Ik zie mij     In jou

Ik zie mij     In jou

28 juni 2022 / Door Be-Loved

Lieve allemaal,

Wat gebeurd er ontzettend veel in de diepste lagen van ons zelf. Diepe wortels van oude pijn, van generatie op generatie overgedragen, vragen nu intens veel aandacht. Ze dienen zich aan en alle zielen helpen elkaar momenteel om deze óf in elkaar aan te raken, zodat ze zichtbaar worden en anderzijds vangen we elkaar op.

Ik zie met name in de man-vrouw relatie momenteel ontzettend veel gebeuren bij vele om mij heen. Diepe patronen worden blootgelegd die ontstaan zijn om de diepste pijnen van verlating en afwijzing te kunnen ontvluchten.
Het vraagt veel moed om werkelijk naar jezelf te durven kijken om dit onder ogen te zien, naar binnen te gaan en je diepste pijn te ontmoeten, uit de duisternis te halen en te doorvoelen.

We zijn al snel geneigd ons te blijven focussen op de groei van de ander, de spiegel te zijn voor de ander, de raadgever te zijn voor de ander. Dit spel speelt zich momenteel bij veel geliefdes af. We dansen om onze eigen pijn heen en kunnen vaak alleen de pijn, de patronen, de veroorzaker in de ander zien. En zo dansen beide om elkaar heen zonder werkelijk echt naar zichzelf te kijken. Om uit deze dans te stappen mogen we nu de dans met onszelf aangaan. 

Wanneer we stoppen met “ Hij doet dit dus ik voel me afgewezen” of
“Zij doet zo en ik voel me verlaten” 
Mogen we de stap gaan zetten naar “ Wat doen We waardoor er geen veilige werkelijke verbinding kan ontstaan?” 
Dan neem je beide de verantwoordelijkheid en besef je beide dat we allemaal nog beïnvloed worden in handelen, reageren en emoties door de nog diepste pijnen van de ziel.
Dan stel je vragen als “ Welke pijn word nu zo diep aan geraakt in mij en kan ik bij deze pijn blijven om het te doorvoelen?”
En “ welk patroon wil ik nu volgen om deze pijn niet te hoeven voelen?” Vluchten? Pleasen? Strijden? Aanpassen? Vermijden? Toegeven? Wijzen? Liegen? Afwijzen? Verlaten…?

De enige weg is dat ieder naar binnen gaat…
Soms kun je er niet meteen bij of ervaar jij zelf helemaal geen patronen of onderliggende pijn van verlating of afwijzing. Echter kan de pijn zo diep weggestopt zijn en de patronen zo normaal voelen dat je geen besef hebt van de werkelijke pijn die eronder verscholen ligt. Het afweermechanisme is vliegensvlug waardoor je je bewustzijn zo ver hebt weggetrokken van de pijn, dat er werkelijk geen bewustzijn bij kan komen en het pijnlijk stukje van jezelf in de duisternis blijft liggen.

Wanneer je herkent dat je steeds maar weer hetzelfde meemaakt, met welke partner dan ook, dan ligt hierin jouw zoektocht naar binnen.

Momenteel zijn er veel zielen die elkaar hebben getroffen om juist dit zichtbaar te maken bij elkaar zodat het naar het Licht gebracht kan worden, de diepste pijnen doorvoeld kunnen worden en bevrijd kunnen worden. Patronen van afweer losgelaten kunnen worden zodat uiteindelijk ware verbindingen gemaakt kunnen worden vanuit openheid, transparantie en onvoorwaardelijkheid. Hierdoor zullen de steeds terugkerende patronen, conflicten en destructieve reacties getransformeerd worden naar wederzijds respect, liefde en harmonie.

Ik kan alleen maar adviseren, stop de strijd met jezelf en de ander en ga helemaal voor je eigen heelwording. Met passie en overgave voor je zelf. Als jij heel en compleet bent stopt de strijd….in jouzelf en buiten jezelf.


Ik maak een diepe buiging voor de dappere zielen die momenteel dit man- vrouw stuk aan het inlossen zijn. Want wat je heelt voor jezelf heel je ook voor het geheel. Het zal zeker in rimpeling geven en een transformatie naar meer licht. Wanneer diepe oude karma lijnen ingelost worden, verlicht de hele wereld een beetje. Sommige zielen worden verlost en kunnen eindelijk terug naar het Licht. Voor jou hier op aarde breng je je gewonde zielsdeel terug naar je jezelf zodat je steeds meer heel wordt.

Be-loved Words

Ik ben zo ontzettend blij dat ik het nieuws kan verkondigen dat de gedichtenbundel eindelijk verkrijgbaar is.
Ik heb er letterlijk mijn hart en ziel ingestoken en ik hoop dat deze bundel vele harten mag bereiken.Op de website staat meer informatie over de gedichtenbundel en hoe je hem kunt bestellen.
https://www.be-loved-whisper.nl/be-loved-words/

Lichtbundelactivatie

Ik mag weer een Lichtbundel Activatie geven.
Al een paar weken voel ik dat een nieuwe activatie zich aan het openen is. Ik verheug me om weer met jullie dit veld te mogen betreden en de kosmische begeleiding te mogen ontvangen. Ik nodig jullie van harte uit om mee te doen. Je kunt je inschrijven via onderstaande link.
https://www.be-loved-whisper.nl/lichtbundel-activatie/datums-lichtbundel-activatie-inschrijven/
De Lichtbundelactivatie zal plaats vinden op 
woensdag 6 juli om 10.00 uur.

Mocht je nog nooit meegedaan hebben en graag meer informatie hierover willen lezen, dan kan dit via onderstaande link.
https://www.be-loved-whisper.nl/lichtbundel-activatie/wat-is-een-lichtbundel-activatie/


Als laatste

Mocht je vragen hebben na aanleiding van het artikel of voel je de behoefte aan steun tijdens dit proces, waarin jij jezelf herkent, voel je vrij om contact met me op te nemen.
https://www.be-loved-whisper.nl/contact/

Heel veel liefs Anouk

By Be-loved / 28 juni 2022 / Door Be-Loved