Het hele KM financiële systeem staat op punt van instorten met Credit Suisse waarschijnlijk als eerste dominosteen

Het hele KM financiële systeem staat op punt van instorten met Credit Suisse waarschijnlijk als eerste dominosteen

Door Windlander, 6 maart 2023

De instorting van het financiële systeem van de Khazariaanse maffia lijkt op handen te zijn met waarschijnlijk Credit Suisse als eerste dominosteen. Als die valt, zal dat een proces teweegbrengen dat zou leiden tot de instorting van diverse grote banken en daarna de Wereldbank, het IMF en de grote Kahuna, de UNITED STATES CORPORATION.

Een echte run op Credit Suisse is nu aan de gang aangezien klanten alleen vorige maand al $120 miljard opnamen. Nu rapporteert de New York Post dat gevoelige persoonlijke informatie waaronder sociale zekerheidsidentificatie, arbeidsinformatie en contact details van klanten die $50 miljoen of meer op de bank hebben staan, in gevaar is gebracht.

https://nypost.com/2023/03/02/credit-suisse-breach-spills-info-of-high-net-worth-clients/

“Ja, de Credit Suisse kwestie is heel ernstig, denk maar eens hoeveel rekeningen gekoppeld zijn aan elke bekende elite crimineel in de wereld”, valt in CIA-bron in.

Dit rapport “Zwitserse Geheimen” van een jaar geleden raakt maar net het topje van de ijsberg.

https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/

“Suisse zal hoogstwaarschijnlijk de eerste grote KM-gecontroleerde bank zijn om te laten gaan… Dit ziet er verdacht veel uit als het eindspel” zegt een Mossad-bron.

Het hoofd van MI6 is het daar mee eens en zegt: “Credit Suisse is inderdaad betrokken bij internationale criminele fraude, in dit geval, het witwassen van geld in Geneve van de Europese Unie die smeergeld betaalt aan alle Premiers van De Koningin om hoogverraad te plegen. We hebben al het bewijs daarvan. Daarom blijf ik in Londen premiers ontslaan. De Koningin en Hare Majesteits echtgenoot werden beide vermoord o.a. vanwege dit.”

De volmachten schieten-om-te-doden 001 en 002 worden nu volop gebruikt, voegt hij er aan toe.

Deze implosie gaat niet alleen over hoog-niveau gangsters maar leidt waarschijnlijk tot de afzetting van de meeste zogenaamde leiders in de wereld, zeggen bronnen van de White Dragon Society.

De openbaarmaking hieronder van omkooprekeningen bij de Vaticaan bank van de Obama regering zijn een voorbeeld van systematische KM omkoperij die gereproduceerd zou kunnen worden voor de meeste Westers-gecontroleerde landen van de wereld.

 

Omdat banken allemaal lenen aan dezelfde mensen, als één bank valt en zijn leningen intrekt, dan kunnen de leners ook geen andere leningen betalen en dan valt het hele systeem om.

“Ik weet van heel betrouwbare bronnen dat de Bank of America, Wells Fargo en JP Morgan Chase failliet zijn en dat er faillissementsprocedures gaande zijn. Ze worden verborgen voor het oog van het publiek”, voegt een Mossad-bron eraan toe. 

Ondanks de poging om dit te verheimelijken, lekken stukjes en beetjes uit. Chinese onroerend goed ontwikkelaars hebben circa USD 53.6 miljard aan leningen aan Westerse banken geblokkeerd, Blackstone kwam betaling niet na van $580 miljoen op een Manhatten gebouw (40% leegstand); dit gebeurde ook op Nordic REIT (46% leegstand) in totaal $2.1 miljard… PIMPCO kwam betaling niet na van $1.7 miljard en Brookfield op 2 Los Angeles gebouwen met $783 miljard aan hypotheken.

https://www.henrymakow.com/

Verwacht wordt dat dit de Zwitserse Octagon groep verzwakt en daarmee hun controle over de G7 landen en verschillende slavenstaten in de hele wereld.

De grote vraag is nu waar is al het fysieke goud dat de Zwitsers meer dan 50 jaar lang hebben opgeslagen in hun ondergrondse kluizen? Tot dusver hebben ze geweigerd te voldoen aan legitieme vragen om óf het Chinese óf het Japanse keizerlijke goud terug te geven. Als ze het goud niet meer in hun bezit hebben, is dat heel belangrijk omdat in de hoogste top van het financiële systeem alleen echte bezittingen zoals goud geaccepteerd worden: geen papier.

De Khazariaanse maffia is gereduceerd tot het dreigen met het aardbevingswapen om landen te dwingen goud te overhandigen. Indonesische autoriteiten vertellen ons dat hen verteld werd goud en andere natuurlijke middelen te overhandigen of er zal later deze maand een heel grote aardbeving plaatsvinden. De dreigingen kwamen van de Nederlandse ambassade in Jakarta. Ze werden doorgegeven aan een functionaris op hoog niveau binnen het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Indonesië in Jakarta, zeggen bronnen van de Indonesische inlichtingendienst.

Dat verklaart waarom de Nederlandse “seismoloog” Frank Hoogerbeets – die steeg naar internationale bekendheid na het voorspellen van de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië – een “mega-aardbeving” met een magnitude van 8,5 of hoger voorspelt “als gevolg van een speciale stand van de Aarde, Mercurius en Saturnus.” Deze pseudo wetenschap is niets anders dan een verholen dreigement.

Dit is een boodschap van de White Dragon Society aan de Nederlanders: “Mensen die beneden de zeespiegel leven moeten geen tsunami’s in de strijd werpen.”

Indonesië staat niet alleen. De KM probeert ook de Filippijnen te intimideren om hun goud en andere hulpmiddelen te overhandigen. Het Filippijnse volk vecht terug.

Een Filippijnse rechtbank heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd voor Bill Gates, die als oprichter van de Bill en Melinda Gates Foundation, “gezocht wordt in verband met honderdduizenden doden, een aantal dat op dit moment niet geschat kan worden en dat in de loop der tijd zeker exponentieel zal toenemen.”

https://newspunch.com/bill-gates-arrest-warrant-issued-in-philippines-for-premeditated-murder-linked-to-vaccine-roll-out/

Dit arrestatiebevel is verbonden met de moord op de gouverneur van de provincie Negros Oriental, Roel Degamo die je kunt zien in de link hieronder.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-governor-in-philippines-assassinated-today

Een bron van de Filippijnse regering zei dat “Bill Gates en David Rockefeller Jr. hierbij betrokken zijn. Meer dreigementen/aanslagpogingen worden gepland. De KM cabal is wanhopig om de controle over de Filippijnen te behouden.” Noch Mr. Gates, noch Mr. Rockefeller waren beschikbaar voor commentaar tegen de tijd dat dit rapport online ging.

Hoe dan ook, deze financiële opschudding en de begeleidende dreigementen waren vorige week zichtbaar bij de G20 vergadering die beëindigd werd zonder een persbericht uit te geven. Dit is hoogst ongebruikelijk omdat zulke bijeenkomsten gewoonlijk barstjes verdoezelt door ten minste een nietszeggende verklaring uit te geven.

“Sommige Westerse delegaties veranderden de G20 agenda in een schijnvertoning en probeerden Moskou de schuld te geven voor hun eigen economisch fiasco’s”, zei de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov.

Tijdens de G20 vergadering vroegen landen als Brazilië, India, China, Mexico, Zuid-Afrika en Turkije om “verwijdering van het Westerse monopolie” in internationale organisaties. De Westerse landen reageerden met een “stomp onder de gordel” tactiek door te dreigen om landen die niet gehoorzamen “te straffen”, zei Lavrov.

https://tass.com/politics/1583729

Dat zou de tsunami-dreigementen tegen Indonesië enz. verklaren…

Het hoofd van Ruslands Veiligheidsraad, Nikolay Patrushev ging verder door te zeggen dat Washington en zijn bondgenoten hun toevlucht nemen tot “politieke druk, militaire chantage, financiële onderwerping, economische sancties en natuurlijk leugenachtige en misleidende propaganda.

https://www.daily-sun.com/printversion/details/676866/%E2%80%98Russian-allies-facing-%E2%80%98unprecedented-pressure%E2%80%99-from-US%E2%80%99#:~:text=%E2%80%98Russian%20allies%20facing%20%E2%80%98unprecedented%20pressure%E2%80%99%20from%20US%E2%80%99%202,Nikolay%20Patrushev%2C%20said%20during%20a%20visit%20to%20Venezuela.

Deze video hieronder van condities in een slavenkamp in een kobaltmijn (nodig om mobile telefoons enz. te maken) laat het soort economisch management zien wat de rest van de wereld spuugzat is.

Video player: https://telegra.ph/file/53bffaf38edba05668b04.mp4?_=16

Als het Westerse leiderschap competent was, zouden mensen meer bereid zijn om hun intimidatie door de vingers te zien, maar dat zijn ze niet. Hun paranoïde leiderschap heeft herhaaldelijk bewezen dat ze ziekten verspreiden, milieurampen veroorzaken en oorlog promoten.

Juist afgelopen dinsdag waarschuwde een Russische commandant dat een trein met een lading giftige chemicaliën aankwam in de stad Kramatorsk en dat de Verenigde Staten van plan was om de “in hoge mate giftige en verboden stoffen” te gebruiken om een “valse vlag” operatie te ensceneren in Oekraïne en Moskou daarvan de schuld te geven.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/02/28/699048/Russia-Military–America-preparing-for-chemical-attack-in-Ukraine

En nu hebben we Israël – dat al 30 jaar zegt dat Iran binnen drie maanden een nucleaire bom zal hebben – dat schreeuwt “Het zou nu Iran slechts 12 dagen kosten om raketmateriaal te produceren geschikt voor een bom.”

https://www.debka.com/pentagon-iran-can-make-fissile-material-for-a-nuke-in-12-days-israel-we-are-ready-for-final-steps-of-irans-nuclear-issue/

Hun KM refrein is “val Rusland aan, val Iran aan, val China aan enz.”

Niet alleen blijven ze proberen een algehele nucleaire oorlog te beginnen, maar ze zijn ook op heterdaad betrapt op het proberen het grootste deel van de wereldbevolking te doden met giftige vaccins. Officiële gegevens van de Britse regering tonen dat vaccins 24 keer meer mensen doodden dan de zogenaamde pandemie voor de bescherming ertegen ze bedoeld waren.

https://expose-news.com/2023/03/01/covid-vaccination-8x-deadlier-than-disease/

Als je denkt dat dit niet opzettelijk was, vraag je dan af waarom van juist de autoriteiten en fabrikanten die het Covid vaccin verplicht stelden, nooit geëist werd de prik te halen!

Video player: https://telegra.ph/file/d73c05cc4f57fe83d10c0.mp4?_=17

Nu is de Britse Minister van Gezondheid Matt Hancock betrapt op het vragen aan de kranten om paniek te verspreiden om de Covid testcijfers kunstmatig te verhogen. In december 2020 vraagt hij “Wanneer zetten we de nieuwe variant in?”

 

Hier is een Britse wetenschapper die zijn openbare mening veranderde van het stellen dat het ernaar uitzag dat Covid in het laboratorium was gemaakt in dat het op natuurlijke wijze werd aangetroffen, nadat Fauci hem een toelage van 1.88 miljoen dollar gaf… en daarbij 16.5 miljoen aan fondsgelden… de covid wetenschap werd voor 100% gekocht en betaald… iedereen wist vanaf de eerste dag dat covid uit een laboratorium kwam… en dat er miljoenen dollars waren besteed om wetenschappers zover te krijgen om opzettelijk te liegen tegen het publiek… als ze dit met covid wetenschappers doen… denk dan eens na hoeveel ze spenderen aan wetenschappers van klimaatverandering… wetenschap is voor 100% te koop… het hoogste prijskaartje wint…

 

De absolute kwaadaardigheid en incompetentie van dit leiderschap heeft steeds meer voormalige openbare “mainstream” figuren ertoe gebracht om tegen de KM in te gaan.

Hier kun je kijken naar Woody Harrelson die Saterday Night Live presenteert en zijn openingsmonoloog gebruikt om Big Pharma’s reactie op COVID-19 te bekritiseren:

De grootste drugskartels in de wereld komen bij elkaar en kopen alle media en alle politici op en dwingen alle mensen in de wereld om opgesloten te blijven in hun huizen, en mensen kunnen alleen naar buiten als ze de drugs van het kartel nemen en die steeds weer opnieuw nemen.”

Video player: https://telegra.ph/file/654b2faccdf3aca708f64.mp4?_=18

De reactie van de KM is nu om wanhopig te proberen de schuld van de hele kwestie aan China te geven. Hun hoop lijkt te zijn om niet alleen aan het gerecht te ontsnappen maar om hun eigen, lang-geplande Wereldoorlog III te beginnen.

https://trendingpoliticsnews.com/breaking-senate-unanimously-passes-bill-to-declassify-all-docs-related-to-the-origins-of-covid-mace/

Het probleem is dat de G7 slavenleiders zo vaak en zo herhaaldelijk hebben gelogen dat bijna niemand ze meer gelooft.

