In De Definitieve Overwinning van de Hippie Generatie, Zal Het Westerse Beleid ” Make Love Not War ” Worden

In De Definitieve Overwinning van de Hippiegeneratie, Zal Het Westerse Beleid ” Make Love Not War ” Worden

Door Benjamin Fulford – 13 Juni 2022

De wereld ondergaat een fundamentele verschuiving nu de Westerse wereld wordt genezen van haar Satanische infectie. Het resultaat zal een ongekend tijdperk van wereldvrede en welvaart zijn. Dit zal de erfenis zijn van de “make love not war,” hippiegeneratie.

Voordat dit nieuwe tijdperk kan beginnen, wordt er echter nog een laatste schoonmaak gehouden. Dit is te zien aan het internationale isolement en de financiële ineenstorting van het valse Joe Biden-regime in de Verenigde Staten. De ineenstorting is aan het versnellen nu het Khazariaanse maffia “Biden” regime in de pariastatus terechtkomt.

Een voorbeeld: vorige week riep de avatar van Biden een topconferentie van de “Amerika’s” bijeen, alleen maar om geboycot te worden door de meerderheid van de staten in de regio. Cuba, Venezuela, Nicaragua, Mexico, Guatemala, Honduras, El Salvador, Uruguay en Bolivia behoorden tot de landen die de bijeenkomst boycotten. Leiders van landen die wel aanwezig waren, zoals Argentinië en Belize, maakten van de gelegenheid gebruik om “Biden” te bekritiseren.

De rest van de wereld, waaronder Afrika, het Midden-Oosten, Azië (met uitzondering van de Japanse en Zuid-Koreaanse slavenstaten) en een groot deel van Europa mijden ook de openlijk criminele Amerikaanse Corporate regering. Daarom veroorzaakt een internationale boycot daartegen een economische vrije val.

Voordat we verder ingaan op de boycot van de Amerikaanse Corporatie, laten we eerst kijken naar de Ibero-Amerikaanse opstand ertegen, want in Latijns-Amerika vinden enorme en onderbelichte gebeurtenissen plaats.

“Wat ik met enige zekerheid kan zeggen is dat er hier een algemeen gevoel van walging heerst over wat de Joden [Khazariaanse maffia] van de Angelsaksische landen hebben gemaakt, en meer in het algemeen, het Westen, met inbegrip van delen van onze eigen landen,” zegt een bron die beweert zojuist uitgebreide besprekingen met Portugese en Spaanse machtsmakelaars te hebben afgerond.

Daarom zijn de Russen begonnen met het stationeren van troepen en oorlogsvliegtuigen in Latijns-Amerika om invallen van de NAVO aan de eigen grenzen tegen te gaan, zeggen andere bronnen.

Dit nieuwsbericht bevestigt bijvoorbeeld dat de Nicaraguaanse president Daniel Ortega Rusland heeft uitgenodigd om zijn strijdkrachten in het land in te zetten “voor humanitaire doeleinden”.

Onze bronnen bij de Mexicaanse militaire inlichtingendienst zeggen dat de troepen er al zijn, samen met een contingent Chinese speciale eenheden.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/nicaraguas-ortega-invited-russian-armed-forces-to-enter-his-country-in-the-second-half-of-2022/

Deze opstand tegen de US Corporation is de reden waarom Ibero-Amerikaanse narcoticabendes gestopt zijn met het leveren van adrenochroom aan de Westerse elites. Ze hebben nu actie ondernomen.

Vorige week arresteerde de Mexicaanse politie ene “Nelson N”, het vermeende hoofd van een internationale bende pedofielen. “Nelson” werd op onverklaarbare wijze door de Nederlandse autoriteiten vrijgelaten ondanks het feit dat hij in 2020 werd aangetroffen met meer dan 10.000 pornografische afbeeldingen van baby’s en kleuters onder de 7 jaar.

Holandés, presunto líder de un grupo internacional de pedófilos, es detenido en CdMx – SinEmbargo MX)

(Nelson, vermoedelijk leider van een internationale pedofielenbende, wordt vastgehouden in CdMx – SinEmbargo MX)

Wat het Spaanse artikel waarnaar hierboven wordt verwezen niet vermeldt, is dat honderden naakte kinderen, elk voorzien van een identificatienummer, werden bevrijd tijdens de arrestatie van “Nelson”, volgens Mexicaanse inlichtingenbronnen.

CIA bronnen van hun kant herinnerden ons eraan dat tijdens zijn proces Sinaloa kartelbaas Joaquin “El Chapo” Guzman, “in de rechtbank verklaarde dat Comey hielp bij het witwassen van $150 miljoen aan kartelgeld voor [US House Speaker Nancy] Pelosi.” Het lijkt erop dat alleen degenen die bij het proces waren hiervan op de hoogte zijn, merkt de CIA bron op.

