Nieuwsbrief Schumaninstituut Nederland

Nieuwsbrief Schumaninstituut Nederland

8 februari 2023 / Team Anton Teuben

 

 

Nieuwsbrief februari 2023!

Dit Is Het Nieuws!!

Wekelijks brengen antonteuben.nl en schumanninstituut.nl belangrijke nieuwsfeiten die essentieel zijn voor het welzijn en gezondheid van de mens, het eco-systeem en de planeet. Iedereen dient dit nieuws te ontvangen wat is gebaseerd op feiten, bewijs en de oplossingen biedt voor de huidige impasse waarin de aarde en al zijn bewoners in is beland. Wij adviseren iedereen verder op onderzoek te gaan en zich te beseffen voor welke belangrijke keuzes de mensheid staat en waar we voortaan onze tijd en energie instoppen.

Aarde… een levend wezen met bewustzijn?

De ontdekking van staande golven tussen de aarde en ionosfeer door Winfried Otto Schumann in 1952 kan nu worden omschreven als de hartslag van de aarde. Inmiddels is er zoveel meer praktische kennis en informatie over moeder aarde beschikbaar, dat de opmerking van vrijwel alle ruimtevaarders klopt. De aarde is een levend wezen met bewustzijn en zelfherstellend vermogen en biedt ons de levensenergie en ingrediënten om gezond te kunnen blijven. Feitelijk wordt de gehele natuur en al het leven op onze planeet voorzien van levensenergie, echter waren de meeste mensen onbewust deze energetische verbinding verloren. Nu ons zonnestelsel zich weer sinds ongeveer 1990 in de fotonengordel bevindt zien we het bewustzijn bij de mens weer terugkomen. Velen  beseffen en ontdekken weer wie we zelf zijn en ons weer dienen te verbinden met de planeet en het eco-systeem. Zo ontdekken dagelijks miljoenen mensen wereldwijd welke mogelijkheden de aarde ons biedt en wij hebben door ons te verbinden met de levensenergie en hartslag van de aarde oftewel de Schumann resonantie.

Wij hebben een zelf herstellend vermogen die we vrij simpel kunnen activeren

Bovenstaande afbeelding geeft een duidelijk beeld wie en wat we werkelijk zijn.

Zonder zon en levensenergie vanuit de aarde was leven onmogelijk, feitelijk zijn we “Beings of frequence” en krijgen ononderbroken vanuit het universum en aarde  helende energie en levensinzichten toegezonden. Deze ultieme en universele kennis  wordt door steeds meer mensen herontdekt die positief en nieuwsgierig in het leven staan en beseffen dat er een stuk informatie wordt gemist. Diegene die hebben ontdekt hoe je kunt mee vibreren op de Schumann resonantie of hartslag van moeder aarde hebben de rust, balans, overzicht weer gekregen en hun cellen, dna  en zelfherstellend vermogen geactiveerd. Dit is het bewustzijnsveld waarin onze aarde zich nu begeeft en wij weer mogen ontdekken hoe we een verbinding met de bron kunnen maken, waar we oorspronkelijk allemaal vandaan komen. De hoogste frequentie en bewustzijnsstaat in het universum is alles omvattende liefde en kunnen ons er allemaal mee verbinden. Ben jij respect- en begripvol, oordeel je niet voordat je iets hebt onderzocht, ben je vredevol, hulpvaardig, vrijgevig, toon je medeleven, geniet je en humoristisch en ben je blij, neem je de verantwoordelijkheid, ben je eerlijk, duidelijk en heb je compassie voor je eigen fouten en dat van anderen? Dan kun je spreken van allesomvattende liefde en het hoogste bewustzijnsgoed in het universum. Dit is de frequentie die ons allen weer bij het volle bewustzijn brengt en de basis is van de creatie van de nieuwe aarde waar de mensen zich weer hebben verbonden met zichzelf, de planeet, eco-systeem, zon, universum en de bron.

Contact in Nederland en België: We hebben vrienden in het universum

Na 37 jaar meldpunt te zijn en duizenden getuigen te hebben gesproken en ook onze eigen interdimensionale ervaringen in Winsum te hebben meegemaakt is een feit duidelijk. Er is contact en universele kennis uitwisseling.  Dit speelt zich wereldwijd af, België, Nederland en met name Friesland en Groningen spelen in de bekendmaking van buitenaards contact een grote rol wat waarschijnlijk zijn oorsprong heeft in de historie van Noord-Nederland. Er waren al nederzettingen (Ezinge, Saaksum, enz), mensen en bewustzijn voordat religies ontstonden. De bewoners destijds vonden hun geluk in de verbinding met de natuur, universum en hadden hun eigen weten (bewustzijn) wat nog niet was aangetast door invloeden waarbij het om macht en onderdrukking ging, waardoor de mensheid de connectie met zichzelf, planeet en eco-systeem hebben verloren. Sinds de leylijnen o.a. ook in Winsum weer geactiveerd zijn komt deze energie en dit alles omvattende bewustzijn wat op alle facetten van liefde is gebaseerd weer terug. Dit openbaart zich vooral bij de mensen die aan zich zelf werken en boven alle smart-apparaten staan en hun eigen waarheden zoeken. Met steeds meer getuigen brengen wij dit bijzondere universele nieuws en bewijs onder de aandacht van onze bestuurders, media en iedereen die het horen wil. Dit gebeurt individueel, in groepen, presentaties en bereikt steeds meer mensen die beseffen dat er meer is dan ons via de normale kanalen wordt aangeboden.

Dit zijn de drie van onschatbare nieuwsfeiten waar we mensen op attenderen en vragen iedereen met klem zich hierop te richten en geen enkele energie meer te spanderen aan de oude wereld maar met elkaar het bewustzijn te verhogen in vrede, respectvol en liefdevol schouder aan schouder te staan.  Voor de gezondheid VAN ONZE KINDEREN, onszelf, de planeet en het eco-systeem. Is er een ander keuze dan de ultieme waarheid te verspreiden die de oplossing kan brengen?

Om vrijwel dagelijks de ontwikkelingen en het echte essentiële nieuws over de transitie of evolutiesprong in Nederland, België en wereldwijd bij te houden verzoeken wij jullie de energy updates te volgen of onze activiteiten te bezoeken en dit in het belang van alles en iedereen verder overal te verspreiden. Verbinden, samenwerken en focussen op de bovengenoemde hoogste prioriteiten om mensen weer tot inzicht en dialoog met elkaar te brengen.

Een ding is zeker ….Universe is magic and love the key

We wensen je alle goeds toe en tot de volgende nieuwsbrief!

Hartverwarmende groet in Liefde verbindend,Team Schumann Instituut Nederland
Universe is Magic & Love is the Key!

Schumann Instituut Nederland
Warfstraat 1, 9951BS, Winsum