Weet dat het Universum achter je staat als je trouw bent aan jezelf én aan de Universele wetten.

Weet dat het Universum achter je staat als je trouw bent aan jezelf én aan de Universele wetten.

5 maart 2022 / Door Angelique

Respect voor alles wat leeft is een belangrijke Universele wet, deze staat op nummer 1!  Pas deze wet toe in je eigen leven en echt, dit is mijn ervaring, dan word je beschermd door een spiraal van licht!

In deze huidige tijd komt de ommekeer waarin veel veranderd, dit gebeurt grotendeels op energetisch niveau!

De mens wordt steeds bewuster en er zal veel verdwijnen uit ons dagelijks leven, want het resoneert niet meer, het maakt je zwak en/of het geeft je niet meer dat gevoel van Wohhh, …omdat alles is veranderd, de energie van het aquarius tijdperk is anders.

Hoe meer mensen de Universele wetten naleven hoe sneller degene met minder goede bedoelingen zullen verdwijnen, en hoe mooier de wereld zal zijn.

Als je het kwade niet voedt, kan het niet bestaan. De kleinste dingen zijn van belang, jouw wereld wordt een mooiere wereld in deze matrix wereld als je bewust aanwezig bent en leeft. Zo ben jij als de steen die men in het water gooit, de rimpeling wijdt uit en raakt anderen.

Zo kun je ervoor kiezen om niet de grote multinationals te steunen, grote supermarkten enzovoort…maar de kleine ondernemer, markten, boeren enzovoort.

Koop zo min mogelijk leder, meubels/schoenen, maak geen gebruik van donzen jassen/dekbedden, schrijf deze verkooppunten aan en wijs ze op het feit van groot leed voor de dieren, het productieproces kun je eventueel beschrijven.

Misschien kun je vertellen dat deze negatieve energie blijft voortleven in de wereld, en boven onze hoofden hangt.

Misschien kun je de wet van energie uitleggen of op je eigen wijze informatie verstrekken aan verkooppunten, begin dan vooral bij de grote bedrijven!

Alles is verbonden en alles is energie.

Als je vlees eet, eet je meestal zieke cellen, dieren worden ingespoten met antibiotica, vitaminen zijn voor deze verboden, hebben een afschuwelijk leven, je eet dus letterlijk leed en voedt je cellen met dit en meer, wie wil dat?

Het gebruik van zoveel mogelijk ecologische schoonmaakmiddelen is goed te doen, welke niet duur zijn als je weet waar je ze koopt, of je maakt deze zelf.

Zelf gebruik ik al 10 jaar haast geen make up meer en zowel, dan vegetarische make up, bv mascara, welke overigens volop verkrijgbaar is tegenwoordig.

Dagcrèmes, als ik deze koop check ik het merk op dierproeven en ingrediënten, ik kan je zeggen; mijn huid straalt als nooit tevoren van de voornamelijk zeer betaalbare natuurlijke crèmes. Laatst nog een fijne dagcrème gekocht met plantcollageen!

Deodorant maak ik zelf nadat ik in 2012 ineens een bult aan de zijkant van mijn borst had en pijn voelde, nadat ik zelf mijn deo had gemaakt verdween het.

Het recept is simpel, bakingsoda, cocosolie en wat bindmiddel. Je doet er lang mee, het is zoveel gezonder en dan ook nog voordelig.

Mensen mogen er ook aan denken om voor de dieren ruim voldoende over te laten in de natuur, zoals de gevallen noten en bessen.

Zie je mensen die alles oppakken, spreek jij ze erop aan? Het ligt aan de energie, maar als het kan doe ik het. Zo sprak ik vorig jaar mensen aan die hele vuilniszakken vulde met gevallen walnoten. Ik vroeg vriendelijk, wel met een glimlach hoor 😉; laten jullie ook nog iets over voor de vogels?

Ze zeiden dat de vogels deze niet kunnen openbreken, ik vertelde dat een vogel deze noot hoog vanuit de lucht laat vallen op de grond, zodat de noot openbreekt en de vogels zo kunnen eten.

Ik begrijp dat mensen niet alles kunnen weten, ik leer zelf ook nog dagelijks bij, ik vraag zoiets daarom vriendelijk met een glimlach en meestal komt het wel goed.

En zo zijn er nog honderdduizend dingen die we kunnen doen, om de wereld beter te maken. We hebben iedereen nodig!

We mogen niet vergeten dat we invloed hebben, hoe klein dan ook. Als we mensen kunnen inspireren doe het! Zo kunnen zij op een natuurlijke manier bewuster gaan leven.

Je kunt veel meer doen dan je denkt, twijfel nooit aan je eigen kracht van licht, aan je eigen pad van licht en aan je hart van licht.

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl