Empathisch sterrenlichten

Empathisch sterrenlichten

6 oktober 2021 / Door Angelique

Alleen al door hun aanwezigheid veranderen empathische mensen de wereld, ze hoeven niets anders te doen dan er gewoonweg te zijn.

Omdat ze gevoelig en empathisch zijn kunnen sommige sterrenlichten moeite hebben met de wereld om hen heen en hun eigen ik.

Velen nemen de gevoelens of stemmingen van anderen over. Mensen die van nature introvert zijn geven er de voorkeur aan om alleen te zijn of in een kleine groep.

Te veel mensen bij elkaar kan overweldigend zijn, sommige (jonge) sterrenlichten merken dit niet direct op, ze voelen dit pas later, soms pas de volgende dag!

Maak je last lichter, vooral in de huidige tijd, door jezelf niet onder druk te zetten om erop uit te gaan.

Wees aardig voor jezelf, gun jezelf de tijd en zorg ervoor dat je nieuwe energie krijgt door dingen te doen die je ontladen en weer opladen.

Ga op de rem staan en behandel jezelf als een bijzonder kind. In de huidige wereld is het bijna normaal om altijd bezig te zijn, veel mensen hebben het gevoel dat ze meer moeten doen, dan ze doen. Laat deze oude overtuiging bewust los, want het is al genoeg dat je hier gewoon bent.

Dit kan een fase zijn die je doormaakt doordat je energie veranderd. Als het inhoudt dat je moeite voor anderen moet doen, dan is het nu het moment daar bewust van te worden. Wees gewoon aanwezig zonder extra moeite. Het is okay om aandacht te geven aan jezelf, ipv aan de buitenwereld.

Heb jij een kind thuis, een gevoelig sterrenkind? Houd hier dan rekening mee. Luister naar de behoefte van het kind, in plaats van de behoefte die de buitenwereld aan het kind stelt. Weet dat een kind niet is geboren om te voldoen aan de eisen van de buitenwereld of een systeem welke hen uitput. Een kind is geboren om te leven in vrede, liefde en licht.

www.liefdevoorjeziel.nl