Iformatie-avond over de trainer-/coachopleiding Schumann Instituut.

Beste Schumanner,

Donderdag 30 september a.s. om 20.00 uur is er een informatie-avond over de trainer-/coachopleiding Schumann Instituut. Heb je de cursus Schumann Resonantie gevolgd, kun je de Schumann Resonantie integreren en zou je dit graag als trainer en/of coach willen overdragen aan anderen? Sluit dan aan bij de gratis informatie-avond over de opleiding! Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Heel graag tot ziens!

Team Schumann Instituut Nederland
Universe is magic and love the key

https://schumanninstituut.nl/


Coaching en de Stargate

Debbie Teuben Coaching biedt individuele coachingstrajecten voor ondersteuning bij het integreren en verankeren van de Schumann resonantie in jouw leven. Je kunt een (gratis) intakegesprek aanvragen om samen te kijken naar welke begeleiding passend is voor jou via dit contactformulier.

In de praktijk is er ook de mogelijkheid om een energetische behandeling in de Astrum Stargate te ervaren, waarmee jouw zelfherstellend vermogen weer geactiveerd wordt op energetische, dus natuurlijke wijze. Hier kun je alles lezen over de Stargate en de ervaringen.


Wekelijkse Energy Updates

De wekelijkse Energy Updates met Anton Teuben zijn op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en zaterdagavond van 20.30 – 21.30 uur. In deze updates komen diverse onderwerpen aan bod, het actuele nieuws, de Schumann resonantie en buitenaards contact. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Als je lid bent van het Schumann Instituut Nederland, kun je zo vaak meedoen als je wilt. Hier kun je gratis lid worden. Als je al lid bent, vind je na inloggen hier de link voor de online updates.

https://www.antonteuben.nl/