De tijd van de extremen

De tijd van de extremen
Auteur Xandra

Op het moment dat je dit artikel leest ben je je bewust aan het worden van de energieën om je heen die volop aan het veranderen zijn. Mogelijk zoek je de weg hierin…vaak kun je nog terug kijken naar hoe dingen waren en je zal soms terug kunnen verlangen naar de tijden van weleer de toen was het toch zo momenten beleven.

Niets van dit alles zal nog terugkeren in deze tijd, deze tijd is de tijd van extremen. We zijn nog nooit zo ver gekomen in ons bewustzijn dan in deze tijden en mensen kunnen daar behoorlijk van slag van raken. De vragen: ‘wat wil ik nu’ en ‘wie ben ik’ zal je dit jaar ook steeds vaker stellen ook al denk je: ‘ja maar dat heb ik allemaal al gehad, ik weet wie en wat ik ben.. maar nu komt het:

De aarde zoals wij deze kennen met de energie die wij kunnen herinneren is weg. De aarde is niet meer de aarde zoals wij die kennen en de meeste onder ons zullen herkennen dat de energie ook totaal anders aanvoelt.

Om u een beetje op weg te helpen zal je mogen begrijpen dat energie overal voelbaar is. Je hart zal hier dan ook op reageren dat is nl de bron van alles de bron van je weten de liefde de inhoud bij de hartslagen zijn dan ook gemeten dat de energie die nu gaande is de mensen totaal van slag kunnen raken de hartslagen hoger uitkomen dus energie angsten zich hierin kunnen voeden mijn advies blijf hierin niet meegaan ga door met de flow de nieuwe flow van de nieuwe aarde. Inmiddels weten we dat het lichaam zich kan helen vanuit zelf heling angsten zijn niet helend angsten voor wat komen gaat angsten voor verleden etc..

De nieuwe energie aarde waarin wij allen die de oude aarde overleefd hebben want niet iedereen wou mee in de nieuwe tijd houd ook puur in dat alles wat jij vast houd aan in de beleving blijven hoe het was je stagneert op alle vlakken van het nieuwe aardse bestaan. Niets maar dan ook niets zal meer het zelfde blijven..Tevens zitten we natuurlijk in het jaar van de Magie jaar 2020 zullen we veel gaan zien van veranderingen in ons eigen leven we kunnen plotseling willen verhuizen, relatie veranderingen door willen maken, werksituaties ineens omgooien..go with the flow laat het gebeuren geen angst alles is goed. Vaak denkt men ja maar je moet toch zekerheid hebben maar zekerheid waarin? Laat je verrassingen maar komen wat je al lange tijd wenst door met de nieuwe aardse flow mee te gaan laat je in deze nieuwe aardse energieën magische dingen ontstaan die je niet voor mogelijk zou hebben gehouden als jij je teveel vast houd aan dat wat was.

Mocht je oa hierover meer willen weten kun je via onderstaande linken contact met me opnemen.

Auteur
Xandra