Schenk jezelf een liefdevolle glimlach

Schenk jezelf een liefdevolle glimlach

1 augustus 2021 / Door Angelique

Lieve mensen,

Laatst ving ik een gesprek op, 2 mensen die klaagde niemand te hebben en helemaal alleen te zijn… Hierdoor werd ik geïnspireerd om dit te schrijven en te delen.

Oh lieve mens, wees niet bang om alleen te zijn.

Wees niet bang om alleen te zijn – en in deze tijd, om alleen te staan – het is hier waar je je Goddelijke zelf zal voelen!

Als je alleen bent en het voelt niet fijn voor je, train jezelf er dan om je eigen beste gezelschap te zijn. Hoe doe je dat dan? Door waarnemen. Neem gewoon je gedachten waar en als je ontdekt dat je negatieve gedachten over jezelf of je situatie hebt train jezelf door daarvoor in de plaats een positieve gedachte neer te zetten. Herhaal deze positieve gedachte 3 keer hardop! Als je bijvoorbeeld denkt; Ik verveel me, kun je ervan maken; Ik ben vrij om te doen wat ik wil!

Daarna ga je met je aandacht naar je hart, voel hier en zend het gouden lichtstralen in gedachte en zo ga je even uit je hoofd. Al blijf je 5 seconden met je aandacht bij je hart, dat is voldoende om te beginnen. Daarna ga je met je aandacht naar je voeten en voelt de grond even goed, hiermee maak je de verbinding met je gronding.

Dit is zo een simpele oefening die je automatisch steeds vaker gaat toepassen. Je voelt, je neemt waar en het kost je weinig moeite of tijd, je verandert het patroon hierdoor op een effectieve en krachtige manier!

Als je alleen bent kun je alles doen wat je hart je ingeeft, zingen, dansen, of gewoon stil aanwezig zijn.

Wat heb je jaren en jaren gedaan met je glimlach of stralende lach?! Deze heb je aan zoveel mensen vrijelijk geschonken, dat is mooi, alleen nu is de tijd om deze stralende lach aan jezelf te schenken!

Wil je je niet alleen voelen, dan zul je bij jezelf aanwezig moeten zijn. Bovenstaande oefening is simpel en doeltreffend en ik hoop dat iedereen hierdoor zal ondervinden dat ze geen liefde nodig hebben omdat dat ze liefde zijn!

Hartelijke groet, Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl

padvanlicht

www.liefdevoorjeziel.nl