Een Tijdlijn Verbonden met Licht, Liefde en Vrede.

Een Tijdlijn Verbonden met Licht, Liefde en Vrede.

Door: Chris van Benthem -15 Februari 2021

Het is in deze tijd van groot belang dat we kiezen voor een tijdlijn verbonden met Licht, Liefde en Vrede. Alleen dan kunnen we de Nieuwe Aarde creëren. Hieronder een meditatie die een start maakt met de schepping van die prachtige en inspirerende planeet, waarop wij mensen mogen wonen en leven in vreugde en geluk.

Meditatie: creëer de Nieuwe Aarde

Adem rustig in en uit. Scherm jezelf af met Christusenergie en zorg voor een stevige gronding.

Laten we nu de Nieuwe Aarde in onze geest creëren en ons met hart en ziel daarmee verbinden.

Stel je voor dat onze prachtige planeet Aarde of Gaia een verblijfplaats is geworden voor blije en gelukkige mensen.

Kijk naar de natuur: zij is volledig hersteld en de ecosystemen zijn weer vitaal. Er is schoon water, zuivere lucht en een vruchtbare bodem. Visualiseer prachtige beken en meren, bloeiende weiden met vogels, vlinders en bijen. Wandel door gezonde bossen met een grote diversiteit aan planten en dieren.

Visualiseer dat op de Nieuwe Aarde alle kinderen in vreugde leven en wonen in veilige en aangename huizen. Zie hoe de kinderen samen buiten spelen en onbezorgd kunnen genieten van het leven op onze planeet.

Op onze hernieuwde Aarde is er ruim voldoende voedsel voor alle bewoners. De woestijnen zijn ‘vergroend’ en de landbouw is biologisch. Er wordt alleen nog gezond voedsel verbouwd. Velen kweken hun eigen groenten en fruit in gemeenschappen van gelukkige mensen. Mensen aanbidden Moeder Aarde voor haar rijke zegeningen die ze elk mens schenkt.

Stel je voor dat alle conflicten of onenigheden aan de onderhandelingstafel worden opgelost. Er is geen strijd of oorlog meer. Alle landen werken eendrachtig met elkaar samen. Onze planeet is een oase van vrede geworden en een voorbeeld voor de hele kosmos.

Kijk naar ons volledig omgevormde onderwijssysteem. De scholen staan in dienst van de talentontwikkeling van elk kind en leren is een plezier geworden. Er is ruimte voor creativiteit, beweging, muziek, gesprek, spel etc. De jeugd kan in het onderwijs starten met hun eigen ontdekkingstocht.

Stel je voor dat er geen verdeeldheid meer is tussen rijk en arm, zwart en wit of Moslim of Christen. Alle mensen zijn gelijkwaardig en respecteren elkaar. De mensheid heeft de handen ineen geslagen en er is een vanzelfsprekend eenheidsbewustzijn aanwezig onder alle Aardebewoners.

Kijk nu eens naar je eigen plekje op deze prachtige Nieuwe Aarde. Waar voel je je helemaal thuis, wat maakt je echt gelukkig? Bij welke gemeenschap zou je willen horen? Wat is jouw ware missie op onze planeet?

Samen zijn we in staat om eerst in de geest en dan in de materie de Nieuwe Aarde te creëren. Een plek waar de liefdesband tussen mens en Aarde volledig is hersteld.

Laten we de Nieuwe Aarde verwelkomen met onze pure Liefde en Lichtkracht.