Het energetisch terugvorderen van je bescherming/je verbinding met de Aarde.

Het energetisch terugvorderen van je bescherming/je verbinding met de Aarde.

Meditatie placenta en navelstreng

Door Angelique

Het is alleen de fysieke realiteit welke is verbonden aan tijd en ruimte. Je bent een bewust wezen met meerdere niveaus van bewustzijn, welke verder gaan dan de fysieke wereld.

Zo is het mogelijk om in de tijd te reizen.Hoe ingewikkeld dit vroeger wellicht was om in de tijd te reizen, nu is dat niet meer zo. In deze tijd is het makkelijker door het grotere bewustzijn en het weten van de meerdere bewustzijnsniveaus.Zo heb ik een tijdreis gemaakt afgelopen week naar het moment nadat ik geboren was. Omdat ik voelde dat ik mijn placenta en navelstreng, na het moment van mijn geboorte, een veilig plekje in onze aarde wilde geven.

Als je geboren wordt op deze planeet, meestal in een ziekenhuis (of geboortehuis in vroegere tijden) dan was/is het zo dat de nageboorte,door zusters werd meegenomen en bij het vuil werd gelegd, of in zee wordt gegooid? We weten het niet zeker maar het is verdwenen, weg van jou naar een onbestemde plaats. Ik wilde dat opnieuw met respect wijzigen, het had een plek van bestaan nodig!

Toen de mens meer oorspronkelijk leefde – meer verbonden was met de natuur–werd de nageboorte begraven in de aarde / je geboortegrond. Dit gebeurde vaak met een ritueel waarin ook dankbaarheid werd getoond voor de bescherming en de voeding door de placenta en navelstreng. Deze werd begraven op een zelf gekozen plekje in de aarde, een tuin of ander natuurplekje in de omgeving van je ouderlijke huis.

Het is dus zo dat de placenta en navelstreng je bescherming en je voeding zijn terwijl je groeit om op aarde te komen. Op het moment na je geboorte en nageboorte wordt de verbinding met de navelstreng vaak – te snel – bruusk doorgeknipt en verwijderd van baby en moeder. Dit is in tegenspraak tot hoe het oorspronkelijk was, een heilige handeling, zo zou ik zelf benoemen, welke met het grootste respect zou moeten gebeuren. Kan het zijn dat de huidige actie hier omtrent, de onbestemde bestemming van onze nageboorte energetisch schade opleveren voor ons leven op aarde?!

De waarde van het begraven van de placenta en de navelstreng wordt in onze cultuur volledig aan voorbij gegaan, zo wordt jouw als moeder geeneens gevraagd wat je met de placenta/navelstring wilt doen?! Als je dieper gaat graven en het feitelijke verhaal ziet over hoe dingen gaan > om volledig vrij te zijn kun je jezelf aangeven als enige erfgenaam/levend persoon bv, wordt er steeds meer duidelijk. Ik voelde sterk, ik ga in ieder geval energetisch mijn geboorterecht terughalen!

Dat wat van ons is kunnen wij energetisch terug vorderen.

Bij mij zelf voelde ik een wezenlijk verschil nadat ik deze tijdreis/meditatie had gedaan en het gebeuren energetisch heb geheeld. Ik wil het graag in het kort delen omdat het voor anderen wellicht ook een verschil kan maken.

Ik weet waar ik geboren ben, ik ben daar naar de plek terug gegaan, een sprong terug in de tijd. Voor de mensen die dat niet weten; Van bovenuit reis je naar je geboortestad, dan visualiseer je een bed waarin je moeder ligt met de pasgeboren “allerliefstejij.

Wees bewust van de datum, plaats en tijd tijdens de tijdreis.

Mijn reis begon met een binnenkomst in de kamer waar ik geboren ben, op het moment dat de zuster mijn placenta op wilde pakken en wilde gaan afvoeren, zei ik tegen haar; Geef dat maar aan mij, ik zorg hier wel voor. Ze gaf het aan mij en ik ben toen naar het park gegaan voor het geboortehuis waar ik mijn bescherming en voeding begraven heb met respect en aandacht.

Daarna heb ik een meditatie naar het centrum/midden van de aarde gedaan en contact gemaakt door middel van krachtige stralen van wit kristallicht diep de aarde in, direct naar mijn placenta.

Later bedacht ik me dat er een witte steen met mijn naam en geboorte datum in wilde leggen, zodat, als ik mediteer en de behoefte voel contact te maken, dit veilig kan. Een ieder kan dit geheel op zijn eigen manier invullen/neerzetten natuurlijk, luister gewoon naar je gevoel, de wijsheid van je hoger zelf!

Voor mensen die niet goed zijn in visualiseren; ga ervoor zitten met pen en papier en herschrijf het gebeuren in hoe jij het zou willen, schrijf het verhaal zonder te gaan denken. Hoe je deze – terug in de tijdreis – ook gaat doen, doe het in elk geval op een rustig moment, je kunt eventueel eerst een gebed of een adem-meditatie doen, een kaars branden, een baby foto erbij nemen, misschien wil je erbij zingen? Wat er ook maar doorkomt, volg je gevoel. Vergeet niet aan het einde van de reis weer terug te komen in het Nu, realiseer de datum van vandaag en waar je je bevindt.

www.liefdevoorjeziel.nl