Drakenfee Aine en de beschermer

Drakenfee Aine en de beschermer

17 september 2021 / Door Angelique

Aine is een mooie drakenfee die letterlijk schittert, haar licht is zilverachtig, helder en stralend, vol geestigheid, humor, oprechtheid en moed. Haar schoonheid is van de soort die inspireert en op anderen schijnt. Aine helpt vooral mensen die een lichamelijke overtreding hebben ondergaan; ze zet het karmische onrecht recht dat werd aangebracht door agressie, bemoeienis of elke ontkenning dat individuen het recht hebben om te kiezen als het gaat om hun lichaam, hun sexualiteit en hun liefde. 

Aine strijd tegen degene die ons vertellen dat onze vorm bij de rest moet passen, degene die eisen dat we ons conformeren, en dat we ingaan tegen wat onze eigen soevereine gidsen ons zeggen. Ze steekt haar handen uit en er stralen zilveren ballen van licht uit, waardoor we onzichtbaar lijken. Ze bestreed Sint Patrick die probeerde om Aine en haar gloed uit Ierland te verdrijven, door gewoon zo hoog te vibreren dat hij haar niet langer kon zien of voelen. Waardoor Sint Patrick onterecht geloofde dat hij haar had verdreven. De waarheid is dat ze gewoon verdwijnt voor degene die haar willen kwetsen. Al haar wetenschap van het maanlicht en wijsheid van de maan, van de magie van vrouwen en hun sensuele verrukking, bleven in leven terwijl zij naar een andere dimensie ging.

Nu is ze teruggekeerd en ze ziet ons als onschuldig. Zij is het enige wezen wat het concept van de oerzonde weerlegt en blijft weerleggen. De drakenfee heeft deze wetenschap sterk gehouden en in ons oor gefluisterd, in de wetenschap dat de wijsheid van de stralenden verder zou leven in ons. Haar zilveren tranen worden nu en dan vergoten zodat opgestapelde pijn vrij kan komen waardoor ze een zoete opluchting voelt. 

Werken met Aine;

Men vindt misschien dat u minder opvallend moet zijn, minder uitdagend in de uitdrukkingen van u vrijheid. Oudere mannen willen misschien dat u zich minder openlijk gedraagt en willen dat u rustig en braaf bent en hun orders opvolgt. Sta uzelf toe om vrij te zijn en te vliegen, vang de maanstralen op buiten in de nacht. Naarmate de maan voller wordt kunt u onder hem gaan staan en zijn stralen door elke cel voelen schijnen. De maan vult u met krijgerskracht en natuurlijke magie die u vrijheid en ware ziel ondersteund. Wees ontvankelijk en Aine zal je naar haar magische plekken leiden en dit galactische drakenfee wezen zal helpen verder te kijken dan u eigen ster, de Zon, naar de rijken daarachter. 

Aine zegt u; U bent veilig. U wordt beschermd. U bent Goddelijk. 

Hartelijke groet,

Angelique

www.liefdevoorjeziel.nl