De wijsheid van de Drakenfeeën.

De wijsheid van de Drakenfeeën.

20 augustus 2021 / Door Angelique

Drakefeeën zijn, net als verschillende mensen met veel bloedlijnen en met magische voorouders, onder wie uzelf, heilige beschermers van de planeet  de natuurlijke magische wezens van de planeet. Wezens met Drakefeeën bloed zijn erg gevoelig en hebben een helend doel, waardoor hun leven heldhaftig is, net als dat van u. Hun rol als beschermer is heilig en het is er een die nooit, tot vrij recent, begrepen of getolereerd werd. Vele mensen dragen de bloedlijn van de Drakefeeën in zich en anderen zijn zelfs galactisch van nature, omdat sommige van onze bloedlijnen afstammen van buiten dit sterrenstelsel. We zijn allemaal afstammelingen van de sterren en de Aarde.

Boodschap van  Tatsuya

Deze moedige en medelevende Drakenfee ,met al haar wijsheid weet wat het is om te twijfelen en dan in haar eigen macht te groeien.

Tatsuya zal u tonen wat het betekent om Draak te worden, Tatsuya betekent letterlijk “Draak worden” in het Japans en haar rol is ons allen te helpen vooruit te komen in het dichte bos van onze angsten en de deur te openen naar onze wil, onze intentie en ons duidelijke doel. Haar vlammen verbranden de onzuiverheden en giffen van zelftwijfel en haar vleugels kunnen ons leiden door landschappen waarvan we nooit hadden gedacht dat we ze zouden zien. Ze leert ons om een hoger perspectief te hebben, het meest van al toont ze ons allen om de moed in onszelf te vinden om te doen wat er moet worden gedaan.

Haar boodschap

We zullen door een smeltkroes gaan, ieder van ons en er veranderd weer uitkomen. U hoeft niet bang te zijn, want u angst zal u alleen maar kwetsen, terwijl u moed, die wordt getest en geoefend, zoveel van u grote potentieel zal laten zien. Want u bent heldhaftig, nobel en in staat om hierin te slagen. En hoewel het u kunt veranderen, zal het dit op geweldige manieren doen.

Bent u er klaar voor?  Nee? Zet u angst van u af en volg moed.

Ik zal u de waarheid leren over het herstellen van verdriet. Ik zal u leren om datgene wat u vreest tegemoet te treden en verder kunt gaan.

U bevindt zich nu in het proces van diepe transformatie en door deze deur binnen te stappen en het onbekende in de ogen te kijken zult u nieuwe hoop zien gloren voordat u daar zelfs van durft te dromen. De seconde dat u actie onderneemt is het moment dat u zult veranderen.

Hoe meer u de capaciteit van u, om dapper te zijn, verkent hoe verbaasder u zult zijn over u eigen vaardigheid om miraculeus tot uzelf te transformeren.

Uw angst verbergt een dieper dilemma, dat van niet eerlijk tegen u zelf zijn en dat Zelf niet kennen. Door deze moed-test zult u de denkbeeldige barrière die tussen u en u ware Zelfwaarde en Zelfliefde is vernietigen. Door deze test zult u leren om van u individualisme te houden, te herstellen van u conditioneringen en werkelijk uzelf te worden.

Werken met Tatsuya

Soms hebben we het gevoel dat slechts een beweging ons zal vernietigen; dat de wereld vol gevaar zit en de situatie die voor ons ligt op ons pad teveel is om mee om te gaan. We zouden ons liever willen terugtrekken naar de veiligheid van ons kleine leven, onder onze dekens om niet onder ogen te komen wat gezien moet worden.  U kunt uitbarstingen van vastberadenheid en sterkte voelen en u er klaar voor voelen angst aan te pakken als Tatsuya bij u is. Het is net alsof u de hele tijd een dappere vriend naast u hebt. Roep Tatsuya aan en voel hoe u moed groeit.

Ziet u geregeld een Libel op u pad? Denkt er dan aan dan u moedig kan en mag zijn! Libel In het Engels vertaald > Dragonfly.

www.liefdevoorjeziel.nl