Argorians Update: 16 mei 2022 – De Grote Kwantum Overgang. / Door Lev

Argorians Update: 16 mei 2022 – De Grote Kwantum Overgang.

Bermudadriehoek

LEV

Op 16 mei 2022, om 05:32 CET, werd belangrijke informatie doorgegeven over een operatie, uitgevoerd door een deel van de ruimtevloot van Argorians.

De operatie was gericht op het neutraliseren en herprogrammeren van een krachtige installatie die overleefde nadat de Derde Atlantis zonk onder de oceaanbodem in de buurt van Florida.

Op 15 mei 2022, om 06:31 CET, betrad een van de modules van de Argoriaanse vloot het aardveld nabij de Bermudadriehoek. Een groep capsules met bemanningsleden aan boord vloog eruit en verspreidde zich op de juiste punten boven het wateroppervlak.

Na de ruimte te hebben gescand, zorgden de Argorianen er nogmaals voor dat de sarcofaag van de zwarte energie RIR, waarmee ze de functionerende installatie bedekten, niet werd beschadigd en dat ze aan hun hoofdwerk konden beginnen.

De capsules zonken in het water. Nadat ze de grond hadden geopend, legden ze de ondersteunende structuren bloot van het hoofdobject van de operatie – een kristal dat de programma’s van archons op het subtiele vlak van de aarde verzamelde en uitstraalde om het leven van biorobots, menselijke klonen en andere parasitaire entiteiten van alle soorten en vormen te ondersteunen.

Argorians hackten de software van het kristal, herkalibreerden de input-outputsystemen van laagfrequente energie die het energieveld van de aarde vulden. Daarna introduceerden ze een nieuw combinatieslot van het kristal en herprogrammeerden de verbinding met het 5D-raster.

Een tijdje observeerde het team de werking van het kristal. Zijn straling is veel veranderd. De negatieve, giftige energie die door mensen wordt uitgestraald, wordt niet langer verzameld door de installatie op het oppervlak van de planeet, maar wordt rechtstreeks de ruimte in gegooid, waar het onmiddellijk wordt verzameld door de Argorians-modules voor later gebruik voor verschillende doeleinden.

Nadat ze er zeker van waren dat het opnieuw geprogrammeerde kristal stabiel werkt, verlieten de teams in de capsules de plaats van de operatiekamer en keerden terug naar hun module. Vervolgens voegde het zich via het interdimensionale kanaal bij het hoofdeskader, dat de 5D-aarde naar een nieuwe vibrerende baan in de Gerios Galaxy transporteert en blijft observeren wat er op aarde gebeurt.

De kwantumenergiestromen die via de zon naar de planeet komen vanuit het galactische centrum worden versterkt door de krachtvelden van het nieuwe stralingsraster van de aarde.

De plasmoïde beschaving van de Gerios Galaxy die op aarde werkt, gebruikt piramidebedieningspanelen om nieuwe tijdprogramma’s uit te zenden met behulp van reflectoren die zich rond het axiale rotatiekanaal van de planeet bevinden.

Het 5D-hologramveld van de aarde is gevuld met energiestromen die het aantal open portalen vergroten. Door hen worden 3D-energie en materie cyclisch vernietigd en van de planeet verwijderd. Dit proces wordt vaak vanuit satellieten vastgelegd als lichtflitsen op verschillende plekken op het oppervlak.

Kwantumstromen blijven de subtiele lichamen van de mannen transformeren. De impact wordt uitgevoerd door de ozonlaag van de atmosfeer. De ultrasone opslagapparaten die zich daarin bevinden, verzamelen en systematiseren de kosmische energie GREMO (energie van liefde), die van de Gerios Galaxy naar de kern van de aarde komt. Daarin wordt deze energie gecondenseerd en in de vorm van plasma via glazen tunnels door de acupunctuurpunten van de planeet naar de oppervlakte gebracht.

Door deze slagaders stroomt een zeer krachtige kracht. Ze worden gebruikt door bewoners van de innerlijke werelden van de vierdimensionale ruimte. Als de mens tijdens zijn puls in de tunnel komt, decomprimeert het fysieke lichaam, worden zijn moleculen omgezet in de 4D-substantie.

In zeldzame gevallen slaagt een persoon die tijdens een impuls in een tunnel vastzit, erin terug te keren naar de 3D-wereld. Het kan alleen zijn als een impuls zwak was, of als de stroom die naar een specifieke plaats op de planeet was gericht, eindigde.

Het plasma dat uit de darmen wordt verwijderd, wordt verzameld in een laag die de geluidsgrens vormt, waar energie van de ene geluidsfrequentie naar de andere gaat. Onder hun invloed ontvangt een man nieuwe impulsen voor interne veranderingen, en zijn hersenen worden getransformeerd voor een uitgebreidere waarneming.

