Eenzaamheid overwinnen

Eenzaamheid overwinnen

12 mei 2022 / Door Angelique

Als je je eenzaam voelt is het een teken om in contact te komen met je ziel, om zelf je beste vriend/vriendin te gaan zijn.

Als je aanwezig bent bij jezelf dan bestaat eenzaamheid niet. Eenzaamheid is een programma – niet van het licht – welke diep, op een occulte manier, via tv en tijdschriften je beïnvloedt om je geest en hart in 2 te splijten. Je moet er wel bewust en wakker voor zijn om het te doorzien, bewustwording is essentieel als je het gevoel hebt eenzaam te zijn. Als je eenzaamheid ervaart neem dan eens waar hoe je tegen jezelf praat in gedachten, hoeveel hou je echt van jezelf?

Heb je begrip voor jezelf? Al begrijpt niemand anders je, dat zou niet uit moeten maken, begrijp je jezelf?

Stel je eens voor dat er veelvuldig op tv mensen te zien zijn die genieten van het leven, of ze alleen zijn of niet, het doet er niet toe. Soms zie je alleenstaande mensen in de media, maar dan worden ze vaak neergezet als vreemde vogels of zielige mensen. Zodat jij ook denkt een vreemde vogel te zijn omdat je alleen bent.

De dating programma’s dagelijks op tv geven ook de boodschap dat het beter is om te daten, om iemand te zoeken. Veel van deze programma’s zijn trouwens wel erg makkelijk te doorzien.

Je hoeft geeneens 100 procent wakker te zijn om waar te nemen dat veel van deze programma’s weinig tot niets met liefde te maken hebben. Het vult misschien een leegte op, tijdelijk dan, want dat is meestal met iets wat van buiten moet komen.  Want alleen jij zelf kan deze plek invullen en inkleuren met licht, door liefde voor jezelf te voelen. Al die dating-programma’s alleen al, geven de onbewuste boodschap;  ga op zoek naar een ander want alleen is het leven  helemaal niet leuk.

De programma’s waar onbekende met elkaar gaan trouwen of koppels die op een eiland ​bivakkeren om verleidingen te weerstaan. Verleidingen van uitingen die echt helemaal niets met liefde te maken hebben.  Het is gewoon een lachertje voor de wakkere mens. Maar wat voor een invloed hebben deze programma’s op de jongeren en op de jeugd?  Daarom voel ik dat wij,  de mensen van de menselijkheid moeten proberen de jeugd te laten voelen en zien wat Liefde echt is, dat het  niets met een ander te maken heeft, maar alles met jezelf, dat eenzaamheid een programma is en dat vele programma’s van de media schadelijk kunnen zijn voor je zuivere ziel.

Eenzaamheid is eigenlijk een roep van de ziel; Ga echt van jezelf houden, maak contact met mij, roept de ziel hiermee.

Een bosje bloemen kopen voor jezelf is leuk, maar is het echt houden van jezelf? Houden van jezelf is je eigen weg volgen, jezelf eren en waarderen, voelen wie je echt bent, je eigen pad van licht bewandelen, ook al begrijpen anderen dat niet altijd.

Zolang jij een ander levend wezen geen kwaad doet heb jij het recht om je ziel te volgen en te leven hoe jij dat wil. Want je ziel laat je de weg zien. Heb daarom liefde voor je ziel en laat je nooit aanpraten dat je eenzaam bent omdat je alleen leeft.

You Do Not See Me For I Am Hidden Inside The Soul,
Others Want You For Themselves,
But I Call You Back To Yourself.

* Rumi

https://liefdevoorjeziel.jouwweb.nl/