De Mexicaanse bronnen vertelden ons ook dat de Mexicaanse drugkartels op de hogere niveaus verenigd zijn en geleid worden door één enkele persoon, een Mexicaans onderdaan die één rang hoger zit dan de algemeen bekende kartelbazen. Deze niet-geïdentificeerde persoon, Mexico’s machtigste, neemt orders aan via de telefoon van een Griek in Griekenland, zo voegen zij eraan toe. Deze Griekse persoon brengt op zijn beurt verslag uit aan de mensen van de Orthodoxe Kerk die ook de avatar van Vladimir Poetin controleren, zo zeggen Russische FSB-bronnen.

Zodra de Noord-Amerikanen bevrijd zijn van de KM, zeggen de Ibero-Amerikaanse bronnen dat zij het idee toejuichen van de oprichting van een superstaat die Noord- en Zuid-Amerika verenigt.

De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador riep hiertoe op tijdens een persconferentie en zei: “De optie is [continentale] transformatie en je moet het aandurven. En je moet niet blijven denken aan de volgende verkiezingen, je moet denken aan de volgende generatie.”

https://www.breitbart.com/latin-america/2022/06/06/mexican-president-calls-for-american-superstate-open-borders/

Om terug te komen op de Russen, we kregen vorige week bewijs toegestuurd van de Mossad dat de oorspronkelijke Russische president Vladimir Vladimirovitsj Poetin was gearresteerd “voor diefstal van staatseigendommen op grote schaal, financiële fraude, misbruik van gezag, voorbereiding van een terreurdaad om de bevolking te intimideren en de regering te beïnvloeden.” Als bewijs, bezorgden ze ons de video van zijn proces, hieronder geplaatst.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/06/putin-arrest.mp4?_=1

Dit is, volgens de Mossad, een video van het proces tegen “voormalig premier Poetin” dat plaatsvond in 2010.

De Poetin die we nu zien is een avatar die voor de alliantie werkt, zeggen de bronnen.

In Europa is de alliantie dicht bij het beëindigen van de KM-misdaadstaat die bekend staat als Oekraïne.

De Bundesnachrichtendienst (BND), de buitenlandse inlichtingendienst van Duitsland, voorspelt nu dat het Oekraïense verzet in de komende vier tot vijf weken zelfs gebroken zou kunnen worden.

https://www.spiegel.de/international/germany/olaf-scholz-and-ukraine-why-has-germany-been-so-slow-to-deliver-weapons-a-7cc8397b-2448-49e6-afa5-00311c8fedce-amp.

De val van Oekraïne zal waarschijnlijk gepaard gaan met de ineenstorting van de KM-regering in het Westen.

De Poolse inlichtingendienst stuurde ons het volgende rapport over stappen om de KM-controle netwerk in het Westen te ontmantelen:

De ineenstorting van banken over de hele wereld is aanstaande. Het is een zware klap voor de Bauer familie, die ook de Rothschild bankiersfamilie is. Een paar dagen geleden, werd de Federal Reserve Board in Washington omheind en vergrendeld. Vier dagen geleden, ging de federale politie de Deutsche Bank binnen en sloot haar. Hetzelfde gebeurde bij de Bank of England. Bijna alle banken worden tegenwoordig gemonitord en gecontroleerd door de gerechtelijke politie. Een “Zwarte Zwaan” gebeurtenis is op komst.

Het geld dat door de Rothschild familie aan hun agenten Soros en Rockefeller werd geschonken, werd uiteindelijk over de hele wereld ontdekt. Als gevolg daarvan zijn de Bilderberg Groep en de Grote Economische Reset van het Davos Forum zojuist verslagen. Een grote operatie om de corrupte geldstromen van de afgelopen 75 jaar op te ruimen is in gang gezet. Deze stroom leidde tot de manipulatie van landen door corrupte politieke partijen die allemaal waren omgekocht door de Rothschild familie. Nu staan bedrijfsfondsen als Vanguard en BlackRock in VRIJE instorting. Alle CEO’s van grote bedrijven worden onderzocht op quasi-militaire beschuldigingen van landverraad en het witwassen van geld aan buitenlandse naties.

De Zwarte Zwaan is wereldwijd van aard en veroorzaakt de grootste economische, financiële en beurscrisis in de geschiedenis. Ze hebben al het bewijs dat nodig is om de CEO’s van banken en andere grote bedrijven levenslang in de gevangenis te stoppen. Hun marionetten presidenten vallen … Er is bewijs en getuigenis van de infiltratie van de leiding van zo’n 203 landen door de Bilderberg Groep en Klaus’ Wereld Economisch Forum.

