Waar zijn het Schumann Instituut en oudste UFO-meldpunt de komende tijd te vinden

Waar zijn het Schumann Instituut en oudste UFO-meldpunt de komende tijd te vinden

28 juni 2022 / Door Anton Teuben & team

De feiten en waarheid dat we allang worden bezocht, bereikt steeds meer mensen vanuit diverse richtingen. Nederland en België herbergen talloze getuigen die vrijelijk over hun connecties met interdimensionale universele wezens willen communiceren. Tijdens de komende presentaties besteden we volop aandacht aan deze zeer bijzondere universele en buitenaardse gebeurtenissen. Tot onze vreugde kunnen wij bevestigen dat er contact is met vrede- en liefdevolle op mensen gelijkende wezens die ons begeleiden door de grootste evolutiesprong ooit. Mochten er nog twijfels zijn over dit contact dan adviseren wij jullie om onze presentaties te volgen en zelf verder op onderzoek te gaan. De algehele bekendmaking creëren wij zelf door dit alles overstijgende buitenaardse nieuws zoveel mogelijk te verspreiden en mensen erop te attenderen. Deel je kennis en ervaringen en denk daarbij vooral aan onze kinderen die recht hebben om de universele waarheid te horen.

De mogelijkheden tot zelfherstel middels de Schumann resonantie worden steeds algemener bekend. Velen hebben al mogen ontdekken dat we deze vrije levensenergie kunnen gebruiken om onszelf weer in balans te krijgen, rustig en vrij te zijn van blokkades, angsten, zorgen en twijfels door het te integreren. Tijdens de komende presentaties geeft Anton Teuben van het Schumann Instituut uitleg hoe het zelfherstellend vermogen en DNA activatie op simpele wijze kan worden geactiveerd en voor vrijwel iedereen met name onze kinderen te begrijpen is. Deze weer herontdekte kennis zal de komende jaren je nieuwe zorgverzekering worden. Onze aarde levert ons de juiste energie en ingrediënten om optimaal gezond te blijven en zal het einde betekenen van het huidige zorgstelsel en big pharma. We kunnen het zelf als we weer tot het besef komen dat we “Beings of Frequency” zijn. We zijn allemaal bewoners van het universum en hebben veelal bewust gekozen om nu dit leven op aarde te zijn om mensen te begeleiden in de transitie naar de vijfde dimensie oftewel “De Nieuwe Wereld”. Deze herinneringen komen bij velen terug die middels de Schumann resonantie hun DNA weer hebben geactiveerd.

Kortom, het Schumann Instituut en oudste UFO-meldpunt houden zich alleen bezig met de oplossingen en evolutiesprong naar de vijfde dimensie oftewel “De Nieuwe Aarde” waar we nu in zijn beland en belichamen het. Op onderstaand overzicht kunt u zien waar jullie ons de komende tijd kunnen vinden om meer inzicht te krijgen in de bijzondere ontwikkelingen op planeet aarde en met name in Noord-Nederland. Om volledig op de hoogte te blijven van de grote veranderingen op aarde adviseren wij om onze live presentaties en “Energy Updates” te volgen.

Zaterdag en zondag 2 en 3 juli a.s.: Online cursus Schumann resonantie cursus

Zaterdag en zondag 16 en 17 juli a.s. Vliegveld Drachten Parallelfest

We zijn aanwezig met een stand als UFO-meldpunt, verzorgen workshops Schumann resonantie en geven feiten, uitleg en redenen over de vele interdimensionale contacten in Noord-Nederland. Tussen 10.00 en 22.00 uur ben je welkom, samen met vele andere bekende en onbekende Nederlanders die hebben ontdekt wat er zich achter de schermen afspeelt en de ultieme waarheid onder de aandacht van de mensen brengen.

Meer lezen >>>