De lichtbundel activatie van 13 mei opende zich om 10.35

De lichtbundel activatie van 13 mei opende zich om 10.35

13 mei 2021/ Door Be-Loved

Lieve mensen,

Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid, verbondenheid en liefde. Allemaal mooie zielen met ieder zijn of haar innerlijke strijd, kracht en licht. In gelijke afstemming van liefde en openheid werd het veld geopend. De eerste lagen van weerstand, frustraties, boosheid, blokkades werden doorvoeld, gezien en in het licht gezet. Liefdevol werd het opgevangen, zodat het kon transformeren en er meer ruimte ontstond om de kosmische energie te ontvangen. Voor sommige lag er nog veel verdriet, pijn en boosheid voor anderen was deze laag wat dunner. Maar in gezamenlijke kameraadschap werd ieder opgevangen, in de onvoorwaardelijke energie mochten deze energieën oplossen.

Ten midden van ons opende zich het Christuslicht, met het warme gele tot gouden licht werd ieder van ons aangeraakt in zijn haar hart. Deze initiaties zorgen ervoor dat het kosmisch licht beter ontvangen kan worden. De energie bouwt zich binnen een activatie dan ook steeds verder op.

Speciaal vandaag voor de Lichtdrager “de Transformator”  verscheen Moeder Maria

Met haar zilveren blauwe licht bracht zij de vrede en rust waar we zo naar verlangen. Ze opende in onze handen een liefdevolle connectie met haar energie. Zij die de moeder is van de kosmische geboorte, biedt juist aan deze Lichtdrager de steun, liefde, genade en kracht omdat ook vanuit jou steeds weer het nieuwe wordt geboren. In haar energie kun je rusten. Haar wezen integreerde met ons energiesysteem en zorgde voor een intense verbinding in ons hart.

In ons hart werd een nieuwe ster geboren ( symbolisch) het straalde prachtig krachtig nieuw wit licht en gaf veel vrede.

Met deze energie mag jij je steeds verbinden wanneer je overspoelt word door de lagere frequenties. Deze verbinding met Moeder Maria zal je helpen om dit beter te kunnen dragen en te transformeren

Tijdens deze initiatie van Moeder Maria opende zich een nieuwe geboorte. Welk zich als “verassing” aandiende.

De aarde brak open en onder de oppervlakte was daar de geboorte van de nieuwe aarde. Ik kan dit het beste omschrijven als een materie van wit plasma, met helder zacht wit licht.

Langzaam zakte we weg in deze energie, waarin een diepe, diepe heling plaatsvond. Een volledige samensmelting vond plaats en onze lichamen loste helemaal op, al het oude loste op.

( bij mijzelf voelde ik alle spanning, pijn, volledig verdwijnen, op dat moment)

Vanuit dit “ niets” werden we opnieuw geboren, rezen we weer op, terug naar de oppervlakte, volledig gevuld met de energie van de nieuwe aarde. Ook nu weer ieder in zijn eigen tempo en in de mate waarin ieders energiesysteem het kan openen.

Het kosmische licht opende zich boven onze kruin, welk neerdaalde en een diepe vrede gaf. ( voor mij voelde het intens vredig, verlichtend en zo liefdevol. Ik zag en voelde “ het koninkrijk “ dat waar we het allemaal voor doen, het thuiskomen in het heiligdom)

Met deze laatste woorden van Jezus Christus wil ik deze mooie intense Lichtbundel Activatie afsluiten.

 Hier is het koninkrijk, dit is waarom jullie al dit werk doen, al deze transformaties,
om hierin weer terug te kunnen keren”. 

   Diepe dank voor al jullie oneindige liefde en toewijding.

💛Jij bent nu in het koninkrijk….maar weet dat het koninkrijk ook in jou huist 💛

Veel liefs Anouk🌸

By Be-loved

https://www.be-loved-praktijk.nl/