Als gevolg van deze politionele actie samen met de wereldwijde boycot van het Westen, zegt het Russische officiële persbureau Tass:

De processen die zich de komende 18 maanden in de EU [en de VS] zullen voltrekken, zullen vergelijkbaar zijn met de processen die Rusland in het begin van de jaren negentig doormaakte, waarbij grote bevolkingsgroepen in armoede vervallen en regeringen veel sociale uitkeringen schrappen. Als gevolg daarvan zullen veel alledaagse dingen – zoals ’s morgens een kop koffie drinken – een luxe worden.

https://tass.com/pressreview/1459995

Kim Dotcom heeft net uitgerekend dat de VS een schuld en niet-gefinancierde verplichtingen heeft ter waarde van 259 biljoen dollar of 2.067.000 dollar per Amerikaanse belastingbetaler. Zelfs als je elk stuk land, onroerend goed, alle spaartegoeden, alle bedrijven, alles wat alle burgers, bedrijven, entiteiten en de staat bezitten zou verkopen (wat niet zou kunnen), zou je nog steeds 66 biljoen dollar schuld hebben.

https://twitter.com/KimDotcom/status/1533524778610348032

De rest van de wereld gaat niet langer de rekening betalen. Daarom is een andere groep van acht landen – China, India, Rusland, Indonesië, Brazilië, Mexico, Iran en Turkije – opgericht om de boycot te leiden. Deze groep heeft een voorsprong van 24,4% op de oude groep van ontwikkelde landen in termen van BBP en koopkrachtpariteit.

https://tass.com/politics/1463865

Een duidelijk teken dat Europa opzettelijk wordt afgesneden van zijn energievoorziening was bijvoorbeeld dat vorige week de Amerikaanse gasexport door Freeport LNG, een van de eerste en grootste Amerikaanse exporteurs van LNG, werd stopgezet door een enorme explosie.

https://www.click2houston.com/news/local/2022/06/08/reports-of-explosion-at-lng-oil-and-gas-company-near-surfside-beach-police-say/?__vfz=medium%3Dsharebar

Dit is zeker bedoeld om ervoor te zorgen dat de EU geen andere alternatieve energiebron heeft dan de niet-westerse wereld.

De internationale boycot van het Westen betekent dat de VS door hun strategische oliereserves zijn gegaan met een snelheid van 7,3 miljoen vaten per week. De reserve staat nu op het laagste peil in 35 jaar en de pijn is nog maar net begonnen.

Ruwe voorraden in de Amerikaanse Strategic Petroleum Reserve dalen tot het laagste niveau in 35 jaar – The Limited Times (newsrnd.com)

Het nepregime van Biden kondigde aan dat de consumentenprijsindex van mei 2022 met 8,6% was gestegen op jaarbasis voor de hoogste sprong in 40 jaar. Als je echter oudere methoden gebruikt om de CIP te berekenen, vind je dat de prijzen 16,8% zijn gestegen, het hoogste percentage in 75 jaar. Dit kost elke Amerikaan ongeveer $1000 per maand extra. En dit is nog maar het begin, zoals deze prijsstijgingen laten zien:

gas 141%

benzine 91%

olie 61%

ijzererts 45%

tarwe 39%

nikkel 39%

maïs 30%

katoen 30%

Geen wonder dat 83% van de Amerikanen de toestand van de economie als slecht of niet zo goed omschrijven, volgens een peiling van Wall Street Journal en NORC.

Zoals de Russen weten, is de ontbering nog maar net begonnen. Daarom plannen de autoriteiten een strenge lockdown in de stijl van Covid in geval van brandstoftekorten.

https://www.breitbart.com/europe/2022/06/07/great-reset-state-planning-harsh-covid-style-lockdown-in-event-of-fuel-shortage-leak/

Nu we het toch over Covid hebben. Meer en meer onthullingen over de criminele aard van deze zwendel stromen met de dag naar buiten. Bijvoorbeeld, zoals Robert F. Kennedy Jr. opmerkt: “Het CDC is geen onafhankelijk instituut. Het is een vaccinbedrijf. Het CDC bezit meer dan 20 octrooien op vaccins. Het verkoopt elk jaar voor 4,6 miljard dollar aan vaccins.”

We krijgen nu ook bewijs dat de hele pandemie/vaccin zwendel jaren van tevoren was gepland. Hieronder kunt u lezen wat de planners ervan zeggen:

“Dus laten we een noodscenario creëren door een virus los te laten, iedereen in paniek te brengen en dan geven we ze ons experimentele ‘vaccin’ zodat iedereen proefkonijn wordt en we niet door de gebruikelijke lange testprocessen hoeven te gaan voor goedkeuring.”

