De Grotere Energieën Beginnen – Door Dr. Schavi M. Ali

De Grotere Energieën Beginnen

Door Dr. Schavi M. Ali – 9 Mei 2022

We zijn een dag verwijderd van de Mercurius Retrograde in Tropische Tweelingen die begint op 10 mei en doorgaat tot 3 juni. De Totale Maansverduistering in Tropische Schorpioen zal plaatsvinden op 15 mei (of 16 mei gezien de verschillende tijdzones), wat ook de viering is van Sri Gautama Boeddha’s fysieke geboorte.

Beide kosmische “concerten” – de Mercurius retrograde en de Maansverduistering – zullen verreikend zijn in het helpen van gedachten en emoties die moeten worden behandeld voor het grotere goed van de collectieve bewustzijnsverandering.

 

Klik op de afbeelding om de video te starten

De dichtheid van deeltjes omringt en omhult nog steeds de Aarde/Gaia, en de Zon kondigt de mogelijkheid van verdere “M-klasse” en “X-klasse” zonnevlammen aan en toont ook een langgerekt filament van plasma dat aan de corona van de Zon is vastgehecht, een soort energetisch dat heen en weer slingert voordat het uiteindelijk op de zonneschijf slaat en dan wegslingert en plasma door het hele zonnestelsel spuwt.

Zonnewinden zijn zowel in de bovenste regionen van “normaal” (de bovenste 300s) als ver boven normale niveaus (de bovenste 500s) geweest.

De “Kracht” (trillingsfrequentie en amplitude/”Schumann Resonantie”) van onze planeet is toegenomen en is de laatste dagen in de 50-er en 80-er jaren geweest (Ter herinnering, de oude “normaal” was “7.83” cycli per seconde).

Ook is onze planeet door meteoordeeltjes bewogen.

Zo blijft Aarde/Gaia rondwervelen en zweven als een ballerina met theaterlampen op haar gericht terwijl ze een klassieke dans uitvoert. Vele Kosmische Wetenschappers (ook bekend als “Astrologen”) en Spirituele Leraren (zoals Goeroes, Acharya’s, Yogi’s, Yogini’s, Energetische Genezers, etc.) hebben gezegd dat mei de meest actieve maand van heel 2022 zal zijn in termen van krachtige kosmische gebeurtenissen die in gang worden gezet en die het hele jaar door zullen weerklinken.

Daarom lijkt mei opnieuw een “portaal” van potentie te openen – veel dramatischer in zijn “optredens” dan de vorige maand april die het eclipsseizoen opende met de Zonsverduistering op 30 april samen met een Nieuwe Maan en krachtige zonnevlammen met coronale massa-ejecties.

Veel individuen en groepen bereiden zich voor om deel te nemen aan de voorgestelde “Medicijncirkel” voor de vrede en genezing van onze planeet, en sommigen hebben vandaag al deelgenomen aan het ritueel van de “Medicijncirkel”.

Anderen hebben contact opgenomen om te laten weten dat zij zeker de cirkel zullen hebben gedaan tegen maandagavond voorafgaand aan de Mercurius Retrograde van dinsdag.

De cirkels zullen robuuste krachten van atomaire frequenties van collectief bewustzijn uitzenden naar de etherische rijken voor materiële actualisatie.

De “3d” dissonante ruis zal worden uitgeroeid ten gunste van harmonieuze ritmes van VREDE, LIEFDE, GOEDE, GEZONDHEID, WARE KENNIS, en OVERAL.

Het kan nog enige tijd duren voordat het “lawaai” ophoudt, omdat het zal aandringen op overwinning in zijn controles en manipulaties. Vreemd genoeg kan dit de voorkeur verdienen, zodat de mensheid duidelijk de waarheden onder ogen kan zien die velen hebben ontkend en volledig kan begrijpen hoe velen zijn misleid in bepaalde overtuigingen en gedragingen.

Tekstvak: Concert van LichtThe Bigger Energies Begin - Concert Of LightWe moeten dus geduld hebben terwijl de grotere energieën van mei een luider “concerto” spelen voor onze planeet en terwijl het “kosmische toneel” gevuld wordt met zonne- en planetaire “zangers”, “dansers”, en “muzikanten”.

Terwijl we in onze comfortabele stoelen in het auditorium kruipen en ontspannen zuchten terwijl we naar de “voorstellingen” kijken, terwijl we ons “aardend” water drinken, onze organische “versnaperingen” eten, genieten van de geurige aroma’s van essentiële oliën die door de ruimte zweven, en terwijl we in stilte gebeden van dankbaarheid uitspreken voor het CONCERT VAN LICHT dat altijd beschikbaar is, kijken we om ons heen en zien dat een groot percentage van de mensheid bijeen is gekomen en klaar is voor alle zegeningen van BRON die altijd beschikbaar zijn geweest, maar die geactiveerd moesten worden.

Zoals een van ’s werelds belangrijkste geschriften adviseert: “Klop en de deur zal je geopend worden; zoek en je zult vinden; vraag en het zal je gegeven worden”.

We kunnen van mei een magische maand maken.

We kunnen het LICHT oproepen om meer aanwezig te zijn.

Wij kunnen onze vrijheid aanwenden zodat de heerschappij die wij over onze planeet hebben gekregen een Paradijs wordt.

Een andere waardevolle les uit het zojuist geciteerde geschrift is: “Door uw geloof zij het u”.

Gelukkig mei voor de “lichten” van het LICHT.

Dr. Schavi M. Ali

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org