Aarden Aan Het Bronlicht

Aarden Aan Het Bronlicht

Dr Schavi M. Ali – 16 augustus, 2022

Er zijn veel mensen die suggereren dat we moeten “aarden” op onze planeet door buiten op blote voeten te lopen of door een boom te omhelzen of zelfs door onze huisdieren inniger te omhelzen omdat zij een “zesde zintuig” hebben dat mensen zogenaamd niet bezitten.

Echter, nu onze dierbare planeet Aarde/Gaia wordt opgetild, beroerd, verschoven, sneller gaat trillen en krachtig verlicht wordt, moeten we nu “met Haar aarden”, niet “naar Haar”.

Daarom moeten wij het LICHT omarmen dat voortdurend binnenkomt.

Wij houden ons vast aan onze planeet en “bevaren” de “Kosmische Zee” met “Haar”.

Sta elke morgen, en wanneer nodig gedurende de dag, met je voeten bij elkaar.

Strek je armen uit met je handpalmen omhoog.

Haal diep adem en hou die vier tellen vast.

Terwijl je jouw adem inhoudt, visualiseer je helder BRON LICHT dat rond en door je heen naar beneden dwarrelt, van je kruin tot je voeten.

Zie hoe het LICHT zich naar de kern van de planeet beweegt.

Laat je adem los.

Adem nog eens diep in, gedurende vier tellen, en hou die vast.

Stuur het LICHT recht omhoog (niet wervelend) naar de BRON.

Laat je adem los en adem normaal, en ga door met je dagelijkse bezigheden.

Als je gebedsmala’s draagt, blijf dan die dragen die verbonden zijn met bomen zoals Amber, Boddhi Seed, Rozenhout, en Sandelhout…

Zij “rijden” met de planeet mee als “Zij” meer LICHT ontvangen. Ze worden als onze “heilige surfplanken” die vibreren met mantra’s. Houd het doorheen de dag vast en haal diep adem.

Voordat je een mala voor de eerste keer draagt, zorg ervoor dat je hem “bezaait” met een juiste helende of beschermende mantra.

Reinig de voorgestelde mala’s met een Tibetaanse klankschaal of stemvork die de 528 Hertz “wondertoon” speelt (waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat hij helpt DNA opnieuw in te stellen, te helen en stress te verlichten) of door hem door de rook van wierook te bewegen.

Wanneer hars-, hout- of zaadmala’s met water worden gereinigd, kunnen ze hun glans verliezen en kunnen ze ook barsten.

Dus, om dit te vermijden, gebruik gewoon de reinigingsmethoden die genoemd zijn.

Sommige van deze mala’s kunnen ook mooie kristallen of edelstenen als “markeerkralen” hebben (die na elke set van 27 kralen komen) en een kristallen of edelstenen “Goeroe” kraal (die de goddelijke Bron vertegenwoordigt).

Soms heeft een mala twee koorden met aan weerszijden kleine kralen die worden gebruikt om bij te houden hoeveel rondes van mantra’s er worden gechant.

De traditionele mala heeft 108 kralen met een 109de “Guru” kraal.

Het getal “108” vertegenwoordigt de leer van de oude geschriften dat onze zon 108 maal de omtrek van onze planeet is en ook de belangrijkste 108 UPANISHADS (heilige boeken) van het totaal van 1.008 en ook de oorspronkelijk onthulde 12 dierenriemtekens vermenigvuldigd met de oorspronkelijk bekende 9 planeten vele, vele duizenden jaren geleden.

Gelukkige “aarding”!

Dr. Schavi M. Ali

Vertaling: wakkeremensen.org