De Wake up call!!!

DE WAKE UP CALL!!!
20 maart 2020 /Door Angelique

Ja, vele hebben het zien aan komen, als je al bewust was of erg intuïtief of je verdiept hebt in de oeroude mens en hun natuurlijk weten, dan is dit geen verassing. De paniek is toegeslagen in de wereld.

Nu is alles gefocust op het virus.

Deze tijd van chaos – maart 2020-  Deze aarde, planeet heeft een boodschap, daar zijn veel mensen het over eens. Ondanks dat wij weten van de freaky praktijken van de Nieuwe Wereldorde, accepteren wij gebeurtenissen en hebben gebeurtenissen geaccepteerd die de universele wetten ernstig schade toebracht.. Op een handje mensen na die in opstand is gekomen tegen gifstoffen (Roundup) dierenleed en onrechtvaardigheid in het algemeen. Wij kunnen de aarde en de natuur niet meer langer uitbuiten is al vaak geroepen maar door weinige gehoord.

Als wij in licht willen leven moeten we ook het donker onder ogen komen toch? Willen wij pijnlijke stukken helen en er licht op werpen, dan moeten wij in de donkere hoeken kijken, eerst in onszelf en dan in onze samenleving.  “ Onze natuur”  die is verbonden met alle natuur dus ook met alle dieren die leven op aarde.

De natuur, en wij, de dieren, alles is verbonden en alles is energie. Veel mensen roepen dat , maar begrijpt men het ook echt? Het gaat niet alleen om jouw of mij, het gaat om het geheel, dus ook alle dieren die op aarde leven.

Als ik deze dagen op Social Media kijk, zie ik dat het voornamelijk over de mens zelf gaat, de angsten en wat er gaat komen, de bescherming die men zoekt buiten zichzelf en hen innerlijke natuur of de natuur om. Er is gelukkig ook wel de boodschap om te blijven leven in liefde en licht dat is mooi want elk mens welke zich bewust is en in vrede en leeft heeft invloed op het grote geheel.

Toch valt het me op dat juist -Nu- ik dit soort berichten zie, dat men nog niet helemaal begrijpt dat alles energie is alles is verbonden, lees;

Ik las net weer dat straten in Spanje en Italië worden bespoten met gif, een zwaar desinfecterend middel.

De schrappen in de winkels staan vol met Dettol (welke zeer schadelijke zijn voor huisdieren, verbrande tongetjes van katten, voetzolen van honden, enzovoort en niet te vergeten voor onze aarde waar alles uiteindelijk in terecht komt). De agressieve groene aanslag reiniger overal weer in de winkel, deze lente, heerlijk om alles zo schoon te hebben, voor het oog dan. De natuurlijke orde , de biodiversiteit aangetast, wat weer invloed heeft op de kringloop van de gehele natuur.

Precies allemaal producten dus welke onze natuur en uiteindelijk dus het geheel aantasten. Denk je echt dat desinfecterende middelen het C- virus laat verdwijnen? Ik denk van niet. Ik denk dat je met deze agressieve middelen de boel alleen maar meer ontregelt.

Mijn buurvrouw gebruikte slakkengif, waardoor de egel geen eten meer had.

Roundop is goedgekeurd door onze overheid in 2018 voor opnieuw 5 jaar in Europa te mogen gebruiken. Terwijl deze -wetenschappelijk bewezen! – kankerverwekkend is. Serieus?  1 op de 3 mensen heeft tegenwoordig deze nare ziekte en Roundop wordt toegestaan door de overheid? Stralingen van telefoon en connectie met internet doen absoluut wat met onze gezondheid, sinds 4G zijn de aantallen mensen met deze ziekte ook gestegen, van 1 op de 10 naar 1 op de 3! Met 5G houden veel mensen hen hart vast omdat er berichten zijn dat het een bio-wapen is, maar de massa wilde er steeds niet van weten.

Nu spuiten ze gif op de straten rondom de bomen (die er nog zijn) ivm het C virus?

Ik las gisteren ook in de krant-met foto van een lachende chauffeur- die in een lange file stond, dat zijn kippen doodgaan achterin zijn vrachtwagen.

Dan ook nog een bericht gisteren waar mijn hart wel een vreugde sprongetje van maakte n.m.; Het stierenvechten in Spanje is afgelast ivm het corona virus. Yes, toch ook iets goeds van deze ellende!

Ook in het nieuws, de chauffeurs mogen nergens meer naar de toilet. Ja, dan kom ik weer op; alles is energie en alles is verbonden. Als wij het normaal vinden dat dieren in hun eigen  -angst ontlasting- 24 uur in een bloedhete of ijskoude vrachtwagen mogen zitten, op weg naar de slacht, met heel veel angst en totaal machteloos. Hoe denk je dan dat wij dit op ons bord krijgen? Nogmaals, alles is energie en is met elkaar verbonden, mens dier en natuur!

