’Het Levendig Houden’ – Het Thuis is waar het Hart is.

’Het Levendig Houden’

Het Thuis is waar het Hart is.

Hart, een prachtig uitgewerkt concept van onze Schepper en een soepele basis met een zekere stevigheid voor allerlei aspecten voor leven in de fysieke wereld.

Het is er om te stromen binnen de natuurlijke structuren en richtlijnen van de Spirituele wereld om de Goddelijke bestemming te volgen.

Binnenin het hart van ons als mensen is er dit plekje waar God verblijft met ons, zeg maar daar waar de lichtvlammetjes in het hartcentrum branden.

Heel speels als bij kinderen. En eigenlijk is het één vlam die allerlei toeren uithaalt. Een gebied overziet, denk maar eens aan de lotusbloemen.

De innige relatie die het daarmee onderhoudt en wat weer samenwerkt met het auraveld. En essentieel komt er nog meer bij ‘kijken’ om het volledig functioneel te laten zijn als menselijk wezen.

Het hart, hartcentrum wat met meer groeiende openheid voor wat goed of onjuist is, volgens Aardse menselijke maatstaven, de creatieve inname, opname en verwerking verhoogd voor wat uit de Spirituele wereld komt.

Als beginneling of meer gevorderd, een ieder ondergaat de reis zoals het voor hem of haar voortschrijdt, met de grote geheime, ongrijpbare relatie via dat grote reservoir van de ware werkelijkheid.

Het hart, het hogere hart in het middengedeelte van het als mens zijn, functioneert dan steeds meer en meer voor het ver kijken en nog verder in het hart van de werkelijkheid.

Draagt op de bedoelde manier bij voor het meer makkelijk van het functioneren in een verlichte staat, vol vreugde en zingeving, voor en van het Zijn op Aarde, als mensenkind, in de zo heel mooie relatie met het grote Hart van Thuis.

Anja Tjelpa

24 december 2022

Afbeelding: tjelpanja-art-spiritual.com