Solo Power

Oefening, ritueel /ceremonie om jezelf te eren en te centreren. 

Ik hoop dat je er net zoveel aan hebt als ik en iedereen die de kracht van dit oeroude ritueel heeft ervaren.  Werkt super krachtig en eigenlijk een must voor hooggevoelige mensen. Vooral in deze chaotische tijd waarin we midden in de overgang naar een ander tijdperk zitten, is het erg ondersteunend.

Misschien weet je dat de cirkel voor het eeuwige staat, de cirkel is rond,  oneindig dus en zo ook onze ziel. De cirkel en de windrichtingen zijn altijd door alle volken over de hele wereld gebruikt om gecentreerd op deze wereld te leven, in balans. Het brengt je kracht en inzicht in jezelf.

Het is belangrijk om te realiseren waar je staat op deze aarde, door de oefening waarin je jezelf centreert sta je steviger in je schoenen en blijf je dichter bij jezelf. Je ziel zal zich absoluut gesteund voelen door je intentie en de kracht die je oproept. Je ziel zal zich nog zichtbaarder maken voor jezelf.

De oude universele kennis, die reeds in je zit, activeer je hierdoor! Door middel van de afstemming op de windrichtingen en dan op jezelf, het is dus niet zo dat alles van buiten komt, je gaat al je innerlijke krachten activeren door dit ritueel.

Meer lezen >>>