zijn er berichten over weertemperaturen van midden tot boven de 80 F, terwijl in het voorjaar in mei “normaal” meestal temperaturen van boven de 60 F. en midden tot boven de 70 F. zijn.

Temperaturen van midden tot boven de 80 F. of 90 F. zijn meestal in juli en augustus.

Op sommige plaatsen is het echter koeler dan normaal.

Dit alles is te wijten aan het feit dat onze planeet geactiveerd wordt door de “Energie stromen” die hierboven besproken zijn.

Alles is goed.

Alles is BRON.

Alles is LICHT!

Blijf in het LICHT!

Dr. Schavi M. Ali

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org