Voor de duvel niet bang! 

Voor de duvel niet bang! 

16 november 2021 / Door Angelique

Ben je bang voor de duvel, loop je ervoor weg of kijk je deze aan? Kijk eens rustig voor wat het is? Wat zie je dan?

Wat ik zag als ik met de duvel geconfronteerd werd was een angstig klein kind, een persoon of energie die de macht over een ander wilde hebben voor diverse redenen, ik zag dreiging, en hoorde dreigementen welke alleen maar voortkwamen uit zwakte, zodat ik deed wat deze energie/persoon wilde, ik zag ogen zonder liefde, allemaal redenen welke niet overeenkomen met de Universele wetten en reden die ver afstaan van onvoorwaardelijke liefde.

Kijk je liever weg van de duvel dan blijft ie je achtervolgen, aan alle kanten komt ie op je af, hij maakt je steeds banger, net zolang tot je in een hoekje verdwijnt en als een klein hoopje angst in elkaar zakt.

Daarom hebben vele grote wijzen je altijd verteld “Ken Uzelf”. Want als je jezelf kent, weet je wie je bent tot op het diepste niveau, namelijk een Goddelijk wezen van licht, dan kun je de duvel aankijken vanuit je innerlijke liefdes kracht en in het aanzien van Gods licht, verdwijnt de duvel, hij zakt in elkaar tot een hoopje stof welke je gemakkelijk verwijderd.

www.liefdevoorjeziel.nl