De Mist – Van 3D naar 4D en 5D – De Grote Quantum Transitie / Door: LEV

De Mist
Van 3D naar 4D en 5D
De Grote Quantum Transitie

Door: LEV – 9 Mei 2022

In de afgelopen weken zijn de inwoners van veel steden een vreemde allergie gaan vertonen die nog nooit eerder is voorgekomen. De voornaamste symptomen zijn:

  • Zwelling van het slijmvlies, keelpijn;
  • Moeilijk kunnen ademen;
  • Opgezwollen rode ogen (voelt soms aan als een masker op het hele gezicht);
  • Jeuk in het gezicht en op het tandvlees, soms huiduitslag;

De symptomen verdwijnen vaak als men de stad verlaat.

Ook kwamen aan de vooravond van de eclipscorridor (op 30 april – 1 mei 2022) aanvallen in dromen, op het Subtiele Vlak, en op het fysieke vlak – in de vorm van negatieve gebeurtenissen vaker voor.

Tot verrassing van velen verminderden de media sterk de publicaties onder hype-koppen uit de reeks “de pandemie zal naar verwachting toenemen, het aantal doden zal naar verwachting toenemen” en verlegden massaal de aandacht van het publiek naar China en Oekraïne, de scoops over honger, gas, olie, enz.

En geen woord over de vreemde allergie, en ook niet over de ongewone mist die deze dagen en weken in de lucht hing en uit het niets opdook. Mist komt meestal voor in steden. Het kan van verschillende kleuren zijn, maar vaak is er een geel-groene tint met een geur van verbranding / metaal / schimmel / chemicaliën.

Bij controle op het Subtiele Vlak worden in de mist de substanties en entiteiten gezien, waarvan de oorsprong en de sporen leiden naar Zwarte Archonen en hun Dragos-Reptiliaanse Hiërarchie.

De dierentuin van de duivel wordt voortdurend aangevuld, en zij gedragen zich overal hetzelfde: meer menselijke energie opzuigen om de ego’s van de Staten te voeden, en vervolgens dezelfde energie gebruiken om de wil en het bewustzijn van de mensen te onderdrukken.

De substantie van de mist komt dicht in de buurt van chemtrails, maar het is geen chemische substantie, maar energie, Portaal, die het mogelijk maakt de dierentuin te richten en te verspreiden in de ruimte en de massa’s.

Elk land heeft zijn mate van kwetsbaarheid, en hangt af van de predatie van de plaatselijke egregore, maar de verspreidingstechnologieën hebben één patroon.

In principe gaat de implementatie het zenuwstelsel en de hersenen in om de natuurlijke processen in het organisme te overstemmen en te verstoren.

De rest hangt af van welke ingangspunten of zwakheden een persoon heeft (Disclosure News heeft hun psychosomatica in detail beschreven).

Vaak treden fysiologische symptomen helemaal niet op. Psychologische effecten zijn interessanter voor Duisteren omdat ze meer energie kunnen pompen, en meer chaos brengen.

Ze zuigen het bewustzijn naar beneden in een moeras van apathie, depressie, prikkelbaarheid, woede, kleinzieligheid, hopeloosheid, verlangen om te verdelen in “wij” en “zij”. Dit gaat vaak gepaard met slapeloosheid, hunkeren naar alcohol, drugs en andere stimulerende middelen.

Plotseling is er afkeer en haat voor bepaalde mensen, organisaties of ideeën, waartegenover de houding gisteren neutraal of vriendelijk was.

Er ontstaat achterdocht, het zoeken naar de schuldige, de wens om grof te zijn, te beschuldigen, en een zaak te bewijzen tegenover een domme tegenstander. Of, integendeel, een sterke wens om trots te zijn,

slogans ter ondersteuning te roepen, naar betogingen te gaan, vlaggen, linten en magische symbolen op te hangen op prominente plaatsen.

En, natuurlijk, angsten. Daar werken de Duisteren het hardst voor. Als een persoon ook maar de kleinste angst heeft, laat die zich voelen in proporties die niet te vergelijken zijn met de situatie. Angst onderdrukt de gloed van de Ziel, en de duisternis in de Ziel is vruchtbare grond voor alle
plug-ins en bezitters.

De entiteiten die de mist overspoelen maken geen onderscheid tussen hun slachtoffers, maar vallen voornamelijk Lichtstrijders en Lichtwerkers aan, die hen aantrekken door de aura die hen beschijnt. Dit is hoe een van hen het beschrijft (het verhaal in de eerste persoon).

De mist hing om mij heen, en met mijn Subtiele visie zag ik er zwarte klonters in vliegen. Hongerig en boos, alsof de Cerberus van de leiband was gehaald, en ze achter de prooi aan stormden. Gloeiende mannen zijn speciale tieten voor hen.

Plotseling omhulden ze me in een wervelwind, en ik gebruikte al mijn kracht om de verdediging en de kern vast te houden. Het was als een oorlog, een aanval.

De Curatoren legden uit dat het ten eerste een nieuwe lading was van de volgende dosis gif – levende metalen nano-bots om het centrale zenuwstelsel te vangen volgens het programma dat in hen is ingebouwd. Ten tweede, de onderdrukking van helderheid en geleiding van hoge vibraties – Liefde en creativiteit, en in een software gezet “hou je hoofd naar beneden, anders wordt het slecht“.

Het meest interessante is dat het ingangspunt in mijn lichaam en in de tegenovergestelde richting ook werkt, en nano-bots, indien gewenst en gedetecteerd, kunnen worden geneutraliseerd en verwijderd. Maar het belangrijkste hier is hoeveel interne hulpbronnen en tijdig inzicht in wiens gedachten en paniek daarbij ontstaan.

De beste manier om uit deze toestand te komen is creativiteit en vertrouwen in je gezondheid (niet ziekte). Deze stroom helpt om “mijn en niet mijn” te scheiden, en helpt bij een spoedig herstel…

Ik heb mist opgemerkt sinds het begin van de pandemie. Het lijkt niet op gewone nevel, rook of smog. Het is als een nevel, een mist. Het leeft, beweegt snel en verschijnt uit het niets.

Eerst dacht ik dat er iets mis was met mijn zicht, als een sluier voor mijn ogen. Maar de mist is selectief, op afzonderlijke onderwerpen en op verschillende plaatsen. Als je er in begint te turen, verdwijnt hij, alsof je met een blik de ruimte vrijmaakt als je je zicht richt.

Meestal was de mist buiten. En gisteren zag ik het in het huis boven de kachel. Ik heb het al een hele tijd niet meer opgemerkt. Ik dacht weer dat mijn gezichtsvermogen ondeugend was. Maar nee, andere plaatsen waren duidelijker zichtbaar.

Hoe dan ook, ik herkende het meteen. Het is een substantie met bepaalde intelligentie, een levend wezen. Uit deze mist komt de kou. Het was alsof er vloeibare stikstof in de lucht werd gegoten. Het probeert via mijn ogen bij me binnen te dringen, en ik drijf het hardnekkig weg.

In het begin dacht ik, misschien is de omgeving aan het veranderen, en is dit de ontmanteling van de 3D Matrix door gelijksoortige effecten. Een gewoon mens ziet niet de werkelijke omvang van dit fenomeen…

Bijna mijn hele omgeving, familie, en kinderen zijn ziek. De PCR test voor het virus bij volwassenen is altijd negatief; bij kinderen met dezelfde symptomen is hij positief.

Veel vrienden en familieleden lijden aan onbegrijpelijke ARVI. Iedereen heeft koorts, ernstige zwakte. Ik ben zelf ook al een hele week ziek. Het begon in het weekend met vergiftigingsverschijnselen, ik wilde meteen naar bed, en de temperatuur was 37.

Ik besloot, omdat dit ding van energetisch-informatieve aard is, gebonden aan het info-veld van de stad, dat ik naar het dorp moest gaan en vertrok. Daar daalde de temperatuur onmiddellijk, hoewel ik nog steeds last had van een vreselijke loopneus en ernstige roes…

Onlangs werd ik weer ziek van een vreemd virus. De temperatuur van 37,5 hield een dag aan, en mijn hoofd spleet erg, vooral in de nek. Mijn dochter bracht het mee van school, zij had hetzelfde. Geen snot en keelpijn. De echtgenoot was helemaal niet verslaafd.

Maar het vreemde was: om de een of andere reden was de halve klas ziek – alleen meisjes en mama’s! En de jongens waren alleen zwak en slaperig, de vaders hadden er geen last van. Als mensen chronische ziekten hadden, dan sloeg het door hen heen, vooral degenen die lijden aan sinusitis en keelpijn…

Na de mist, op een zonnige dag, ging mijn hele gezin wandelen en ondervond opnieuw alle symptomen zoals voorheen.

Anderhalve week geleden was de oudste dochter ziek. Het braken met gal hield enkele dagen aan. In de klas van mijn jongste kind gaan 10 van de 35 kinderen naar school.

Twee dagen geleden steeg mijn temperatuur tot 38,6. Hevige pijn in de heupgewrichten, lichaamspijn, hoofdpijn. De temperatuur hield twee dagen aan. Nu is het weg. Het welzijn is verbeterd…

Chemtrails bedekken constant de zon bij zonnig weer, en verlagen de temperatuur. Na het sproeien ontstaat er een mist met een vreemde geur, en dan worden de meeste mensen ziek met dezelfde symptomen…

Onlangs was er een bijzonder dichte mist, zoals uit de films, stroperig, onooglijk, zelfs de bovenste verdiepingen waren er niet in te zien. Mensen gingen er vrolijk in wandelen en plaatsten foto’s.

Ik schreef een groot bericht op Facebook dat dit geen gewone mist is, en kreeg een enorme hoeveelheid haat van “deskundigen”. Het resultaat was dat de accumulatie van schadelijke deeltjes in de lucht de toegestane normen met een factor 10 overschreed.

Toen de mist over de stad neerdaalde, ging ik naar buiten. Maar ik werd getroffen door de vreemde geur en het gevoel van kleverige vochtigheid, dus keerde ik snel naar huis terug. Geen enkele media schreef over het gevaar die avond.

Toen de mist de stad volledig bedekte, hing er een sterke verstikkende geur in de lucht. We openden twee dagen lang de ramen niet tot de mist optrok. Van een wandeling van 15 minuten erna, heb ik ongeveer een week lang last gehad van irritatie van de slijmvliezen, loopneus en tranenvloed…

Ik herinner me vooral de eerste mist in de herfst … de deeltjes van de programma’s drongen via de huid bij me binnen. Na 5-7 dagen, had ik een gevoel van een brok in mijn keel…

De mist was verschillende keren opgetrokken, ’s avonds. Dan begonnen er regelmatig nieuwe wolkenlagen te verschijnen die eruit zagen als een dicht vuil schuim dat als een grote paraplu boven het oppervlak hing. Of als een gestreepte sluier van een groot gebied.

We zijn gered door sterke en constante winden in onze omgeving, en dit spul blijft niet lang hangen…

Op een morgen schraapte ik het stof van mijn auto, die bedekt was met een dikke laag. Ik bracht het mee naar huis in een stuk papier, en op de achterkant ervan, begon ik met een magneet te draaien. En het stof kroop er langs, er zijn metaaldeeltjes, en ze leven…

Hoe vermijd je de invloed van mist?

1. De eerste bescherming is altijd geweest en blijft de innerlijke rust bewaren. Alle massa-instromers, onder welke gedaante zij ook voorkomen, klampen zich vast aan sterke emotionele uitbarstingen – of het nu woede, haat, angst is, of een heldere gloed die zij trachten te onderdrukken.

Het betekent niet dat we minder moeten stralen. We moeten alleen onthouden dat felle uitbarstingen van euforie aandacht trekken die niet altijd vriendelijk is. Dit geldt vooral voor empathen.

Tegelijkertijd hoeven we niet bang te zijn om te stralen als we het rustig doen, in volledige afwezigheid van angst, vertrouwen hebben in onszelf, en in een staat van respect en liefde voor iedereen en voor de wereld.

2. Breng zoveel mogelijk tijd door in de natuur. Als het regent en we vinden het lekker, kunnen we er onder gaan staan en de elementalen vragen om onze velden te zuiveren. In het algemeen is het nu wenselijk om meer met de elementalen van het water te werken.

3. Veel codes worden via de huid ingebracht. Als we een vreemde onnatuurlijke mist op straat zien, is het beter deze te vermijden, bescherming aan te brengen, de ramen te sluiten en een douche te nemen. Het schoonmaken van onze persoonlijke ruimte is ook noodzakelijk.

4. Behoud gepastheid, haast je niet tot veroordelingen en betrokkenheid in gekibbel, vluchtige verlangens om onze waarheid te bewijzen en andere bankgevechten. Stel jezelf de vraag “is dit mijn gedachte?” als we een vreemd verlangen hebben. Volg onze emoties, laat ze ons niet beheersen.

5. Zet het nieuws uit en zorg voor onszelf. Probeer goede relaties met onze dierbaren op te bouwen en te onderhouden. Dit is nu belangrijker dan welke wereldwijde hype dan ook.

6. Als wij of onze naasten de beschreven symptomen ervaren, is het zeer ongewenst om onmiddellijk de diagnose te stellen van een modieuze ziekte en artsen te bellen. Zij kunnen alleen maar aangeven wat er aan de hand is, het is onwaarschijnlijk dat zij echt kunnen helpen.

Maar de “diagnose” plaatst ons onmiddellijk op de lijsten van instemmende “slachtoffers” met alle gevolgen van dien. Zodra we de mogelijkheid van “ziek worden” in ons bewustzijn binnenlaten, schakelt het programma over naar de actieve status, en is het veel moeilijker voor ons lichaam om het terug te trekken. Angst voor symptomen activeert slechts de eerste laag van het programma, maar door compromissen te sluiten kan het een voet aan de grond krijgen en nog meer uitpakken.

Deze info wordt alleen gegeven als een aanbeveling voor diegenen die begrijpen wat er aan de hand is en geen illusies hebben over medische “hulp”. Als je nog steeds denkt dat het “virus” echt is en je niet zonder dokters kunt, bel ze dan. Handel op basis van je persoonlijke situatie en gevoelens, en niet op basis van het advies van iemand anders.

Door: LEV

Vertaling: Martien – voor wakkeremensen.org