Dat is hoe ze het systeem hebben “opgeblazen”. Nu komen de kippen thuis om te kakelen. Zelfs de FDA geeft toe: “Significant Verhoogde Risico’s & Lange Termijn Effecten – bevestiging van sterfgevallen door Myocarditis als gevolg van de mRNA vaccins.

 

De CDC geeft nu ook toe dat er steeds meer bewijs is voor het verband tussen de Covid-injectie en schade aan het hartweefsel.

https://www.nbcnews.com/health/health-news/evidence-grows-stronger-covid-vaccine-link-heart-issue-cdc-says-n1270339

We zien ook een enorme sprong in vaccin-geïnduceerde hartontsteking bij kinderen

https://www.news-medical.net/news/20210913/The-rate-of-vaccine-induced-heart-inflammation-in-children.aspx

Er wordt nog zoveel meer geschreven over vaccinatieschade elders zullen we het hierbij laten. Wist u echter dat de X files het virus in 2018 aan de wereld hebben onthuld (My Struggle II Seizoen 11 Aflevering 10-2018)? Dit betekent dat ze het filmden in 2017 rond de tijd dat de Covid-tests werden gereedgemaakt en verspreid. Hoe kan het dat ze al wisten wat er komen ging? Onze lezers weten allemaal dat dit allemaal al lang geleden gepland was.

De vaccinmisdaden zijn slechts het topje van de ijsberg.

Disney Channel actrice China McClain bevestigt bijvoorbeeld dat de entertainmentindustrie een Satanische agenda heeft: “Er is een reden waarom je mensen ziet mensen verkleed zien als Satan, met omgekeerde kruizen of pentagrammen op hun kleren. Mensen denken dat dit gewoon een spelletje is. Dat is het niet.”

Ter herinnering: in 2016 werd FBI-directeur James Comey ingelicht over Hillary Clinton in verband gebracht met kinderseksmisdrijven op basis van bewijs dat werd gevonden op de laptop van Anthony Weiner. Het IG-rapport van 2018 noemde ook de Clinton Foundation en misdaden tegen kinderen. NYPD bronnen zeiden dat deze nieuwe e-mails bewijs bevatten dat Clinton zelf en medewerkers linkt aan:

Witwassen van geld

Uitbuiting van kinderen

Seksuele misdrijven met minderjarigen (kinderen)

Meineed

Pay to play via de Clinton Foundation

Belemmering van de rechtsgang

Andere zware misdrijven

https://truepundit.com/ig-report-confirms-true-pundit-bombshell-on-hillarys-emails-details-comey-was-briefed-on-clinton-linked-sex-crimes-against-children-evidence-on-weiner-laptop/

Kijk nu eens naar deze Justin Castro hanger.

De wereld zal niet rusten voordat deze misdadigers zijn opgepakt en voor een openbaar tribunaal voor oorlogsmisdaden komen te staan, zoals in Neurenberg.

DIT ZAL GEBEUREN.

Wanneer het criminele regime ineenstort, pas dan zal er een jubelfeest zijn (kwijtschelding van schulden), een herverdeling van bezittingen en het begin van een nieuw gouden tijdperk.

Nu we het toch over een nieuw tijdperk hebben, sluiten we deze week opnieuw af met wat project blue-beam materiaal.

Allereerst ziet u hier een mooie duidelijke video van een Northrop Grumman TR-3B anti-gravitatie apparaat.

https://www.youtube.com/watch?v=2KHVJiUwoYI

Vervolgens merken wij op dat indiaanse profetieën zeiden dat wij in de dagen van grote verandering spinnenwebben aan de hemel zullen zien.

Kijk nu eens naar een voertuig van het geheime ruimteprogramma dat over Utah vliegt.

Dan zien we dat NASA een video heeft geplaatst van een UFO die parkeert op het Internationale Ruimtestation.

https://mystery.news-intact.com/ufo-docked-on-iss-then-nasa-stops-live-stream-after-realizing-the-situation-12710/

Tenslotte tonen we nog een foto van de gecrashte UFO die op Antarctica werd ontdekt.

Zoals gewoonlijk vinden wij dit ruimtevaartgedoe fascinerend, maar nog steeds niet relevant voor ons dagelijks leven. We kunnen alleen maar hopen dat Northrop-Grumman en anderen het antizwaartekracht equivalent van een Volkswagen spoedig voor ons allen beschikbaar zullen maken.

Benjamin Fullford

Vertaling: Petronella