Aardbewoners passen zich aan complexere 4D/5D-omstandigheden aan door de krachtvelden van een ultrasone transducer in de ozonlaag. GREMO is een zeer rigide kosmische energie die de ruimte en de materie selecteert en reinigt, evenals mensen op basis van hun bewustzijnsniveau.

Dit proces begon in 1910, toen de kern van de aarde via 144.000 piramides de GREMO-energie begon te ontvangen. Sinds dit jaar is de volgende fase van de Grote Kwantumtransitie begonnen. De vorige was in de tijd van Jezus Christus.

Tijdelijke programma’s veranderen niet op de hele planeet tegelijk, maar in afzonderlijke regio’s. Het plasma dat door de kern van de aarde wordt uitgestoten, wordt niet meteen nieuwe materie, maar als het stolsel alles moet krijgen wat nodig is: velden, ontwikkelingsprogramma’s en bewustzijn (zwaartekracht).

Tegenwoordig brengt de GREMO-energie de hamer naar beneden de vormen van driedimensionaal leven en vermindert de reproductie van 3D-mensen. Gedegradeerde zielen hebben de keuze om te incarneren in planten en dieren, of te splitsen in samenstellende deeltjes, vooral in gevallen van zelfmoord.

Op dit moment worden mensen voorbereid op een nieuwe 4D/5D-habitat, maar nu al is het gemiddelde ritme van de planeet 40 Hertz in plaats van de voormalige 7 Hz. Het bemoeilijkt de aanpassing van organismen. De aarde gaat een nieuwe ontwikkelingsfase in. De 3D-wereld is al zelfvernietigend.

De driedimensionale mens wordt geleidelijk vervangen door het zesde Ras. Het is een drager van GREMO-energie en zal zich vestigen in het leven op de verbeterde 3D-planeet, omdat onze zon en ons zonnestelsel het bestaan ​​van alleen een driedimensionale aarde kunnen garanderen.

De celstructuur van het menselijk lichaam verandert onder invloed van het ultra- en infrageluid.

Deze transformatie komt duidelijk tot uiting in sensaties.

Het RNA wordt gedecomprimeerd door de pulsatie van het DNA-rooster te veranderen.

Programma’s van nieuw denken en een nieuwe manier van leven worden in het DNA en RNA van veel mensen geladen.

Alleen degenen die door bewustzijn en Ziel 5D-energie en nieuwe informatie kunnen waarnemen met de antennes van hun fysieke en golf-DNA, zullen overgaan in 4D/5D.

Subcorticale plasmastraling vernieuwt de cellen van het lichaam met krachtige pulsen van rode energie.

Met zijn hulp blijven plasmoïden atomen splitsen in elementaire deeltjes en ze van de aarde verwijderen.

In de intergalactische ruimte zijn speciale blokken gebouwd om vrije deeltjes te verzamelen. Daar worden ze in vrije staat opgeslagen totdat er vraag is naar speciale behoeften of de bouw van een nieuwe planeet. Er zijn enorme hoeveelheden van dergelijke blokken in de Grotere Kosmos.

De binnenste lagen van de aarde zijn actief aan het transformeren. De vorming van 5D-materie beïnvloedt alle structuren van de planeet. De kern verandert magnetische velden en creëert draaikolken. Er worden nieuwe clusters van vijfdimensionale energie gecreëerd die spanningen in de atmosfeer veroorzaken die zich manifesteren als onweersbuien, orkanen en tornado’s.

Het weer wordt op veel plaatsen ongebruikelijk. Zo valt er ’s zomers sneeuw in de zuidelijke regio’s en neemt de hitte toe in het noorden.

De vulkanische activiteit neemt toe, vooral in de Pacific Rim, waar de kern van de aarde naar toe verschuift. Op 15 mei 2022 vonden er twee aardbevingen plaats met een kracht van meer dan 5,0; 38 aardbevingen met een kracht van 4+; 90 aardbevingen met een kracht van 3+; en 267 aardbevingen met een kracht van 2+. Er waren ook 740 kleine aardbevingen met een kracht van minder dan 2,0 die mensen meestal niet voelen.

In de afgelopen 30 dagen zijn er 4.881 aardbevingen geregistreerd. Hiervan waren 3.521 M3+; 1.204 waren M4+; 147 waren M5+; en 9 waren M6+.

Beelden vanuit de ruimte leggen heldere witte flitsen en gigantische bliksem vast. Dit zijn emissies van plasma. Zeer intense aurora’s verschijnen nu niet alleen aan de polen van de planeet. Het gekreun van de aarde zal doorgaan. Ze worden veroorzaakt door de zuivering van de onderste lagen van de atmosfeer van de negatieve energie van aardbewoners.

De vernieuwing van de aarde is in volle gang. De toegang tot een nieuwe manier van denken wordt belemmerd door politieke middelen.

De Darks zijn niet bereid hun posities op te geven.

Maar als ze weigeren te begrijpen wat er nu gebeurt, dan zal de planeet zelf hen en hun aardse camarilla’s elimineren.

Lev

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org