Veel voelen. twijfel niet aan jezelf

Veel voelen. twijfel niet aan jezelf

2 april 2021 / Door Angelique


Als je door een transformatie proces gaat en heldervoelend bent (of helderhorend, helderziend) of deze ervaringen krijgt is het momenteel extra van belang om dicht bij jezelf te blijven.

Want het is niet altijd makkelijk als heldervoelend mens in een wereld te leven die op zijn kop staat en waarbij je elke onderdrukte emotie, pijn en verdriet van mensen en dieren voelt, om jezelf staande te houden. Daarbij voel je vaak ook de kosmische energieën veel sterker, waardoor je veel meer rust nodig hebt dan anderen.

Ook is het van belang om onderscheid te kunnen maken tussen informatie waar je niets mee wil of kunt en ware Goddelijke informatie (voor het hoogste goed, van allen). Waarnemen en meditatie is van belang in deze tijden.

Helder-voelend zijn gaat niet alleen over emoties/gevoelens/gedachten van andere mensen en dieren en kosmische energie voelen/doorkrijgen, maar juist ook over een zuiver contact met je hoger zelf en licht * informatie doorkrijgen over jou persoonlijke pad van licht. Hoe natuurlijker en authentieker je leeft, dicht bij je ware zelf, hoe zuiverder de informatie is en hoe meer je door de sluier heen ziet.

Vroeger ging ik zelf naar spirituele beurzen, en heb daarvan geleerd, want hoe paranormaal je ook bent, het gaat erom; waar ben je op afgestemd, wat zijn je intenties? Welke inwijdingen in het leven heb je meegemaakt en onderzocht? Welke keuzes maak je in tijden van chaos? Door wat laat je je leiden?

Twijfel niet aan jezelf.

Als je het onzichtbare waarneemt en/of vermeld kun je afgewezen worden door mensen, ze vinden je misschien een beetje vreemd, zweverig. Zo kun je bijvoorbeeld gebeurtenissen voorzien en een innerlijk weten hebben, welke anderen niet altijd begrijpen.

Twijfel hierdoor niet aan jezelf, als je voelt dat je een juist pad bewandelt, naar binnen keert in plaats van naar buiten, zul je steeds meer vrede en liefde in en voor jezelf voelen, dit is een indicatie dat je op de juiste weg bent.

De tijd is gekomen dat de mensheid mag weten wie hij/zij is, ten diepste, dat is bewustzijn en door te meer voelen worden we bewuster.

www.liefdevoorjeziel.nl