Hartbrein

Hartbrein

Door Angelique

Mind control wordt veel toegepast op allerlei gebieden, leef meer vanuit je hart en in het nu, dat is de boodschap voor het nieuwe tijdperk.

Als genoeg mensen de verbinding weer kunnen maken met hun hart en de liefde die daar huist, de liefde die overal om ons heen aanwezig is zoals in de natuur, en als we de schoonheid en de heiligdom van dit leven weer gaan begrijpen, dan kunnen we het overheersende bewustzijn verschuiven van verstand naar hartbewustzijn. Wij zijn vonken van Goddelijk bewustzijn.

De 5e sfeer is een lichtrijk welke zich concentreert op het menselijk hart en welke resoneert met de aardse biologische schepsels en planten. Eigenlijk het leven dus gewoon zien voor wat het werkelijk is, want de Goddelijkheid en de liefde vindt je in alles wat leeft. Alleen via het hart ben je verbonden met de schepper van de oorspronkelijke wereld, een gevoel van vrijheid, liefde en licht  maakt de verbinding met de bron voelbaar, dat kan ook alleen vanuit het hart. Met je hoofd kun je er misschien wel naar toe maar door de deur gaan, lukt alleen via je hart!

De hoeder van de 5e sfeer (ook wel 5e dimensie genoemd) zijn de Pleiaden, een sterrenstelsel dat zich in het sterrenbeeld Stier bevindt. De Pleiadiërs zijn in de afgelopen 30.000 jaar de voorouders van vele inheemse volken, zoals verscheidene prehistorici aangeven. De centrale ster van de Pleiade is de Alcyone. In deze tijd -terwijl de Maya kalender het ontwaken van de aarde bewerkt, stemmen de Pleiaden zich op ons zonnestelsel af en komen steeds meer in contact met de mensen op aarde.

Duizenden jaren lang heeft de mens de werkelijkheid begrepen door middel van de mythologie, simpel door afgestemd te zijn op hun hoger zelf. Intuitiëf lazen zij de de verhalen van de sterren. Waar wetenschappers deze tijd ontdekkingen doen zijn deze al vele eeuwen terug beschreven en waargenomen door inheemse volken. De moderne wereld is deze verbinding, die de bron van rijke oude tradities vormt, kwijtgeraakt. Sterren-overlevering is de oerbrug naar de hogere sferen/dimensies.

Sterren zijn de cellen van de melkwegen, net als de cellen in ons lichaam. De sterren-overlevering maakt het cel geheugen, het geheugen dat met licht is gecodeerd in onze cellen, opnieuw wakker. De ouden keken naar de sterren en luisterden en al zingend naar. Het lijkt alsof we deze draad naar de goddelijke geest zijn kwijtgeraakt. Nog maar honderd jaar geleden schilderde van Gogh de sterren aan de nachtelijke hemel als ronddraaiende galactische licht spiralen.

Contact met de 5e sfeer voel je via de liefde die in jezelf zit, deze raakt je diep aan nadat je overtuigingen over aangeleerde maatschappelijke orde en hoe je zou moeten leven uit je systeem hebt verwijderd. Je komt in een staat van totale acceptatie van jezelf, hoe je leven er ook uitziet op dat moment. Je maakt contact met je ziel en hierdoor ook opnieuw met je hart, alleen op een dieper niveau. De sterren kunnen je hierbij helpen. Kijk naar de sterren en laat de energie van de sterren je overstralen. De enige manier om liefde te kennen is door haar te ervaren. En dit betekent deze te ervaren in en met het Zelf.

Kies het pad van jouw hart. Wordt een met jouw hart. Veel zoekers willen het universum zelf begrijpen, dat kan door middel van liefde. In de eerste plaats liefde voor jezelf, contact met je hart en ziel. Het betekent niet dat je altijd maar lief en aardig gevonden moet worden! Het gaat om liefde voor jezelf in de eerste plaats. Het kan zijn dat je soms van je af moet bijten, om jezelf in liefdevolle waarheid te beschermen. In contact staan met je hart (en ziel) en voor liefde kiezen, dat kan alleen als je in 1e instantie kiest voor zelf-liefde.

De waarheid van je hart volgen betekent soms dus ook een ander teleurstellen. Kijk altijd eerlijk naar jezelf, je gevoelens en je handelingen, zonder oordelen. Volg de weg van je hart, ook al is dat niet de weg van de maatschappij of verwachtingen van anderen, zolang je jezelf of een ander wezen niet schaadt, volg je gewoon je hart.

Met aandacht leven, is ook bewust worden van jouw hart-gevoelens, wat voel je? Volg je je hart? Waarnemen van gevoelens en doorvoelen helpt je in deze dimensie om bewuster te leven. Wees bewust van je handelingen, gedachten en je gevoelens.

Er zijn ook boeken die zijn geschreven vanuit een hoger bewustzijn, deze resoneren vaak met de 5e sfeer of hoger. Diverse boeken over Sjamanisme, oude inheemse volken, deze verhalen nemen je mee op reis in je hart.

Neem waar zogezegd, mediteer of wees gewoon stil en wees creatief, heb jezelf lief. Wandel onder de sterren, kijk naar de schitteringen van de sterren in de avond voor je gaat slapen. Voel de sterren en de maan, de stralen op je lichaam.

Creatief bezig zijn, tekenen, schilderen, dansen, muziek maken, als je creatief bezig bent verhoog je je frequentie vanzelf, het werkt hetzelfde als mediteren, als je ontspannen met iets creatiefs bezig bent waar je plezier aan beleeft verruim je het veld, het wordt stiller in je hoofd. Dit dagelijks doen, maakt dat je makkelijker contact maakt met je hartbrein.

Leef zoveel mogelijk in het nu, denk niet teveel aan morgen of volgende maand of volgend jaar, dit kun je oefenen door je gedachten waar te nemen en je af te stemmen op je Hoger zelf. Door in het nu te leven verhoogd je frequentie, want de rechter-hersenhelft krijgt ruimte, Je denken (linker-hersenhelft) moet wel een stap terug doen, gedachten gaan langzamer, omdat je in het nu leeft.

www.liefdevoorjeziel.nl