De Grote Kwantum Transitie: Malaise

De Grote Kwantum Transitie: Malaise

Door: Lev – 16 April 2023 – Disclosure News

Op 14 april betrad de Aarde de disharmonische zone van de naderende eclipscorridor, die zal beginnen met de zonsverduistering(op 20.04 om 02:37 UTC), en overbelaste stelliums die het tweede decennium zullen aanhouden (voor meer details zieDistillation, DNI, 4 april 2023).

Voor velen zal het de energiebelasting verhogen en de algemene malaise versterken. Maar dit is hoe het voortdurende bombardement van onze fysieke en Subtiele Lichamen met non-stop kwantumstromen ons herstelt als multidimensionale kosmische entiteiten. Disclosure News heeft herhaaldelijk de symptomen van deze transformatie beschreven, en aan de vooravond van stressvolle dagen is het logisch om er opnieuw voor te waarschuwen om misverstanden en foutieve acties te voorkomen.

Gedurende het tweede decennium van april zullen de lage vibraties van de derde dimensie bijzonder ondraaglijk voor ons worden, wat we zullen ervaren in communicatie, relaties, sociale structuren, sommige therapeutische en spirituele praktijken, enz. We zullen ons er letterlijk slecht door voelen.Velen van ons zijn al overgeschakeld naar hogere frequenties van 4D en 5D, en onze  energieën zijn niet langer compatibel met 3D. Daarom zullen de oude vertrouwde medicijnen, therapieën, vooral fysiotherapie, een ongebruikelijk effect hebben of helemaal niet meer werken.

Overgevoeligheid, plotselinge stemmingswisselingen en manie, emotionele ups en downs, frequente tranen, ruzies en irritaties. Onze emoties zijn een manier om oude problemen los te laten, en nu zijn we veel dingen voor altijd kwijt. Maar het is ook mogelijk om terug te keren naar diepgewortelde gewoonten, waarvan we naar onze mening totaal verlost zijn. Geef jezelf er niet de schuld van. Om volledig te veranderen, moeten we eerst in het reine komen met ons vroegere Ik Ben.

Verlies van eetlust, veranderingen in eetlust en gewicht, dieet (voorkeur voor levend voedsel, verlangen naar vet voedsel, zout, eiwit, watermeloenen, ananas, druiven). Ons lichaam past zich aan een nieuwe, hogere staat aan.Bovendien wil een deel van ons niet langer in dit fysieke 3D-lichaam bestaan.

Er kan een behoefte zijn om vaak “snacks” te hebben, wat wordt veroorzaakt door een scherpe daling van de bloedsuikerspiegel. Gewichtstoename is mogelijk, omdat we een enorme hoeveelheid brandstof nodig hebben om door te gaan met transformeren. Gewichtstoename is ook een reactie op een teveel aan gifstoffen die vrijkomen tijdens zuivering, transmutatie en een teveel aan nieuwe energieën. Bovendien vormen zich in het diafragmagebied twee extra organen voor het verwerken van gifstoffen, wat leidt tot een verandering in lichaamsvorm.

Het middenrif schuift, de grootte van het hart neemt toe, de thymus groeit en de borstkas zet uit, wat vooral opvalt bij vrouwen. Vet verschijnt op de nek en schouders als gevolg van het openen en activeren van nieuwe chakra’s. Gewichtstoename wanneer het op geen enkele manier kan worden verminderd, is een van de typische symptomen. Verhoogde zoutinname, wallen worden veroorzaakt door de vorming van nieuwe kristallijne cellen.

Af en toe kunnen we sommige dingen helemaal niet. Zelfs de gebruikelijke routine kan absoluut ondraaglijk voor ons zijn. Verandering van woonplaats, werk, levensprioriteiten en relaties, wanneer daar blijkbaar geen logische redenen voor zijn. We kunnen de innerlijke behoefte aan verandering echter niet meer weerstaan. We zijn al verder gegaan dan we voorheen waren, en al onze oude omgevingen komen niet langer overeen met onze nieuwe vibraties.

Onze plannen kunnen ineens in volle vaart veranderen en een heel andere kant op gaan. Zo brengt onze Ziel onze energie in evenwicht. We beginnen te voelen dat het volgen van een nieuw pad GEWELDIG is, omdat onze Ziel meer begrijpt dan wij. Het haalt ons uit de sleur van gebruikelijke beslissingen en vibes.

Ontgifting van het lichaam is een versterking van het werk van de uitscheidingsorganen (huid, nieren, lever, maagdarmkanaal). Dit kan zich uiten in een verhoogde pigmentatie (rood, geel, oranje), een verandering in de geur en het type metabole secreties. Vlekken kunnen plotseling verschijnen en verdwijnen, ze jeuken erg. De huid op deze plaatsen schilfert, wordt dunner en wordt kwetsbaar. Dit zijn symptomen van een verhoogde stofwisseling, het reinigen van het lichaam, het intensiveren van de stroom van Lichtenergie door ons lichaam.

