Vrij leven

Vrij leven

18 januari 2023 / Door Angelique

 

De kracht van je leven is in het Nu. Nu kun je echt goed zien en voelen hoe we in het verleden geleefd zijn door het systeem.

Nu kun je zien en voelen hoe je geleefd bent door autoriteiten buiten jezelf. Voordat de kerk in beeld kwam leefde de oorspronkelijke mensen (voornamelijk Katharen, heksen, Gnostici enz) in het Nu, werden wakker op een natuurlijk manier, zonder wekker.

Als je s’ morgens vroeg wakker wordt gemaakt door een keiharde zoem, brengt dit een energetische disbalans in je natuurlijke systeem. Wakker worden door de natuur, door het licht door je eigen lichaam is een totaal andere ervaring! Oude zielen en sterrenzaden hebben trouwens veel meer slaap nodig en nu helemaal doordat het magnetisch veld van de aarde flink van slag is.

Weet jij hoe het was voordat de mens verplicht werd op een bepaalde manier te leven? 

De mensheid ging met plezier aan het werk, bv in hun tuinen vol met groenten, fruit en bloemen. Ze zongen terwijl ze zaaiden en ze dansten erbij wanneer zij de oogst binnenhaalde, de energie van de planeet en van het eten had hierdoor een hoge frequentie. Natuurlijk bestonden er toen ook geen ontzettend schadelijke bestrijdingsmiddelen! De bijen zoemde volop ontspannen rond. Niemand werkte met tegenzin, want zat je niet zo lekker in vel, had je behoefte aan iets anders dan werken in de tuin, dan werd dat natuurlijk gerespecteerd, want in die tijd bij de natuurlijke mens, was men er van bewust dat Respect de hoogste vorm van Liefde is.

Dus nu we naar een nieuw leven bewegen, zullen de oude manieren, het gevoel van vrijheid en eenheidsbewustzijn, liefde en respect terugkomen.

Want ondanks velen niet meer naar de kerk gaan, leven velen nog steeds onbewust – volgens hen regels. 💜⭐💜

Er zijn nog bitter weinig mensen die totaal vrij leven. Tot 2012 ongeveer was er nog een Grieks eiland waar de mens volledig zelf bepaalde hoe te leven.

Degene die bv een winkel hadden bepaalde zelf wanneer ze open en dicht gingen. Was er bv een dorpsfeest geweest en ging je laat naar bed dan ging je misschien pas om 13;00 uur smiddags open, gaf je intuitie aan dat je een wandeling door de natuur zou moeten maken, dan sloot je de winkel en ging je dat doen. De bakker op het eiland legde in zijn winkel voor de 100 dorp-bewoners 100 broden klaar en liet de deur open, zelf ging hij op warme dagen zwemmen in de zee. Iedere bewoner betaalde een euro voor het brood, gooide deze euro in de pot die gewoon op de toonbank stond.

De bevolking van het eiland weigerde vroeger op het eiland een politiepost, want zo zeiden ze, we lossen eventuele criminele activiteiten zelf wel op. Met spandoeken stond de gehele bevolking op de kade te zingen dat ze HEN niet wilden op hun eiland toen deze arriveerde en de boten keerden om!

Het mooie ervan is dat er nooit criminele activiteiten waren op het eiland, zo was er bijvoorbeeld nog nooit 1 euro tekort in het bakkerspotje. Want mocht iemand geen geld hebben voor een brood dan deelde de mensen hun brood.

Leven zoals het hoort volgens mijn ziel.

https://liefdevoorjeziel.jouwweb.nl/mijn-pad-van-licht