Boodschap van Vader/Moeder God – “Een nieuw begin, vol Licht en Respect” / 21 december 2018 / via Eillie Deus’

Boodschap van Vader/Moeder God
– “Een nieuw begin, vol Licht en Respect”
21 december 2018 / via Eillie Deus’
Lieve Kinderen van het Licht,
Wat een mooie naam hebben jullie: Kinderen van het Licht. Jullie zijn stuk voor stuk lichtjes die dwarrelen over de Aarde, de Moeder waarop jullie leven. 

Het beeld van jonge dieren die speels en vol vertrouwen over hun moeder kruipen, is jullie niet vreemd. De meest gevaarlijke dieren tonen naar hun kleintjes toe een groot geduld en grote verdraagzaamheid. Maar ook een grote kordaatheid – wanneer nodig worden ze gecorrigeerd. Deze boodschap wordt snel begrepen, de jongen volgen de moeder.
Moeder Aarde gedraagt zich net zo geduldig en verdraagzaam naar haar kinderen toe die op haar leven. Alleen zijn die kinderen niet zo volgzaam en respectvol naar haar toe.
Jullie vieren in deze tijd de terugkeer naar het Licht – vanaf nu worden de nachten korter, de dagen langer. Jullie wensen elkaar het beste toe, een goede gezondheid en vrede. Jullie lichtjes stralen helderder, sprankelen in deze tijd van het jaar.
Denken jullie ook aan Moeder Aarde ?
Ze is er altijd voor jullie. Zijn jullie er ook voor haar ?

Ooit was er een tijd waarin de mens zich diep verbonden wist met Moeder Aarde en haar eerde en waardeerde. De mens iseen stukje van Moeder Aarde, de mens heeft een stoffelijk lichaam. Moeder Aarde ontkennen, negeren, niet respecteren, is je aardse aard, je afkomst en zijn ontkennen, negeren en niet respecteren. Wat je uitstuurt wordt bevestigd door het universum… je krijgt ontkenning, negeren en niet respecteren op je weg..

Keer het om.
Zie jezelf als het sprankelende lichtje dat je Bent op Aarde, hiermee bevestig, erken, eer en respecteer je je goddelijke afkomst.
Zie jezelf als het mooie, menselijke wezen dat je bent, met heel wat goddelijke kwaliteiten, die je hebt meegekregen van je Moeder Aarde, Terra, Shan, de aartsengel die de vorm van jullie planeet aannam. Moeder Aarde is een levend wezen, net als jij. Communiceer met haar, voel haar wanneer je wandelt tussen haar andere kinderen (bomen, planten, dieren, ..), voel haar wanneer je geniet van bergen, dalen, zeeën, meren, ..al het mooie van de natuur. Geniet. En wees dankbaar voor alle schoonheid die je omringt.
Automatisch zal er respect volgen.
En – later nog – het weten: wij zijn één.
Wij, Moeder/Vader God, wensen onze kinderen en Moeder Aarde een nieuw begin, vol Licht en respect. Onze steun is er.
In Liefde en Respect,
Vader/Moeder God