Message from the Soul

Message from the Soul
Geschreven door Angelique / 6-5-2020

 

De mensen die nu wakker zijn, de mensen die op zijn gestaan, de mens die nu opstaat, de mensen die zich niet langer verbergen.

 

De mensen op aarde zijn wakker geworden. Herinneren zich hun Goddelijke kern, herinneren zich de missstanden.

 

Wij zijn de lijn van kinderen van de Katharen, van de Essenen, van de heksen die allen vermoord zijn door de elite! Wij zijn het die deze misstand van het verleden voelen in onze ziel en daarom zijn wij degene die de waarheid aan het licht willen brengen.

 

Wij laten het niet weer gebeuren, wij hebben de tijd van kosmisch licht mee. Wij mogen en kunnen onszelf laten zien. Wij zijn een grote zielengroep die de waarheid al langer ziet. Wij zijn de zieners en de strijders van het licht.

Wij zijn degene die op onszelf leven, niet passend in dit systeem. Wij zijn de mensen die het licht verspreid hebben, jaren en jaren voor deze crisis in 2020.

Weet jij ook dat het ze dit keer niet gaat lukken?

 

Dat de misstanden uit het verleden recht gezet gaan worden? Dat je hiermee de hele lijn van jouw familie opschoont, de familielijnen voor ons tot 7 generaties terug.  

 

Voor hen die kosmische lichtkrachten niet mee hadden, wiens ziel werd verduisterd door krachten buiten henzelf.  Eer je voorouders, zet ze in het licht, brand een kaars voor ze en laat ze weten dat je Weet.

 

Gerechtigheid zal komen, wij zijn degene die de ziel niet verloochenen en deze is krachtiger dan ooit!

 

 Geschreven door Angelique