Zomaar een gedachte vandaag.

Zomaar een gedachte vandaag.

9 september 2021 / Door Angelique

Als straks het nieuwe tijdperk gaat werken, kunnen er oude dingen terugkomen in de samenleving, die wel voor ieders hoogste goed diende.

Wat dacht je van de schillenboer? Ik heb net een biologische spitskool gesneden en het restant is best veel. Ik dacht aan de schillenboer die vroeger langs kwam met zijn paard (of later bakfiets of bakbrommer) om schillen mee te nemen en aan dieren te voeren. Ik vraag me af: Waarom is dit verdwenen uit de samenleving? Waarschijnlijk omdat alles sneller en sneller moest, want tijd is geld, wat krijgen veel dieren nu te eten? Soja uit Brazilië?

Trouwens de kinderboerderij in mijn woonplaats is vorig jaar opgeheven i.v.m. geldgebrek bij de Gemeente, raar he, met al die vrijwilligers die er werkte en zoveel miljoenen die ze aan nutteloze dingen uitgeven, maar geen geld meer voor een ruim opgezet dierenverblijf in het groen.

Anyway, ik kijk uit naar de nieuwe tijd waarin eenieder vrij is om te zijn wie hij is en dieren alle ruimte krijgen om in liefde en waardigheid te leven. Sommige mensen zeggen; Je bent al vrij, het zit tussen je oren, maar dat is een zin die je hebt overgenomen van iemand, want als je realistisch bent en ziet, dan zijn we niet vrij!

Zo kun je niet langer dan 2 of 3 weken op vakantie van een werkgever, of is men niet vrij om te zeggen dat je de ziektekostenverzekering niet meer wil betalen omdat je er geen gebruik van maakt. Ook moeten kinderen die je hebt gebaard, aan allerlei verplichtingen voldoen waar jij het helemaal niet mee eens kan zijn. Zo wordt aan kinderen van 6 a 7 jaar sexuele voorlichting gegeven op scholen!? En daar heb jij als ouder helemaal niets over te zeggen. Je bent dus niet vrij met welke normen en waarden je bloedeigen kinderen opgevoed worden. De laatste jaren krijgen kinderen uitsluitend lesstof voorgeschoteld uit het kunstmatige veld wat nog onvrijer maakt.

Ook ben je nu nog niet, maar wel binnenkort, vrij om te luisteren naar het ritme van je lichaam, je hoeft niet meer om 6 uur op te staan, terwijl je lichaam schreeuwt om meer slaap. Momenteel schreeuwen trouwens vele lichamen op aarde om rust en balans. Allemaal omdat je geld moet verdienen, dit hele systeem is gebouwd op geld, geld heeft zijn waarde totaal verloren letterlijk en figuurlijk, de bank heeft ook niet veel meer heb ik begrepen. En wat van waarde is voor de gewone mens is bij velen al een tijd meer op andere dingen gericht, namelijk op; waarheid, liefde, vrijheid en rechtvaardigheid.

Misschien ken je het programma Spoorloos? Ook daar zijn moeders en vaders niet vrij, want omdat ze geen geld hebben moeten zij hun kinderen afstaan, (Of kunnen zij niet anders dan hun kinderen afstaan omdat ze hen niet willen laten verhongeren) hoe afschuwelijk is dat wel niet! Vroeger was het mijn wekelijkse jank uurtje, inmiddels weet ik dat het allemaal systeem tv is en bekijk ik het niet meer. Het leed van die mensen verlaagt natuurlijk je frequentie enorm, als intuïtief sterrenzaad kan je deze gang van zaken ook helemaal niet begrijpen want het zou zo makkelijk, heel anders kunnen! Maar goed, het gezegde; vrijheid zit tussen je oren gaat dus ook hier niet op. Want deze mensen zouden wel gaan werken voor geld, als ze een baantje zouden vinden! Zoveel verborgen armoede is er in de wereld, iedereen vindt het maar normaal dat kinderen van elders -vaak arme landen – afgestaan worden omdat de ouders nu eenmaal financieel niets te besteden hebben.

Ik neem nu even mijn gedachten waar en zie dat ik van de schillenboer op het programma “spoorloos” ben gekomen. Ja, alles is verbonden en alles is energie! Het waarnemen van je gedachten werkt trouwens super, je wordt veel bewuster van wat je allemaal wel en niet denkt. 🙂 Ik ga me weer focussen nu op de uitkomst van dit alles waar we inzitten, ik ga een mooie nieuwe wereld zien die eraan komt, waarin alles vrij wordt van de duistere machten en krachten-. Leven volgens het natuurlijke Goddelijke veld -. Waarheid liefde en licht, blijf het zien!

www.liefdevoorjeziel.nl