Lichtbundel activatie van 21 juli 2021

Lichtbundel activatie van 21 juli 2021

Door Anouk /Be-Loved

Lieve Aanwezigen,

✨Het veld opende zich al om 09.09✨

Jezus Christus en Boeddha hielpen mee het veld te openen, te bekrachtigen en de activatie mee te begeleiden.

Ook moeder aarde opende zich en er ontvouwde zich een grote oranje/gele bloem waarop we allemaal gedragen werden, ter ondersteuning om de hogere frequenties goed te kunnen ontvangen.

Terwijl het veld zich steeds verder opende werd ons gevraagd eerst alles los te laten wat ons niet meer dient, oude gewoontes, oude pijn, oude energie, oude blokkades, alles wat ons in de weg staat ons lichtlichaam verder te openen.

Deze oude energieën werden via ons kruin tot onze stuit uitgezuiverd en via de bloem werden ze opgenomen om daar op te lossen.

Jezus Christus zegende iedere aanwezige en de witte duif verscheen met haar mooie energie van innerlijke vrede. Deze energie mochten we gedurende een paar minuten tot ons nemen. Vanuit deze rust en vrede waren we er klaar voor ons te verbinden als groep, er ontstond een mooie connectie waarin we het licht samen konden dragen. Sommige aanwezigen werden in het midden van de groep geplaatst. Voor hen kwam extra licht, liefde, steun, troost en geborgenheid omdat voor hen, in dit moment, deze extra liefde ontvangen mocht worden voor verdere heling.

Nu dit veld krachtig genoeg was konden we het dragen om door onze weerstand te gaan. Vaak is dit een intens moment in de activatie omdat het beangstigend kan zijn, pijn kan raken, en het gevoel kan geven de controle kwijt te raken. We maken dan een diepe val, door de weerstand heen. In deze val werden we opgevangen door helder sereen, heilig water. De rust en kalmte was heel mooi om te ervaren. Het was aards en tegelijkertijd goddelijk. Jezus Christus bood ieder van ons de heilige graal aan.

Dit was een heel bijzonder moment wat diepe indruk op mij maakte. In zijn woorden:

Lieve aanwezigen, 

Wie er klaar voor is kan drinken uit deze kelk waarin je je eigen goddelijkheid aanneemt, je eigen Licht volledig aanneemt, dit vraagt tevens dat je bereid bent de verantwoordelijkheid te nemen, je licht te dragen en uit te dragen. Wees vrij, voel je vrij of je je wel of niet klaar voelt hieruit te drinken”

Dit proces werd door ieder individueel gedaan en privé gehouden🙏

Na deze prachtige initiatie kreeg ieder de tijd en ruimte om dit energetisch te verwerken. Sommige kwamen tot diep verdriet, anderen ervaarde vreugde of sereenheid.

Opnieuw verbonden alle aanwezigen zich en opende zich een nieuw veld, met het diamanten kosmische licht. Er ontstond een krachtige verbinding en een raster van diamanten kosmisch licht. Dit licht opende ons lichtlichaam verder maar niet alleen voor onze eigen groei maar ook ten dienste vandaag voor het grotere geheel.

Wat een prachtige krachtige groep aanwezige vandaag. Onze lichtlichamen vormden een krachtig licht welk zich steeds verder uitbreiden en de gehele aarde rondging voor extra licht, liefde, heling en om de frequentie verder te helpen verhogen.

Jullie zijn een prachtige groep zielen, door jullie verbinding ontstaat er nu een krachtige bundel van hoogfrequent licht, het diamantenlicht, jullie verbinding van licht strekt zich uit over het hele geheel, diepe dank voor jullie licht. 

Blijf jullie verbinden💎

Op dit moment “dacht” ik dat de activatie klaar was maar er werd me gevraagd nog even te blijven zitten en in afstemming te blijven.

De energie werd hoger en er diende zich zeer grote Lichtwezens aan. Ik heb deze wezens nog nooit gezien tijdens een activatie. Hun licht was heel intens en ze kwamen om ons Lichtlichaam op te tillen naar een nieuw niveau, met nieuwe codes.

Ik kan alleen maar beschrijven dat het licht echt intens was en de liefde die vanuit de lichtwezens straalde was hartverwarmend.

De Lichtwezens en Jezus Christus begeleide deze initiatie en zichtbaar werd hoezeer we vastzitten aan oude systemen, manipulaties, verduisterd door een laag van angst, als marionetten gestuurd en beheerst. Nu werd ons de keuze gegeven ons hier volledig van los te koppelen, met hulp van deze prachtige wezens en Jezus. Heel krachtig was Jezus toen hij zei:

 Maak je los van deze onwaarheid, maak je los van dit bedrog. Zeg NEE! Nee ik kies hier niet meer voor, nooit meer! Ik zie hier geen waarheid meer in, nooit meer. Accepteer je volledige Christus Licht, wees het licht!  Ben bereid alleen nog de waarheid van het licht te ZIJN.”

Intens goud, zonnelicht, plasma pulseerde door ons heen. De duistere deken, werd steeds verder verdreven. Ieder was vrij in zijn keuze, ook nu weer was het een individueel proces en privé.💛

In deze bijzondere activatie zijn 2 processen geactiveerd.

✨We hebben als groep collectief licht en liefde verspreid, middels het diamantenlicht en de bundeling hiervan.

✨We hebben ons Lichtlichaam verder geopend en krachtige keuze gemaakt om volledig in licht en liefde te gaan staan.

Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid, licht, liefde en bereidheid.

Ik ben altijd zo benieuwd naar jullie ervaring, dat geeft mij heel veel vreugde om dit te mogen ontvangen….☀️✨💛

Veel liefs Anouk