Intuitië is de GPS van de ziel

Intuitië is de GPS van de ziel

15 december 2021 / Door Angelique

Sinds wanneer is het zo dat in dit systeem onze intuïtie ondergeschikt is aan rationele verklaringen/wetenschap?

Onze intuïtie, ook wel genoemd, de stem van de ziel, is heel waardevol.

Door naar je intuïtie te luisteren kun je leed voorkomen, geluk hebben, iets geweldigs op het spoor komen, een nieuwe weg vinden, je energie in balans houden en nog zoveel meer.

Bedenk goed, dat als mensen je intuïtie niet serieus nemen, dat hun probleem is en niet de jouwe.

Veel instellingen ontkrachten deze krachtige energie, die wij van nature hebben ontvangen om onze Goddelijkheid te leven.

Intuïtie is een gevoel wat zich vaak ineens in een beeld of flitsende gedachte kenbaar maakt, vaak als je niet met het specifieke onderwerp bezig bent in je hoofd, maar als je – met rust in je hoofd – iets aan het doen bent, de tuin of de vaat bijvoorbeeld.

De flits van intuïtie komt ineens bij je binnen, als dat gebeurd, besteed hier dan zeker aandacht aan.

We hebben geleerd om het af te doen als; Oh, een rare gedachten, niet betrouwbaar, waar komt dit weer vandaan?

En misschien let je er verder niet op en ga je gewoon verder met de vaat doen. Dat is zonde, want deze scheppende kracht hoort bij je, net zoals als het blad van de bloem!

Het is aan jou om deze oude programmering te deleten en te her programmeren. Vertrouw op je intuïtie en ontwikkel je intuïtie door deze serieus te nemen en als ware kracht te erkennen.

Hoe vaker je deze kracht gebruikt, hoe vaker deze zich laat zien, net als de blaadjes aan een bloem kan je intuïtie groeien, het blad wordt sterker, kleurrijker en vult je als geheel aan zodat je sterker in het leven staat, want je intuïtie is een krachtige tool!

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl