Zonnen eclips & daarna, tips vanuit de Vedische astrologie.

Zonnen eclips & daarna, tips vanuit de Vedische astrologie.

19 oktober 2022 / Door Angelique

24/ 25 oktober is er een zonnen e- clips, volgens de Vedische astrologie duurt deze energie tot juni 2023. Deze eclips is nogal pittig 🔥 volgens vele astrologen. Op wereld niveau zeker en ook op persoonlijk niveau. De invloed duurt een langere tijd en ik dacht dat het wellicht interessant is de tips uit de Vedische astrology te delen;

Neem meer dan genoeg tijd voor bezinning en spirituele bezigheden, ga naar binnen en voel en luister naar je hart en ziel. Mediteer en doe deze tijd (tot juni 2023)  één ding tegelijk. Bewust aanwezig zijn bij wat je doet is belangrijk.

Nogal wat relaties staan onder druk in deze tijd (doordat veel mensen in hun hoofd zitten?) Probeer toch in contact met jezelf, de bron te blijven, jezelf te zijn en ga niet mee met de ander het hoofd in. Daarom is hele dagen of veel communiceren sowieso geen goed idee.

In liefdes/Partner relaties maar ook relaties op de werkvloer of vrienden enz… kunnen conflicten aangewakkerd worden. Voor je antwoord geeft (of als je uit je kracht voelt gegooid doordat je je aangevallen voelt) neem een moment stilte en vraag je af of het echt zo belangrijk is? Want er kunnen heftige conflicten ontstaan. Natuurlijk hoeft dat niet zo te zijn, maar mocht het wel gebeuren, dan hoef je natuurlijk geen disrespect te accepteren, alleen, probeer dingen niet uit de hand te laten lopen door direct (vanuit je ego) te reageren.

Mensen gaan zich veel meer spiritueel ontwikkelen en sommige hoogontwikkelde spirituele zielen zullen uit de kast komen, velen mensen gaan keuzes maken, levens veranderen. Het oude wat niet meer dient kan niet worden voortgezet. Gevoelsmatig moet men een keus maken voor het Hoogste goed van de ziel.

Als je al langer in een job zit waar je bv ziek van wordt of waar men onzuivere tactieken toepast, dan kan de waarheid zeggen je bevrijden…alleen…. doe dit niet op een moment van frustratie, wat met deze sterrenstand nogal in je nadeel kan werken. Probeer te spreken vanuit je kracht en vanuit je Goddelijke bron.  Lukt dat even niet, veroordeel jezelf dan niet, maar neem jezelf, je gevoelens en gedachten waar.

Doe geregeld iets wat door laat stromen. Ga dansen, fietsen de natuur in of een sport doe iets waarbij je ook plezier hebt!.

Volgens de kennis van de Vedische astrologie kan in deze periode je spijsvertering van slag zijn, het advies is om te luisteren naar je lichaam, eet vooral gezond en neem eventueel kruidenthee (yogi thee Stomach ).

💛💚🧡

Als je mensen kunt helpen door spullen te doneren die je niet meer nodig hebt, doe dat dan deze periode. Ontdoe je van materie welke in de weg ligt of achter in de kast en wat een ander wel goed kan gebruiken.

Geef aan de mens die op straat leeft, eten of wat geld of anders, vanuit je hart.

Een interessant feit. Dat mensen in (Of uit) India niet bidden tijdens een zonnen eclips.

De tempels zijn daar dan vaak ook gesloten. Wat ze wel doen is mantras chanten en creatief visualiseren wat men graag zou willen.

Met liefde gedeeld,

https://liefdevoorjeziel.jouwweb.nl/