Zitten wij straks in een lock-down? Opgesloten in huis? Mogen we dan klagen? Want wij zijn nog gezegend vergeleken bij de varkentjes, koeien en kalfjes die vaak hun hele leven op 1 vierkante meter mogen doorbrengen voor ze in een vrachtwagen naar de slacht worden gebracht! Vergeet niet, 1.7 miljoen dieren per dag, alleen in Nederland. Je kunt denken of zeggen dat ik de mens niet met dieren kan vergelijken maar dat doe ik wel >> omdat ik weet dat zij net zoveel voelen als mensen, wellicht wel meer, omdat dieren puur vanuit het hart/instinct leven!

Ook de huisdieren worden tegenwoordig rustig 8 uur opgesloten in een bench, alsof dat normaal is.

Alles wat je bij een ander levend wezen doet moet je nadenken, je empathie inzetten en je afvragen hoe jij het zou vinden om zo te moeten leven. Vanuit je gevoel leven dus samen met je hoger zelf, je bewustzijn wat ook de natuurlijk orde van de natuur herkent, de universele waarde ontwikkelen kan alleen als je bewuster gaat leven. De mensen die Bewust Zijn weten dit al, zij hebben jaren geroepen en geprobeerd mensen wakker te maken, maar ze werden uitgelachen of genegeerd.

Dat is het nieuwe tijdperk waarover al veel films, boeken zijn geschreven en gemaakt, het is de hoopvolle verwachting van vrede/harmonie en liefde, deze waarden dragend in jezelf zodat je dat ook voor elk ander levend wezen kan voelen.

Wij hebben het allemaal geaccepteerd dat onze overheid de nieuwe plannen maakte ten koste van de natuur en de dieren, meer mensen hadden misschien al veel eerder op moeten staan. Het feit is wel dat veel mensen de macht buiten zichzelf hebben gelegd, dat men dacht dat de overheid de zaken goed regelde terwijl wij – als men de ogen opende – konden zien dat onze natuur bedonderd werd.

Dat velen te laks zijn geweest met het opkomen voor mens en dierenrechten. Mensen die met pijn, alleen op straat leefde in de kou, zijn letterlijk in de kou blijven staan. Doordat veel mensen met de energie van de media en het systeem zijn meegegaan om deze mensen nog meer naar beneden te trappen.

Dit leed, dat veel gevoelige empathische mensen inmiddels al jaren voelen en meedragen, (begin je al eens over wordt je vreemd aangekeken) Alle shit -zoals de zon die geblokt wordt -chemtrails -. De pijn die je voelt wat onze dieren meemaken, je leven veranderen, zoals je niet meer graag op de snelweg rijdt  -wanneer je een vrachtwagen met jonge kalfjes of varkentjes ziet – enzovoort…geeft deze chaos voor mij de hoop op verandering en een nieuw leven.

De natuur, en wij, de dieren, alles is verbonden en alles is energie. En er zijn veel mensen die zich belangeloos ingezet hebben voor dieren en de natuur, het bewustzijn op dit gebied hebben verhoogd. Er zijn dierenactivisten die vanuit het hart de mensen bewust probeerde te maken en die vertelden over de 1,7 miljoen dieren per dag in Nederland die bij de slager belanden, mensen die vertelde over de gifstoffen in onze natuur. Mensen die zo keihard geprobeerd hebben de massa wakker te maken. Zelf bewust zijn en dan?  Zet je in voor de natuur, de dieren en vraag de Schepper wat je kunt doen nu in deze chaos voor hen die onze hulp het hardst nodig hebben, de dieren!

Misschien zijn de gevoelige zielen nu blij zijn met deze chaos, omdat ze hopen dat er eindelijk verandering gaat komen! Dat iedereen nu wel zijn ogen en hart moet openen om werkelijk te zien wat er speelt en dat het onacceptabel is om zo door te gaan. Mochten er mensen zijn met mooie ideeën of inzichten om de dieren te helpen, stuur een mailtje en vermeld in het onderwerp, Nieuwe Wereld, ook voor de dieren. Mail naar laisla36@live.nl.

Wereldvrede

We zullen in deze heftige Wake Up call welke momenteel gaande is, absoluut moeten meenemen dat echt Alles met elkaar verbonden is! Volgens de oude/ inheemse volken, een bekend gezegde van hen is:

Pas als de mensen samen met de dieren in harmonie leven zal er vrede zijn op aarde.

Ik weet dat deze wereld niet kan voortbestaan als wij zo met dieren blijven omgaan. De overheid en grote bedrijven realiseren dit voornamelijk, denk aan de grote megastallen. Ik bid dat als deze mensen van hun troon afvallen, de dieren als leven spiritueel wezen worden gezien welke ze zijn, ivp gebruiksvoorwerpen of voedsel.

Moge er vrede liefde en licht in het hart van de mensen zijn en zeker voor de mensen die met dieren te maken hebben. Laten we met zijn allen de dieren niet vergeten, dat is waarom ik schrijf.

https://mijnpadvanlicht.jouwweb.nl/