Veranderingen in bloedsamenstelling en bloedsomloop… Soms in de vorm van onverklaarbare sprongen in individuele indicatoren die artsen niet kunnen verklaren en tot ‘normaal’ kunnen brengen. Dit maakt deel uit van de algehele aanpassing van ons lichaam aan de hoogfrequente omgeving.

Koorts, zweten, nachtelijke temperatuursprongen (zonder ziektesymptomen) en bloeddruk… Dit is een vuurzuivering. De temperatuur verdwijnt samen met alle onzuiverheden uit het lichaam en bewustzijn. Daarna kan het dalen en dan weer sterk stijgen. Dit gebeurt spontaan zonder aanwijsbare reden, vrijwel elke maand, en kan binnen 5-10 minuten de 41,0°C overschrijden. Het is hoe alle gifstoffen en afvalstoffen in het lichaam worden verbrand, samen met alle angsten, en vooral onze gehechtheid aan 3D.

Verlaging van de temperatuur tot 35,0°C, een gevoel van kou rond het lichaam, ijskoud plasma (op een Subtiel Vlak gloeit het azuurblauw, blauw en paars)… Het fysieke lichaam wordt bijna niet gevoeld. Het verlangen om gewoon voedsel te nemen verdwijnt, het wordt smakeloos en vreemd. Er verschijnt een transparante zuiverheid in het bewustzijn, zoals in een bergmeer bij kalmte. Op dit moment is er geen angst, geen liefde, helemaal geen gevoelens, vooral zelfmedelijden. We beginnen ons een leeg, transparant vat te voelen en al  onze emoties zijn slechts vage weerspiegelingen van de buitenwereld. Dit is hoe de tweede reinigingsfase verloopt nadat de temperatuur stijgt.

Er kunnen tekenen zijn van transmutatie in de vorm van vluchtige epidemieën, virusziekten, griepsymptomen, manifestatie van latente virussen, zoals herpes. Of het gevoel dat we gek worden, een psychische aandoening hebben, een kortdurende denkstoornis. We kunnen ons niet concentreren zoals we gewend zijn. Zodoende ondergaan we de ervaring dat we in verschillende dimensies tegelijk zijn, in een proces van krachtige onthulling. Er is nu veel voor ons beschikbaar en we zijn er nog niet klaar voor.

Angst, paniek, chronische preoccupaties en repetitieve obsessieve gedachten… Zo schrikte ons Ego door het eroderen van zijn greep, invloed en gedragsmodellen die het ons oplegde in de 3D-wereld om te overleven. Ego zorgt ervoor dat we ons kwetsbaar en machteloos voelen, niet in staat om liefde, vertrouwen en eenheid te ervaren. Als een extreme mate van impact kan spirituele dood of zelfmoordgedachten zijn. Daardoor probeert ons ego wanhopig ons terug te brengen naar drie dimensionaliteit, om te voorkomen dat we begrijpen wat er met ons gebeurt.

We creëren constant een situatie die de ergste nachtmerrie lijkt. Onze Ziel dwingt ons om de eigenschappen die we missen te vormen en die aspecten die we in overvloed hebben weg te werken. Zo zijn onze energieën in balans. Onder zulke omstandigheden onze weg naar de innerlijke wereld vinden, is een test die we voor onszelf hebben voorbereid. Dit is ONZE reis en onze Ziel zou het niet hebben georganiseerd als we er niet klaar voor waren. Ieder van ons moet zijn eigen weg vinden, en dat zullen we doen.

Bezorgdheid over de staat van de natuur, ecologie, enz… Vervuiling, de dood van dieren, menselijke ziekten, gevaarlijke technologieën en gevaarlijke industrieën dwingen ons om steeds krachtiger te protesteren, om het openlijk en onbevreesd te uiten, ondanks de omerta van de autoriteiten en hun MSM desinfo.

Het gevoel van versnelde Tijd, onze beweging erin… We doen meer in een kortere periode. We voelen fysiek de versnelling van energie Op vrijdag lijkt het ons dat er een hele maand is verstreken, geen week.

We hebben steeds meer het verlangen om “naar huis terug te keren”, alsof alles hier al voor ons afgelopen is. Onze oude plannen die ons ertoe aanzetten om naar deze aarde te komen, zijn vervuld en we komen terug naar ons vroegere, multidimensionale kosmische zelf. Het is inderdaad alles in 3D, maar velen van ons besloten te blijven om een Nieuwe Wereld te creëren.

Ons bewustzijn is enorm gegroeid, veel blokkades en barrières zijn weggenomen. Alle onaangename symptomen van malaise zullen ook verdwijnen, en uiteindelijk zullen we ons huiselijker voelen dan ooit tevoren, aangezien ons Thuis nu hier is.

Door: Lev

Website: https://www.disclosurenews.it/malaise-the-great-quantum-transition-lev/

Vertaling: Martha