Als voorbeeld kun je hier een jongere, slankere versie zien van Canada’s Castrudeau die betrapt wordt op een leugen. De video lijkt te suggereren dat de acteur die nu “Trudeau” speelt niet volledig gebriefd was.

Video player: https://telegra.ph/file/13fff5676d7282bd10f56.mp4?_=19

Zijn zogenaamde regime verandert Canada nu ook in een belangrijke wereldwijde geld-witwas-operatie met gelegaliseerde drugshandel. Perfecte timing nu Oekraïne verloren gaat: 

Sunshine Earth Labs zei in een verklaring dat het toestemming had gekregen van Health Canada om “legaal cocabladeren en cocaïne te bezitten, te produceren, te verkopen en te distribueren”, zowel als morfine, MDMA (ecstasy) en heroïne.

https://insiderpaper.com/canadian-companies-licensed-to-sell-cocaine/

https://ca.finance.yahoo.com/news/sunshine-earth-labs-ltd-provides-140000519.html

Het zal niet lang meer duren voordat er een eind wordt gemaakt aan de KM slaafjes zoals Castrudeau in Canada.

Video player: https://telegra.ph/file/710c706f00f83060ed3cc.mp4?_=20

Ook Benyamin Netanyahu draait waarschijnlijk niet veel langer meer mee aangezien een enorme Joodse opstand tegen de KM goed aan de gang is. Als een teken hiervan: het gebruik van de Oekraïense vlag werd in Israël verboden. Het vertonen van de Oekraïense vlag is verboden in huizen langs de straat en in alle openbare plaatsen, met een boete van 10.000 shekels (circa $ 3.000).

Video player: https://telegra.ph/file/445b8149a294883666aa4.mp4?_=21

Het proces van KM verwijdering is al goed aan de gang in de V.S. De laatste was Burgemeester Lori Lightfoot die verslagen werd in de Chicago burgemeestersverkiezingen. Ze was Chicago’s eerste Zwarte vrouwelijke en openlijk lesbische burgemeester zowel als de eerste zittende Chicago burgemeester die na vier decennia verloor.

 

https://www.axios.com/2023/03/01/lori-lightfoot-ousted-in-chicago-mayoral-election

Belangrijker nog, haar verlies in Barack Obama’s thuisbasis betekent dat Obama zelf waarschijnlijk werd verwijderd bij het aan de marionetten-touwtjes trekken van de verschillende acteurs die doen alsof ze “President Joe Biden” zijn.

Ook broeit er iets groots in Florida. De Sunshine Staat heeft nu macht over het voormalige autonome gebied met speciale heffingskorting op belasting dat het hele Walt Disney Wereld Resort omvat. ‘Disney verliest zijn autonome status, de Staat Florida is de nieuwe sheriff in de stad zei Gouverneur Ron de Santis maandag tijdens een persbijeenkomst. ‘Maak de veiligheidsgordel maar vast – er moet veel gedaan worden.’

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11798887/Ron-DeSantis-signs-bill-STRIPPING-Disneys-control-Reedy-Creek-district.html

Laten we zien of de Florida politie de plaats binnenvalt en de adrenochroom fabrieken die zich naar verluidt onder Disney Land bevinden bekend maakt.

Gouverneur de Santis, een Christen, weet dat hij vecht tegen Satanische krachten.

“Het werk van de duivel zal zelfs de Kerk binnendringen op zo’n manier dat men zal zien dat kardinalen zich tegenover kardinalen stellen, bisschoppen tegenover bisschoppen,”

Zo zei Onze Vrouwe van Akita, Japan tegen Zuster Agnes Sasagawa op 13 oktober 1973.

In de ingang naar de Stellenbohm Universiteit in Zuid-Afrika hangt een bordje waarop uitgelegd wordt hoe dit tot stand is gekomen:

Er zijn geen atoombommen of lange afstandsraketten nodig om welke natie in de wereld ook te vernietigen. Het is genoeg om de kwaliteit van opleiding te verlagen en de studenten te laten spieken bij examens. Patiënten sterven onder de handen van zulke artsen. Gebouwen storten in onder de handen van zulke ingenieurs en architecten. Geld gaat verloren bij zulke doctors en economen. Gerechtigheid verdwijnt onder de handen van zulke advocaten en rechters. De instorting van opleiding is de instorting van de natie.

Terwijl het Westen steeds verder implodeert, laat China zien wat een regering die daadwerkelijk haar volk dient, probeert te doen.

Tijdens hun laatste grote bijeenkomst schetste de Chinese regering de volgende plannen en doelen:

Streven naar ontwikkeling van grote kwaliteit is de eerste en belangrijkste taak in China. Verhoging van uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling, uitbreiding van schone energieproductie en het bevorderen van groeikernen met regionale ontwikkelstrategieën…China’s moderniseringsdrang brengt sciencefiction dichter bij het publiek… China heeft gestreefd naar het stroomlijnen van administratie, het delegeren van macht, het verbeteren van regelingen en het bevorderen van dienstverlening en intussen een marktomgeving te ontwikkelen en aandacht te besteden aan eerlijke concurrentie… China heeft het grootste high-speed spoorweg netwerk, het netwerk van snelwegen en haven clusters van wereldklasse gebouwd. Het heeft lucht- en zeeroutes geopend die alle delen van de wereld bereiken… harmonie tussen de mensheid en de natuur… Het idee dat “helder water en weelderige bossen en bergen kostbare bezittingen zijn” is een heersende opvatting geworden… het verkleinen van het verschil in inkomsten… de index van het gevoel van veiligheid van het Chinese volk bereikte 98.62 procent.

https://english.news.cn/20230304/649b101c913f4370a97a6c066717923e/c.html

Als het Westen meritocratische regeringen zou hebben gehad, zou het China opnieuw in het stof hebben achtergelaten. Denk bijvoorbeeld eens wat voor wonderen gedaan zouden kunnen worden als de meer dan 6000 patenten die tegengehouden worden vanwege “nationale veiligheidsredenen” op een verantwoorde wijze beschikbaar geweest zouden zijn voor het publiek. We zouden tenminste anti-zwaartekracht vervoermiddelen en praktisch vrije energie hebben gehad. Zoals de dingen er nu echter voorstaan: hoe langer het Westen onder KM dictatorschap blijft, des te meer China ons voorbij zal streven.

Het grote vraagteken blijft echter bestaan. Wanneer zal het Westen meer van zijn geheimen openbaren aan de rest van de wereld?

Aan dat front bracht Senator Robert F. Kennedy Jr. recentelijk een paar woorden in over buitenaardsen. “Ze pushen project Blue Beam zo veel ze kunnen.” 

Video player: https://telegra.ph/file/07f8a34dedda37937a4fc.mp4?_=22

Er zijn ook tekenen dat het Amerikaanse geheime ruimteprogramma zichzelf openbaart, zoals deze video van Hawaii doet vermoeden.
https://www.spacebasedelta1.spaceforce.mil/Kaena-Point-SFS-Hawaii/

Video player: https://telegra.ph/file/b6fcfcbb266b3694fd911.mp4?_=23

Zie foto hieronder, zowel als alle Spece Force bases, inclusief Thule en Cheyenne Mountain.

En daarmee is hier het buitenaardse beeldmateriaal van deze week

1. UFO orb boven Manhattan, New York

Video player: https://telegra.ph/file/4b85580586044f18077e4.mp4?_=24

2. UFO’s boven Phoenix, Arizona

Video player: https://telegra.ph/file/9ce9ed2e1314754faff22.mp4?_=25

3. UFO boven San Antonio, Texas

Video player: https://telegra.ph/file/42db8797703654f9092f3.mp4?_=26

4. UFO boven Sydney, Australia

Video player: https://telegra.ph/file/771df9f0916b854ed1501.mp4?_=27

5. Een cluster van buitenaardse UFO’s

Video player: https://telegra.ph/file/222696d7d239a39d4f77a.mp4?_=28

6. UFO boven Servië

Video player: https://telegra.ph/file/9287e9c9e86f4e4200f9a.mp4?_=29

7. Lucht anomalie in Australia

Video player: https://telegra.ph/file/4a8111c37b461fd91df76.mp4?_=30

Alles wat we kunnen doen is onze ogen gericht houden op de lucht en onze voeten op de grond, terwijl we blijven vechten voor planetaire bevrijding.

Vertaling: Petronella