Brieven aan de redactie / 28 september 2022

Brieven aan de redactie

Door Windlander  / 28 september 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“Goedendag meneer Fulford, Mijn naam is Peter Spolnik en ik ben uw artikel tegengekomen:  “Wereldrevolutie doemt op als de mensen van de planeet wakker worden” en de zin daarin:

“We hebben Zeng onderzocht, en het blijkt dat ze lid is van de Falun Gong-cultus die door de Khazariaanse maffia honcho Elliott Abrams uit het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken is geleid.”

Het is een bekend feit dat de Chinese Communistische Partij sinds 1999 mensen vervolgt die Falun Gong beoefenen. Jiang Zemin begon met vervolging.

Hier is een rapport “Bloody Harvest de moord op Falun Gong voor hun organen”, geschreven door twee Canadezen David Kilgour en David Matas.
https://endtransplantabuse.org/wp-content/uploads/2017/09/BloodyHarvest.WEB_.pdf

Op Vimeo.com staat een uitstekende documentaire Human Harvest: China’s Illegal Organ Trade

Het is een must om te zien, u zult zelf zien dat de CCP echt organen aan het oogsten is van Falun Gong beoefenaars.

Falun Gong is een spirituele beoefening of cultivatiebeoefening van lichaam en geest. Cultivatiebeoefening = Qigong.

Het is Qigong van de Boeddha School.

Als de CCP zegt dat Falun Gong een sekte is, zal Falun Gong dan een sekte zijn omdat de CCP dat zei?

De CCP gebruikte haar propaganda tegen Falun Gong om Falun Gong te belasteren en noemde het een sekte.

In deze wereld bestaan ​​goed en kwaad naast elkaar. Hier hebben we twee kanten – Falun Gong en de Chinese Communistische Partij.

De CCP heeft een geschiedenis van meer dan 80 miljoen doden. Falun Gong heeft onder andere gezondheidsvoordelen gebracht voor degenen die het beoefenen.

Ik schrijf u omdat u CCP-propaganda of valse informatie over Falun Gong verspreidt. U hebt een bepaald lezerspubliek, dus het zal ook andere mensen raken. In het gedeelte Over op uw website geeft u aan dat u verslaggever bent en: onderzoeksjournalist.

Ik moedig u aan om goed te kijken naar wat Falun Gong is. Ik zal nauwlettend kijken of er correcties in het artikel zijn aangebracht of niet. Ik wens u het beste.”

Vriendelijke groeten,

—P.S

Antwoord: We zullen uw brief posten om er zeker van te zijn dat Falun Gong hun zegje kan doen. Mijn probleem is hun financiering door en associatie met Elliott Abrams die een Khazariaanse maffiabaas is met een zeer slechte staat van dienst in veel landen.

Ik ben echter geen fan van de CCP en haar recente stap om digitaal gecontroleerde tirannie te voltooien en haar oprichting van massale concentratiekampen met een nepziekte als excuus.

—Benjamin Fulford

* * * * * * * * * *

28 september 2022

Brieven aan de redactie

Door Windlander – Brieven aan de redacteur

“Ben: Hieronder een citaat:

Van Japan tot Zuid-Korea en India, voeren de Aziatische beleidsmakers de verdediging van hun valuta op, aangezien de rally van de dollar weinig tekenen van versoepeling vertoont. Bank Indonesia heeft ook haar eigen versie van Operatie Twist ingezet – korte-termijnbiljetten verkopen en langere opkopen – in een poging de roepia te ondersteunen.

“Het lijkt erop dat veel Aziatische centrale banken agressiever zijn geworden in hun pogingen om de neerwaartse druk op hun valuta’s te verminderen”, zegt Mitul Kotecha, hoofd strategie voor opkomende markten bij Toronto Dominion Bank in Singapore. “Het is echter een harde strijd gezien de aanhoudende kracht van de USD.”

Bank Indonesia had in juli $ 4,21 miljard van haar deviezenreserves uitgegeven om de verliezen van de roepia te beperken te midden van de steeds groter wordende rentekloof van het land met de VS.

Vraag: Hoe kan dit waar zijn als de dollar alleen sterk is in de VS en wereldwijd wordt genegeerd? zoals u meldt? Proost.” — Anoniem

Antwoord: De dollar is sterk omdat de meeste dollars die ooit zijn gedrukt geen eigendom zijn van Amerikanen en de wereld geen nieuwe dollars accepteert die door de Amerikanen zijn gecreëerd.

—Benjamin Fulford