Zwaard Met behulp en bericht van Aartsengel Michael.

ZWAARD

Met behulp en bericht van Aartsengel Michael.

Door Anja Tjelpa – juli 2020

Laat ik beginnen met de Aarde, de moederplaneet voor de mensheid, de mensen van de mensheid. Moederplaneet en laat ik Vader Aarde niet buiten dit relaas laten, maar door Vader te noemen erbij te betrekken, echter de hoofdrol is toebedeeld aan Moeder Aarde. In de eerste zin heb ik het enkel over de mensheid, maar de Aarde heeft van de Grote Schepper nog andere rijken toebedeeld gekregen om op de planeet een levensduur te mogen hebben of meerdere. En op deze wijze te mogen bijdragen aan de evolutie in dit deel van het Universum. De overige Rijken kan je verdelen, in zichtbare via onze fysieke uitrusting en onzichtbare, welke kunnen worden waargenomen via spirituele zintuigen, via de binnenwereld.

En dit wordt geschreven anno 2020.

Ik zelf twijfel er niet aan dat dit aan het veranderen is.

De Aarde ontstaan uit oerbewegingen via invloeden van de Allerhoogste Creatiekrachten, zeg maar door willens en wetens. Bijgestaan door wezens van Hogere Hiërarchieën, door wezens van het Grote Elementaire Rijk, door Familie in andere dimensies, de Hemelse overkoepeling en ontelbare sterren, zonnen, manen, planeten, kometen en asteroïden en universele systemen. Het manlijke en vrouwelijke. Magnetisering en uitstraling. En dan belandt men al in de dualiteiten en polariteiten wat ook met de fundaties te maken heeft. En Liefde, onvoorwaardelijke Liefde.

Mensen, dieren, planten, mineralen/kristallen, en talrijke elementaire wezens en bovennatuurlijke wezens. Moeder Aarde altijd in bewegingen naar alle richtingen toe en in relatie met alle rijken, dit Zonnestelsel, deze Melkweg en de familie Melkwegen en de Grote Bron.

Vele processen van allerlei aard, duur en intenties zijn er al gepasseerd.