Terug naar je ware natuur.

Terug naar je ware natuur.

25 juli 2021 / Door Angelique

Een ontwaken kan in een flits gebeuren.
Je bent voor altijd veranderd.

Heilige reis

De mannelijk energie zit al een tijdje in een collectieve “donkere nacht van de ziel” en momenteel klopt deze aan vele deuren. Misschien niet voor de trouwe lezers van Wakkere mensen, alleen zijn er waarschijnlijk vele nieuwe lezers, mensen die een andere weg aan het zoeken zijn.

Het klopt niet meer, wat men doet en wat men voelt. Alles waar het systeem waarde aan geeft, en dit indoctrineerde via de vele kanalen van de matrix, in de breinen van mensen, voelt niet meer goed. Veel mannen, maar ook de vrouwen welke een sterke mannelijke energie hebben -om zich staande te houden in dit huidige systeem -, voornamelijk op het werk, beginnen het nu echt goed te voelen, ze snakken naar een verandering. Alleen velen weten niet hoe.

De mannen en vrouwen zitten al jaren in een dubbele opgelegde rol. Ze moeten sterk zijn, werken en voor het gezin zorgen maar ook gevoelig zijn en het huis schoonhouden, sportief zijn en er goed uit blijven zien, sexy zijn, en vooral een goede baan hebben. Ze komen tijd tekort om tot bezinning te komen. Bezinning/ spiritualiteit is in deze maatschappij ook neergezet als soft/zweverig en een watje wil niemand zijn, denkt men.

Mannen nemen vaak de rol van de sterkste op zich, waar emoties lange tijd onderdrukt worden om zich staande te houden en aanzien te behouden (het ego), zo ook vrouwen, die op het werk vaak zich harder moeten tonen dan dat zij zijn, en hierdoor thuis de boel niet meer draaiende kunnen houden of buiten werktijd totally uitgeblust op de bank hangen met een wijntje.

Voor veel mensen is de nieuwe weg lastig te zien. Ze twijfelen nog of kunnen het niet zien. Is het daadwerkelijk die richting die mij gelukkig maakt? Ze twijfelen en toch ook zijn ze totaal klaar met het leven wat ze tot nut toe hebben geleid. Vele hebben jaren meegedraaid in de matrix van seks, aanzien, goed betaalde banen, veel sporten, scoren en drank, deze geven nu echt helemaal geen voldoening meer.

Mannen en vrouwen die werkloos raken en raakte in de afgelopen jaren en dan in de sociale voorzieningen vervallen worden ineens behandeld als een nietsnut, vaak wordt men totaal ontkracht zonder eigen inspraak, je stem heeft ineens geen enkele waarde meer en men vraagt zich af; Ben ik hiervoor altijd zo een volgzame burger voor geweest? Ben ik hiervoor 30 jaar lang om half 7 opgestaan met 4 weken vakantie per jaar? En dan bejegent men mij nu zo? Een systeem waar ik notabene 30 jaar lang voor betaald heb voor sociale voorzieningen en nu ik daar aanspraak op maak word ik als een schooier behandeld? En hier worden de meeste pas echt wakker!

Iedereen die dit een nieuwe weg in wil slaan kan ik een advies geven. Doorzie de programmering en laat alles los wat je ooit geleerd hebt wie je zou moeten zijn. Een goede burger zijn voor het systeem heeft totaal geen zin in het huidige systeem. Want de Universele waarden vind je hierin niet terug. De waarde van dit systeem moet je loslaten, vind je innerlijke waarde, waarden die je ziel herkent. De spirituele waarheden die in elke mens verborgen zitten, deze informatie welke in je ziel zit wil eruit, deze laat van zich horen zodra jij je overgave aan het Goddelijke in jezelf toelaat. Van hieruit kunnen we met zijn allen bouwen aan een nieuw systeem van vrede, liefde en licht.

Hoe is dit toch allemaal zo gekomen?

Lang, lang geleden kwam er een tijd van verandering in de samenleving en verschoof de energie naar mannelijke dominantie. De religies werden uitsluitend geleidt en bekrachtigd door mannen, deze zochten naar manieren om de aanbidding van de Godin en de goddelijke vrouwelijke vaardigheden neer te halen en te onderdrukken. Omdat de kracht van de mensen -volgens de kerk – buiten hen lag en niet in zichzelf, zodat mensen afhankelijker werden van het systeem. Er is toen langzaamaan een grote onbalans ontstaan. In het nieuwe tijdperk is het de bedoeling dat de vrouwelijke eigenschappen ook weer deel gaan uitmaken van onze samenleving.

De vrouw brengt leven voort, moeder aarde is vrouwelijk, zonder haar kracht geen voedsel of nieuwe kansen. Zonder de moeder, het vrouwelijke, kan er niets doorgegeven worden en/of voortbestaan. Eer je innerlijke Godin, maak er dagelijks een momentje voor vrij. Voor iedereen nu komt er een punt waarin je ziet dat het denken (het mannelijk rechter-brein) niet veel meer oplost en op zichzelf staand geen bijdrage meer levert in het leven. De kracht van stilte, innerlijk weten en zachtheid voor jezelf, liefde voor jezelf en je omgeving, zijn krachten van de Godin. Eer je/de innerlijke Godin en geeft deze kant veel ruimte in deze tijd. Ook voor mannen die vastlopen en merken dat het denken hen niet meer kan helpen, ook zij zullen in de stilte contact kunnen maken met de Godin, de grote moeder ook genoemd. Want ook mannen zijn door de komst van de kerk afgesneden van hun ware natuur.

Balans 2020 meditatie vind je op de website en kan je ondersteunen.

De grot die je niet durft te betreden
kan het licht bevatten dat je zoekt

– Rumi

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl