Update Cobra-situatie: Ontwarring

Update Cobra-situatie: Ontwarring

Cobra – Donderdag 4 juli 2024 – Portal 2012

The Portal

Het Intelligentiecentrum voor de Overwinning van het Licht

DE ONTWARRING

De duistere Atlantische netwerken zijn volledig verwijderd. Dit heeft verstrekkende gevolgen.

Als gevolg hiervan is het proces om de Lurker te ontwarren van de oppervlaktebevolking eindelijk begonnen. De eerste maand of zo van dit proces zal een testfase zijn, waarin de Lichtkrachten de reactie van de oppervlaktebevolking op het ontwarringproces zullen evalueren en dienovereenkomstig aanpassen. Nadat de testfase is afgerond, zal de echte ontwarring beginnen.

Je kunt dit proces zien als een planetaire duiveluitdrijving. De duisternis, die tot nu toe kwantum en subkwantum verstrengeld was met menselijke persoonlijkheden, zal eindelijk beginnen te vertrekken. Een gemiddeld mens is voor meer dan 90% geïnfecteerd met de Lurker en een gemiddelde Lichtwerker is nog voor ongeveer 80% geïnfecteerd. Naarmate het proces zich ontvouwt, zal het besmettingspercentage beginnen te dalen en zullen mensen zich meer gaan afstemmen op het Licht en zich doorgaans beter gaan voelen.

Tussen augustus en oktober zullen we midden in dit proces zitten. Dit zal een tijd zijn van diep innerlijk werk en van het versterken van de innerlijke verbinding met het Licht.

Ook is er genoeg anomalie verwijderd om het laatste proces van uitlijning van dit Zonnestelsel met de Galactische zee van Liefde in gang te zetten. Het Zonneplasma is nog steeds in belangrijke mate onder controle van de Lurker, maar bij de heliopauze is het uitlijningsproces al begonnen. Veel verschillende sterrenrassen, met hun vloten net voorbij de heliopauze gepositioneerd, sturen Lichtstralen het Zonnestelsel in en ontwarren het van de Lurker. Je kunt helpen bij dit proces door te mediteren met cintamanis of verschillende tektieten en de ster vanwaar deze tektieten afkomstig zijn en dit Zonnestelsel te verbinden met filamenten van Licht.

Het galactische centrale ras (de Bouwers) is massaal het Zonnestelsel binnengedrongen en activeert vele oude portaalsterrenpoorten op verschillende manen, asteroïden en op Mars.

Dit zal helpen bij het activeren van de herinneringen aan het positieve Atlantis, om het menselijk bewustzijn voor te bereiden op de geboorte van het Nieuwe Atlantis:.

https://sacred-texts.com/atl/soa/index.htm

https://www.unariunwisdom.com/atlantis-the-sons-of-the-law-of-one-the-sons-of-belial

https://www.lulu.com/shop/frank-alper/exploring-atlantis/ebook/product-1yz4mmvm.html?page=1&pageSize=4

https://sacred-texts.com/atl/soa/index.htm

https://www.unariunwisdom.com/atlantis-the-sons-of-the-law-of-one-the-sons-of-belial

https://www.lulu.com/shop/frank-alper/exploring-atlantis/ebook/product-1yz4mmvm.html?page=1&pageSize=4

https://www-museodelaesmeralda-com-co.translate.goog/el-misterio-de-la-tabla-esmeralda/?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc

Het Agartha netwerk gaat door met het activeren van energetische portalen van Licht naar de oppervlakte van de planeet en helpt zo bij het bevrijdingsproces. Je kunt je met Agartha verbinden met de smaragden meditatie:

Op het oppervlak van de planeet wordt langzaam een netwerk van Godinnentempels gebouwd. Dit netwerk zal energetisch helpen om het planetaire transformatieproces in evenwicht te brengen:

https://goddess-temple.earth/en/temple-list

Ook aan de oppervlakte van de planeet worden verschillende positieve Drakengroepen energetisch geactiveerd. Om deel te nemen aan dit proces ben je van harte welkom bij onze Rise of the Dragons workshop in Taiwan:

https://taiwanworkshop.com

Of in Maleisië:

https://malaysiaworkshop.com

Overwinning van het Licht!

Cobra

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org