Transformatieproces

Transformatieproces

26 september 2021 / Door Angelique

Omdat ik bij wil dragen aan de bewustzijnshift heb ik de website liefdevoorjeziel.nl een aantal jaren geleden gemaakt, er is veel informatie op te vinden waardoor je meer kunt begrijpen wat er allemaal met je gebeurt.

Je hebt misschien mystieke ervaringen of belandt in vorige levens, waardoor je ineens iets beter begrijpt over emoties en gevoelens die je ervaart. Je krijgt andere inzichten over jouw leven en het leven om je heen. Ook wordt je vaak veel gevoeliger voor energie in en om je heen. Vaak ga je een tijd in afzondering leven, gewoon omdat andere mensen je teveel energie kosten en je meer tijd nodig hebt om dicht bij jezelf te blijven. Als je 3e oog wordt geopend ga je door een heel intens proces. Als je 3e oog opengaat verandert je hele energetische lichaam en dit kan heel vreemd aanvoelen.

Als je in een transformatie meebeweegt, contact maakt met je ziel, wordt je bewustzijn ruimer wat letterlijk meer ruimte geeft. Wat er ook gebeurd. Blijf op het pad van licht en leef met liefde voor je ziel, weet > Je bent niet alleen! Nu steeds meer mensen bewuster worden zullen meer mensen zich meer gaan richten op de ware aspecten van het Goddelijke zelf.

In een transformatie proces, zie je dat je je staande hebt proberen te houden in een wereld en aangepast hebt aan iets anders dan je eigen natuur. Je beschermt je gevoelens van angst, ongenoegen en je helpt graag de illusie in stand te houden omdat je anders te veel gaat voelen, gevoelens die niet echt prettig zijn liggen diep verscholen in je onbewuste. Het transformeren begint als je bewust wordt van je onbewuste gevoelens en deze durft te zien voor wat ze zijn.

Veel mensen doen mee in een systeem die eigenlijk tegen hun gevoel ingaat. Als je doorziet dat oude overtuigingen die je hebt meegekregen vanuit je opvoeding en vooral vanuit de maatschappij niet stroken met de universele waarheid, met je eigen hoger zelf, met je innerlijke bron, snap je ook waarom je bijvoorbeeld depressief was, angstig, eenzaam of je hier niet thuis voelde.

Er is ergens een blokkade ontstaan tussen jouw innerlijke zelf en de buitenwereld waardoor je je afgesneden voelt, bv; je hebt je teveel aangepast aan normen en waarden die niet zuiver zijn, niet van jouw zijn en/of je realiseert je dat je jezelf onbewust hebt aangesloten op een systeem die vernietigend is voor jouw gezondheid, als je hiervan bewust bent dan beweeg je de goede richting op, dan begint het transformatieproces. Je komt dichter bij jezelf, je komt thuis bij jezelf en je gaat dan pas echt van jezelf houden.

Alles is energie en alles is met elkaar verbonden. In deze wereld gaat het vaak over winnen, prestatie en geld, dingen die veel mensen niet meer vatten. De ziel komt als het ware in opstand. Momenteel gebeurd dit collectief. Ga hier niet aan voorbij, maak contact met je ziel. 

Als we onze eigen Illusies, angsten durven aan te kijken ipv ervoor weg te lopen, dan heeft het geen vat meer op ons. En dat zorgt ervoor dat je op een ander pad komt in je leven, het pad van licht! Hier in het licht hoef je je niet aan te passen aan anderen en het spelletje mee te spelen, dan kun je niet meer, je kunt en wilt niet meer in een wereld van bedrog en pijn leven. Je gaat je eigen weg en komt steeds dichter bij jezelf en je gaat ook meer mensen op deze wereld zien die het pad van licht bewandelen. Alleen al astrologisch gezien leven wij in een tijd waarin vele mensen bewuster worden en deze collectieve shift zorgt voor een grote verandering op de wereld.

Herinner jezelf, maak contact met je hart en ziel. Op deze website vind je vele richtlijnen die je kunnen helpen om hiermee te beginnen nav mijn ervaringen. Mediteren lijkt vele mensen saai, maar dit brengt je echt veel. Je hoeft hiervoor niet in kleermakerszit te mediteren. Je kunt het tijdens het wandelen, tuinieren of wat dan ook doen. Richt je aandacht volledig op wat je doet en neem waar. De kracht van waarneming van je gedachten, je lichaam, je handelen, zal er direct voor zorgen dat je dichterbij jezelf bent en blijft en tevens kun je bewust worden van destructieve gedachten, aangespannen spieren en meer. Door bewustwording kun je dit vernieuwen.

Collectief is de menselijk ziel verstrikt geraakt in de materie en zoekt een manier om daar van los te komen. De ziel wil terugkeren naar de Goddelijke werkelijkheid, dat kan alleen als de mens zijn herinnering aan zijn Goddelijke Zelf weet terug te halen (ook wel het multidimensionale zelf genoemd). Heal jezelf, begin met bewust Zijn, van alles wat je denkt, doet en voelt. Zie en voel vooral wie jij bent, een Goddelijke wezen van licht.

Hartelijke groet

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl