Ahtar – Bruggen

ASHTAR – BRUGGEN –

Zaterdag 18 mei 2019 / Door Anja Tjelpa

Begroetingen vanuit onze harten.

Ashtar:

Goedemorgen voor jullie, want dat is het voor jullie, van mij Ashtar, gezaghebber van het Universele Verkeer en het Commando van de Sterrenvloot en goedemorgen, groeten voor al de dierbaren die weten dat zij gekend zijn met het Commando en de vele, vele anderen.

Ook een groet met liefde van Jezus Christus en profeet Samuel en van al degenen van het samenzijn op onze laatste, recent beëindigde expeditie naar Saturnus en regionale gebieden op/met 1 van de mooie Sterrenschepen. Laten we daarmee beginnen.

De laatste keer dat wij communiceerden met Anja, op Goede Vrijdag, waren we in de Marsregio.

Een andere reden dan degene genoemd in dat bericht, is of was, dat er een expeditie was voorbereid, gereed om te vertrekken naar Saturnus en omliggende regionale gebieden.

Voor al degenen op Aarde die dit bericht ontmoeten, wanneer jullie het geluid van een mooi klein belletje in jullie Heiligdom van het Hart horen, dan waren jullie onder degenen die “gastreiziger” waren op de trip.

Op jullie weg van herinneren, hebben sommige van jullie weer geleerd om de mogelijkheid te gebruiken om te “reizen” in jullie oorspronkelijke vorm van Lichtheid de kernvonk, het is nu in het Heiligdom van het Hogere Hart, met andere woorden, de meer snelle manier om te verplaatsen in een gewenste vorm, om te begroeten en ontmoeten en om te zijn, op elkaar in te werken, in dit geval met ons op deze reis naar Saturnus en aanliggende gebieden. Gedurende slaaptijd of gedurende de juiste staat van Spirit zijn via meditatie.

Het was bedoeld en gepland dat enigen van jullie, met dit gezelschap mee zouden reizen.

Ik spreek over een goed gepland schema en organisatie dat al degenen uitgenodigd en betrokken in staat zouden zijn om dit te doen.